Mada i tada - mislim da Misimovic, Medunjanin i Dzeko - mogu popraviti stvar ....
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veljaca
#2401 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Samo da ne primimo neki pacerski gol i utakmica ode u nezeljenom smjeru .....
Mada i tada - mislim da Misimovic, Medunjanin i Dzeko - mogu popraviti stvar ....

- Ultravox
#2402 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jesi nekakav "slutav"veljaca wrote:Samo da ne primimo neki pacerski gol i utakmica ode u nezeljenom smjeru .....
- denimb
#2403 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
veljaca wrote:Samo da ne primimo neki pacerski gol i utakmica ode u nezeljenom smjeru .....
Rumunija nije izdrzala pritisak ni sa 0:1, ne vidim kako bi ovi mogli...samo ih treba stisnuti od prve minute
- IZVANZEMALJAC
#2404 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
znali neko ko prenosi tekmu preko satelita,kabalske...
- veella
#2405 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Evo ko sve prenosi tekmu....IZVANZEMALJAC wrote:znali neko ko prenosi tekmu preko satelita,kabalske...
http://liveonsat.com/2day.php
- ganjeta
#2406 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Zato što je Džeko trenutno vodja ove ekipe i pravi uzor.zoom66 wrote:zashto miske nije kapiten?
- vozač
#2407 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
hoćel naši smjeti istrčati u trenerkama na zagrijavanje 
- star(i)mo
#2408 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Miske bi trebao biti kapiten kad nema Spahica. Ali nije ni Dzeko los...
Papac bi trebao igrati stopera ali...
Mravac bi trebao ostati zakljucan u hotelskoj sobi do 22.15 (za svaki slucaj do 22.30) ali...
Ali, ali... sve ce to biti nevazno u 20.15.
Mravac bi trebao ostati zakljucan u hotelskoj sobi do 22.15 (za svaki slucaj do 22.30) ali...
- USAblues
#2409 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
star(i)mo wrote:Miske bi trebao biti kapiten kad nema Spahica. Ali nije ni Dzeko los...
-
klixober
#2410 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
zoom66 wrote:zashto miske nije kapiten?
Moguće zbog suca iz Engleske, ipak Džeko uživa kakav-takav ugled tamo, a i zna jezik.
-
mikogoago
#2411 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sto se tice satelitske ja gledam preko Jazeire i to na JSC sport 6.Na sestom kanalu gotovo uvijek daju nase utakmice ne samo iz fudbala(kosarka i sl.)Jest da onaj melje ko mlin,ali utsis ga i nadji ako ima gdje Mijajlovic da prenosi preko radia i to je to.veella wrote:Evo ko sve prenosi tekmu....IZVANZEMALJAC wrote:znali neko ko prenosi tekmu preko satelita,kabalske...
http://liveonsat.com/2day.php
- Language
#2412 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
koji si ludjak mislim u pozitivnom smislu....pao sam sa stolice od smijeha....cuj ostati zakljucanUSAblues wrote:star(i)mo wrote:Miske bi trebao biti kapiten kad nema Spahica. Ali nije ni Dzeko los...
Ali, ali... sve ce to biti nevazno u 20.15.![]()
![]()
![]()
bit ce gusto bit ce 4:0
- ganjeta
#2413 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Informacije koje dobijam govore da je Mravac ostao zaključan u sobi hotela Hercegovina
.
-
mikogoago
#2414 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Meni se ne svidja nikako Atkinson govno englesko,kako nam je hinjski davao karto ne protiv Portugala u Portugalu i sjeckao nam igru svaki puta kada smo mogli nesto uraditi.Jebati ga nasi samo moraju biti disciplinovani i bez prigovarqanja i previse ostrih startova jer ono govno ce jedva docekati da se hvata za djep i kartonkomeba wrote:zoom66 wrote:zashto miske nije kapiten?
Moguće zbog suca iz Engleske, ipak Džeko uživa kakav-takav ugled tamo, a i zna jezik.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2415 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
tako je, sigurno će forsirati ugledniju i kvalitetniju reprezentaciju Bjelorusijemikogoago wrote: Meni se ne svidja nikako Atkinson govno englesko,kako nam je hinjski davao karto ne protiv Portugala u Portugalu i sjeckao nam igru svaki puta kada smo mogli nesto uraditi.Jebati ga nasi samo moraju biti disciplinovani i bez prigovarqanja i previse ostrih startova jer ono govno ce jedva docekati da se hvata za djep i karton
a tek što Englezi vole Lukašenka
-
cranberries
#2416 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
kak ekipa iz sirokog prognozira rezultat kaze 2:0 za bjeloruse hahaha supci
-
nocni_pjesnik
#2417 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
vozač wrote:zaboravio si i portugal, al to svakako nisu bile važne utakmiceBubalo1 wrote:Ma dobit cemo nocas samo se onda treba postaviti pitanje zasto uvijek pocinjemo kvalifikacije u Sarajevu i onda ih zavrsavamo u Zenici..Ubijedjen sam da bi sada strahovali za prvo mjesto a drugo bi bilo obezbjedjeno da smo protiv Francuza igrali u Zenici ...Cisto da se zna ja nisam bas ni ljubitelj da igramo ovdje jer se pravi cirkus i teferic po gradu ali cinjenice su da ovdje u vaznim utakmicama ne znamo podbaciti .. ne spominjite poraze protiv Grcke Spanije Madjarske ..![]()
Bubalo1 ... ne lupetaj, živ bio
vozač tebi nick cve govori....na cestu burazeru
-
Johnny_x
#2418 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jos malo pa ze Zenicu krenuti
- Edin H.
