Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#1976 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kapiten je reprezentacije kad je u sastavu, doduše to je relativno rijetko radi povreda 
-
todd_smith
#1977 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
da jer tim koji je primio samo 4 gola u zadnjih 12 utakmica i izvukao 4 boda od 6 Francuskoj je TOTALNO ISTI tim koji je sa nama igrao sinoc
ne govorim da su sila neka, ali prica "ima da im najmanje 5 komada u Zenici uvalimo" ili "ma ko nam sta moze, ima i Francuska da strada"je malo primitivna, ne samo zbog njih i njihovog kvaliteta, nego zbog i cinjenice da necemo u Zenici imati inace 2 standardna igraca
ne govorim da su sila neka, ali prica "ima da im najmanje 5 komada u Zenici uvalimo" ili "ma ko nam sta moze, ima i Francuska da strada"je malo primitivna, ne samo zbog njih i njihovog kvaliteta, nego zbog i cinjenice da necemo u Zenici imati inace 2 standardna igraca
- Bosanski_kralj
#1978 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Mene opet strah.
Samo da u euforiju ne zapadnemo, pogtovo ovo vrijedi za igrače i stručni štab.
Da je nekako ugurati brzo jedan gol i to držati do kraja. Jebo ljepotu, samo neka se bodovi osvajaju.
Samo da u euforiju ne zapadnemo, pogtovo ovo vrijedi za igrače i stručni štab.
Da je nekako ugurati brzo jedan gol i to držati do kraja. Jebo ljepotu, samo neka se bodovi osvajaju.
- zecko_kupuz
#1979 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
I? Ko nam sad uskače nazad?
Mravac i Pandža su prespor štoperski par, da li će Papac uz Pandžu (koji je na skali bio "slab do kritičan" sinoć)? Mujdža se abd vraća, sad je pitanje da li Lulić ide na lijevog beka ili u sredinu umjesto Pjanića. Izvjesnije je da će Papac stajati na sredini i Lulić uz njega nego da igramo bez Pjanića i Misketa u sredini. Ovaj drugi bi tako opet mogao od prve minute.
Sinoć je vezni red uglavnom stajao daleko od Džeke, još od prve minute, a uz Miska je Jack-o ipak opasniji, sve mislim.
Sinoć je vezni red uglavnom stajao daleko od Džeke, još od prve minute, a uz Miska je Jack-o ipak opasniji, sve mislim.
- jeza u ledja
#1980 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma sinoc pola terena pokriva Dzeko kad su ovi imali loptu.zecko_kupuz wrote:I? Ko nam sad uskače nazad?Mravac i Pandža su prespor štoperski par, da li će Papac uz Pandžu (koji je na skali bio "slab do kritičan" sinoć)? Mujdža se abd vraća, sad je pitanje da li Lulić ide na lijevog beka ili u sredinu umjesto Pjanića. Izvjesnije je da će Papac stajati na sredini i Lulić uz njega nego da igramo bez Pjanića i Misketa u sredini. Ovaj drugi bi tako opet mogao od prve minute.
Misimovica umjesto Pjanica, a on je svakako ofanzivniji. Lulica lijevo umjesto Papca, Mujdza nadam se desno umjesto Pandze, koji ide u sredinu sa Papcem. Ispred opet isto Zahirovic i Rahimic. Desno i lijevo Medunjanin i Salihovic, te Dzeko i Begovic
Takodje po potrebi se moze izvadit Rahimic , a ubacit jos i Stilic, ili Stilic umjesto Misimovica. Pozadi Pandza i Mravac u pet deka. Muslimovic umjesto Salihovica/Medunjanina/Misimovica/Dzeke po potrebi.
- Sasvim_Obican
#1981 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dobro je da su igrači potpuno mirni i svjesni da bez pobjede u Zenici, ova u Minsku ništa ne vrijedi. Isto tako, veseli izjava Sušića da se "u Zenici mora pobijediti", što znači da vjerovatno neće biti onih blesavih defanzivnih rokada. Malo čudi izjava, ako se ne varam Zahirovića, da "u Zenici moramo osvojiti makar bod". Očito dečki nisu upućeni u stanje na tabeli, ali nema veze - dok igraju ovako, ne žalimo se !
