za dzeku je rekao da se zalio na grceve pa ga je zato zamijeniodenimb wrote:Eh jos jedno pitanje prije spavanja, jesu li meni samo bile cudne izmjene salihovic/maletic i dzeko/misimovic ili je to bilo pivo viska![]()
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#1801 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
- denimb
#1802 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
todd_smith wrote:za dzeku je rekao da se zalio na grceve pa ga je zato zamijeniodenimb wrote:Eh jos jedno pitanje prije spavanja, jesu li meni samo bile cudne izmjene salihovic/maletic i dzeko/misimovic ili je to bilo pivo viska![]()
Aha, ma na kraju i neka...dobili smo ih rutinski, cini mi se da onako nikada ni Lihtenstajn nismo, s tim da nam je ipak pomgla i cinjenica da se ona ekipa Bjelorusije jednostavno izgubi kada svi ocekuju da napadne i dobije protivnika.
U Zenici ce biti mnogo teze, jer su opet pukli od zemlju i vjerovatno ce se vratiti starom dobrom bunkeru i kontrama.
- Obuca9
#1803 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Za čitava dva ciklusa si fulioleškarenje wrote:Jeste,prenijelo meChmoljo wrote:i tada su bili Rumuni u pitanju, i bio je rezultat 2:2 u Danskojleškarenje wrote:Mogla bi u ovoj grupi biti pravo zanimljivo do kraja,kad se samo sjetim onih kvalifikacija za Portugal kad nam je trebalo da Norvezani i Danci odigraju nerijeseno kad ono puf,nerijeseno.Isto tako mi mirise i ova tekma Rumuna sa Francuzima,a mi Norvezane pobijedili onim golom Misketa iz faula,ako opet nisam fulio
Ovaj remi Danske i Rumunije je bio u kvalifikacijama za Euro 2004, a pobjeda nad Norvezanima Misketovim golom u kvalifikacijama za Euro 2008. godine
- Sasvim_Obican
#1804 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kako bi savršeno bilo da ovi Rumuni odigraju 0-0 sa Francuzima. Em su oni ispali iz dalje trke za baraž, em smo mi onda za vratom Francuzima.
- quasar
#1805 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Nas troje bilo i svi smo culi krilati. Sad jel zbog anestezije ili sta drugo, ne znam. Stekli smo dojam da je Spaho htio stilsku figuru u smislu "privatna krila" pa napravio lapsus. I mi smo kontali jel bilo krilati ili privatni, pa smo odmah odbacili drugu opciju jer smo svi u istom casu skocili "CUJ KRILATI!" .Privatna poruka wrote:Rekao je lik privatni avion po Pjanica, samo da bi Miralem stavio svoj potpis....jeza u ledja wrote:quasar wrote:po njega je dosao KRILATI AVION..."
wtf.![]()
![]()
![]()
![]()
Srao je nebitno i nepovezano ali necemo izmisljati
Ali svakako mi je nelogicno, pa eto, moguce je da nismo u pravu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1806 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
pa Norvešku, ali smo pobijedili Bajramovićevim golom, odbijen šut Barbareza ako se sjećam...leškarenje wrote:![]()
![]()
necu vise
![]()
,samo koga smo onda uzeli kad su ovi odigrali nerijeseno
- BHF_Manijak
#1807 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Luksneburg, 0:1 Barbarez ili Bolic, ne sjecam se tacno!leškarenje wrote:![]()
![]()
necu vise
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1808 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
poslije toga Luksemburg 0:1 Barbarez... i onda Danska.Chmoljo wrote:pa Norvešku, ali smo pobijedili Bajramovićevim golom, odbijen šut Barbareza ako se sjećam...leškarenje wrote:![]()
![]()
necu vise
![]()
- denimb
#1809 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Chmoljo wrote:pa Norvešku, ali smo pobijedili Bajramovićevim golom, odbijen šut Barbareza ako se sjećam...leškarenje wrote:![]()
![]()
necu vise
![]()
86' minuta Bajramovic
- Bosanski_kralj
#1810 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Barbarez, nakon ubacivanja Salihamidžića.BHF_Manijak wrote:Luksneburg, 0:1 Barbarez ili Bolic, ne sjecam se tacno!leškarenje wrote:![]()
![]()
necu vise
![]()
-
Mobile_Disco
#1811 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
U Zenici 2004Chmoljo wrote:pa Norvešku, ali smo pobijedili Bajramovićevim golom, odbijen šut Barbareza ako se sjećam...leškarenje wrote:![]()
![]()
necu vise
![]()
- quasar
#1812 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Joj ta tekma sa Lux je bila poradjanje. Majko moja, nikad gola uvaliti, i onda nekad u 70 i nekoj cini mi se uleti, i onda su cak i oni pravili sanse z aizjednacenje. Tad se vidilo da mi nemamo psiholosku snagu za velike tekme. I ta tekma protiv Lux nam je bila mini baraz.