#2419 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Cuvaj se RobijasaJohnny_x wrote:Jos malo pa ze Zenicu krenuti
- Edin H.
#2420 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pa i vole gaChmoljo wrote:tako je, sigurno će forsirati ugledniju i kvalitetniju reprezentaciju Bjelorusijemikogoago wrote: Meni se ne svidja nikako Atkinson govno englesko,kako nam je hinjski davao karto ne protiv Portugala u Portugalu i sjeckao nam igru svaki puta kada smo mogli nesto uraditi.Jebati ga nasi samo moraju biti disciplinovani i bez prigovarqanja i previse ostrih startova jer ono govno ce jedva docekati da se hvata za djep i karton![]()
![]()
a tek što Englezi vole Lukašenkato je posebna priča
RBS banka koja bi bankrotirala da je nisu vadili novcem porezkih obveznika je pozajmila Lukasenku veliki novac kada ga je odbio MMF
Ne znam koliko je Atkinson dio toga, ali nije mu za vjerovati
Englezi su najbolje sudije, mogu biti blago pristrasni prema velikima, ali ne u toj mjeri da odluce utakmicu, ipak oni paze na svoj ugled.
PS I ne treba se brinuti ne vjerujem da ce zdrmati pivu iz hotelskog bifea
-
Johnny_x
#2421 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma na ulazu u Zenicu se skida Željin grb a postavljas celikov, kao oni u nadreality showu na ulazu u RS skidas tespih stavljas krst.Edin H. wrote:Cuvaj se RobijasaJohnny_x wrote:Jos malo pa ze Zenicu krenuti
-
Johnny_x
#2422 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
SAmo da nije Haward Web on je fan Jedinstava ne voli on ove gradjaneEdin H. wrote:Pa i vole gaChmoljo wrote:tako je, sigurno će forsirati ugledniju i kvalitetniju reprezentaciju Bjelorusijemikogoago wrote: Meni se ne svidja nikako Atkinson govno englesko,kako nam je hinjski davao karto ne protiv Portugala u Portugalu i sjeckao nam igru svaki puta kada smo mogli nesto uraditi.Jebati ga nasi samo moraju biti disciplinovani i bez prigovarqanja i previse ostrih startova jer ono govno ce jedva docekati da se hvata za djep i karton![]()
![]()
a tek što Englezi vole Lukašenkato je posebna priča
![]()
RBS banka koja bi bankrotirala da je nisu vadili novcem porezkih obveznika je pozajmila Lukasenku veliki novac kada ga je odbio MMF![]()
Ne znam koliko je Atkinson dio toga, ali nije mu za vjerovati![]()
Englezi su najbolje sudije, mogu biti blago pristrasni prema velikima, ali ne u toj mjeri da odluce utakmicu, ipak oni paze na svoj ugled.
PS I ne treba se brinuti ne vjerujem da ce zdrmati pivu iz hotelskog bifea
- k3ngur
#2423 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Uh sutra imam ispit a ja razmisljam o tekmi...
Nece mi biti zao ako padnem na ispitu, ali ako ne pobjedimo veceras eh onda....ma necu ni da razmisljam...veceras se Belorusi moraju pobjediti i nema druge...

Nece mi biti zao ako padnem na ispitu, ali ako ne pobjedimo veceras eh onda....ma necu ni da razmisljam...veceras se Belorusi moraju pobjediti i nema druge...
-
Johnny_x
#2424 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
E moj sinko imam i ja, pa idem u zenicu, ako ga polozim uslov je ako ne jebiga obnavljaj ponovo godinuak81 wrote:Uh sutra imam ispit a ja razmisljam o tekmi...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#2425 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja racunam na to da Francuzi gube obe sljedece utakmice. Rumuni kiksaju protiv Albanije ili Bjelorusije. Mi nabijemo gol razliku protiv Lukemburga. I onda Francuzi moraju ganjati da nas pobjede sa 3 razlike u Parizu da bi isli na EP.
Sasvim realna mogucnost
Sasvim realna mogucnost