- Richard Wagner
#1982 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Adnan Zahirović.
- shalla
#1983 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ko od nasih ima kartone, obavezno sad dobiti po drugi zuti i protiv luksemburga sa A2 selekcijom. Valja nam se krviti u Parizu za prvo mjesto

- campa_xxx
#1984 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Darko Maletić - 2shalla wrote:Ko od nasih ima kartone, obavezno sad dobiti po drugi zuti i protiv luksemburga sa A2 selekcijom. Valja nam se krviti u Parizu za prvo mjesto![]()
Miralem Pjanić - 2
Emir Spahić - 2
-----------------
Semir Štilić - 1
Saša Papac - 1
Adnan Mravac - 1
Senijad Ibričić - 1
Vedad Ibišević - 1
Elvir Rahimić - 1
Senad Lulić - 1
-
udrch
#1985 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
I pobijediti sa 3 gola razlike ako Rumuni ne otkinu bar bod..ne bih to propustio ni za što..shalla wrote:Ko od nasih ima kartone, obavezno sad dobiti po drugi zuti i protiv luksemburga sa A2 selekcijom. Valja nam se krviti u Parizu za prvo mjesto![]()
U utorak ako Bog da u Zenicu i odmah sutradan moram obnavljati pasoš, jer mi je ovaj neki dan istekao..
-
LSD
#1986 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
shalla wrote:Ko od nasih ima kartone, obavezno sad dobiti po drugi zuti i protiv luksemburga sa A2 selekcijom. Valja nam se krviti u Parizu za prvo mjesto![]()
Pošto mi nismo neka velesila koja može sebi priuštiti dva podjednako kvalitetna tima, onda je svaki igrac vrlo bitan...pogotovu ako zaigramo u baražu, što je sad iz ove perspektive sasvim izvjesno.
Ocistiti kartone obavezno
-
todd_smith
#1987 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
mislim da je vaznije pitati koji Francuz treba da dobije zuti, da nas u Parizu promasi
da idemo u Rumuniju da ga provociramo
- BHF_Manijak
#1988 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Obavezno nek ociste kartone Rahimica, Lulic i Papac, za ne daj Boze, da se ne ponovi opet pred baraz ili Francusku da nam budu suspendovani, a lahko cemo za Luksenburg!
A vidim raja masovno kritikuje Pandzu, fakat ne kontam, nijedne vidljive greske frajer nije imo sem onog panicnog vracanja Keni u drugom poluvremenu kada Keno nije stigo do lopte, a ostatak je sasvim solidno odradio, cak i imo par intervencija! Pa i Spaha je nekoliko kikseva imo pa ih niko ne spominje, mozda cak i vecih od Pandze!
A vidim raja masovno kritikuje Pandzu, fakat ne kontam, nijedne vidljive greske frajer nije imo sem onog panicnog vracanja Keni u drugom poluvremenu kada Keno nije stigo do lopte, a ostatak je sasvim solidno odradio, cak i imo par intervencija! Pa i Spaha je nekoliko kikseva imo pa ih niko ne spominje, mozda cak i vecih od Pandze!
-
udrch
#1989 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Bilo bi to bespotrebno trošenje resursa, koji god ga zamijeni nama je to isto..treba ići u Pariz i tamo provocirati, sa igračem više bile bi nam veće šanse..todd_smith wrote:mislim da je vaznije pitati koji Francuz treba da dobije zuti, da nas u Parizu promasi![]()
-
udrch
#1990 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pandža je odlično odigrao, kakve ba kritike..BHF_Manijak wrote:Obavezno nek ociste kartone Rahimica, Lulic i Papac, za ne daj Boze, da se ne ponovi opet pred baraz ili Francusku da nam budu suspendovani, a lahko cemo za Luksenburg!
- campa_xxx
#1991 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ne dobivaju oni tako lako kartone...todd_smith wrote:mislim da je vaznije pitati koji Francuz treba da dobije zuti, da nas u Parizu promasi![]()
Adil Rami - 2
.............
Mathieu Valbuena - 1
Bacary Sagna - 1
Alou Diarra - 1
Philippe Mexès - 1
- campa_xxx
#1992 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Temperamentni Rumuni
Cristian Săpunaru - 2
Gabriel Torje - 2
..................
Răzvan Raţ - 1
Gabriel Tamaş - 1
George Florescu - 1
Mirel Rădoi - 1
Ciprian Deac - 1
Dorin Goian - 1
Adrian Ropotan - 1
Vasile Maftei - 1
Bănel Nicoliţă - 1
Ovidiu Herea - 1
Cristian Săpunaru - 2
Gabriel Torje - 2
..................
Răzvan Raţ - 1
Gabriel Tamaş - 1
George Florescu - 1
Mirel Rădoi - 1
Ciprian Deac - 1
Dorin Goian - 1
Adrian Ropotan - 1
Vasile Maftei - 1
Bănel Nicoliţă - 1
Ovidiu Herea - 1
-
Baudelaire
#1993 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Vi zaboravili da je kapiten zbog njeg žuti popio? Elem nebitno, totalno je nezgrapan i nesiguran, da imamo ikakvog drugog igrača ja bih ga volio vidjeti umjesto njega. Svejedno mi, il on ili Mravac, (ne)kvalitetom u pet deka.
Što se tih kartona tiče, sačekajmo da vidimo ko će u Rumuniji karton dobiti, jer Francuzi između utakmice sa Rumunijom i sa nama imaju i domaći meč sa Albancima, tako da eventualne suspenzije zarađene u meču protiv Rumunije neće imati nikakav uticaj za meč protiv nas
Doduše, ako bude iks u Rumuniji i iks kući sa Albanijom, Francuzi su donji, moraju nas uzeti da bi bili prvi 
Što se tih kartona tiče, sačekajmo da vidimo ko će u Rumuniji karton dobiti, jer Francuzi između utakmice sa Rumunijom i sa nama imaju i domaći meč sa Albancima, tako da eventualne suspenzije zarađene u meču protiv Rumunije neće imati nikakav uticaj za meč protiv nas
- rajv0sa
#1994 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Btw jeste li vidjeli kako Bjelorusi ispostovase nasu himnu
,a vidjet ce te papanluka utorak.
-
Baudelaire
#1995 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Meni je ovo najžalosnije. I to neće biti mala grupica ljudi koja će da je izviždi, nego makar polovina stadiona. Bjelorusi su ionako VlasibELMIN_666 wrote:Btw jeste li vidjeli kako Bjelorusi ispostovase nasu himnu,a vidjet ce te papanluka utorak.
-
udrch
#1996 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Mislim da neće biti problema, ispoštovaćemo i mi njih..rijetko je bilo problema sa tim..bELMIN_666 wrote:Btw jeste li vidjeli kako Bjelorusi ispostovase nasu himnu,a vidjet ce te papanluka utorak.
- arzuhal
#1997 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ako se baš desi da se mi sa žabarima budemo borili za prvo mjesto u Parizu, nikakve strepnje nema - oni će nama zabit dva gola rukom...
-
Baudelaire
#1998 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Rijetko? Ja ne znam jednu reprezentaciju da se može pohvaliti da joj nismo himnu izviždali. Možda jedino Turska, mada nisam siguran, pretpostavljam da su izviždani na Bilinom polju u prošlim kvalifikacijama.udrch wrote:Mislim da neće biti problema, ispoštovaćemo i mi njih..rijetko je bilo problema sa tim..bELMIN_666 wrote:Btw jeste li vidjeli kako Bjelorusi ispostovase nasu himnu,a vidjet ce te papanluka utorak.
- campa_xxx
#1999 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A da ne pricamo o onom vatrometubELMIN_666 wrote:Btw jeste li vidjeli kako Bjelorusi ispostovase nasu himnu,a vidjet ce te papanluka utorak.
"Nakon Argentine, Engleske i Francuske, vatromet i u čast BiH !
To je jedan vid poštovanja prema protivniku, koji je bio bolji i kojeg cijenimo. Do sada smo gledali samo tri vatrometa, ovo je četvrti, ispričao je jedan Bjelorus "
Ljude ako nista drugo na kraju treba ispratiti aplauzom...
- ganjeta
#2000 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sa jednog od foruma u našoj divnoj zemlji : Kako misliš "razvališe ih naši"? Pa Bjelorusija je izgubila.
Žao mi naših .
Žao mi naših .