- BHF_Manijak
#1813 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Norvezane dobili ludom tekmom, ubili ih nogama, onda Bajram slag na tortu...Onda otisli na opet historijsku tekmu u Luksenburg i nekako povuci tamo povuci vamo dobijemo 0:1 jedva, da bi u 90-toj kad se sve zavrsilo javio komentator da su Rumunija i Danska odigrale x(neko je zabio od njih dvije u 90-toj
) sto je nama garantovalo da ako dobijemo Dance da cemo direktno na EP, ali ta jebena Danska...

- ultima_palabra
#1814 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Solidna tekma, malo nas je pomilovala sreća u one dvije minute ali treba znati to iskoristiti.
Dobra cirkulacija lopte na teškom terenu, Zahirović odličan i u defanzivi i u predaji lopte
Zadnjih 20 minuta loše, sreća pa je protivnik prilično netalentovan/imao loš dan. Safet mora naučiti reagovati u situacijama kad gubimo i posjed i oblik na terenu.
Dobra cirkulacija lopte na teškom terenu, Zahirović odličan i u defanzivi i u predaji lopte
Zadnjih 20 minuta loše, sreća pa je protivnik prilično netalentovan/imao loš dan. Safet mora naučiti reagovati u situacijama kad gubimo i posjed i oblik na terenu.
-
Korisničkoime
#1815 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Zajebancija ( na žalost )DaysleepeR wrote:jel ovo fakat lux dobio rumuniju u gostima ili je neka zajebancija
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1816 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
I sto im je zbog raznih problema nedostalo 5-6 igraca.ultima_palabra wrote:Solidna tekma, malo nas je pomilovala sreća u one dvije minute ali treba znati to iskoristiti.
Dobra cirkulacija lopte na teškom terenu, Zahirović odličan i u defanzivi i u predaji lopte![]()
-
north
#1817 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
RUTINA, to je prva riječ koja mi je pala na pamet kada se tekma završila i zbog koje sam bio toliko sretan....Pa ljudi moji, ne postoji skoro niko ko nije govorio da će biti večeras teško, a mi hladno uzesmo 2-0, i ne samo to, hajmo malo rezultat zanemariti, nego protivniku ne dozvoliti da ozbiljnije zaprijeti, priđe našem golu.....Sredina terena dominirala, mali Zahirović me oduševio, Rahimić isto na iskustvo, Medunjanin, Pjanić i Salihović jako dobri, Spahić zvijer, nešto lošije karike večeras Lulić i to samo zbog loše završnice kod centaršuta iako je par puta fino povukao i onaj Pandža koji očito ne pokazuje neku dozu mirnoće.....
Neki će reći Bjelorusi kanta, po meni samo izuzetno ljubomorne i pakosne duše mogu to tvrditi, uzmu Francuzima 4 boda, imaju neku ludu statistiku koliko su malo golova primili u zadnjih par utakmica (Sema pomagaj
) i sad 0-2 rezultat je samo zbog toga što su bjelorusi lopate, a mi se u toj njihovoj lošoj igri kao nismo ništa pitali
Svaka čast svima, selektoru na odličnoj taktici i igračima koji su sve ispoštovali
Prije tekme sam se nadao da možemo ponoviti Belgiju iz prošlih kvalifikacia u obje tekme, ponovili smo gostujuću utakmicu, idemo sada ponoviti i domaću i na konju smo
Još jednom aferim našoj repki
Neki će reći Bjelorusi kanta, po meni samo izuzetno ljubomorne i pakosne duše mogu to tvrditi, uzmu Francuzima 4 boda, imaju neku ludu statistiku koliko su malo golova primili u zadnjih par utakmica (Sema pomagaj
Svaka čast svima, selektoru na odličnoj taktici i igračima koji su sve ispoštovali
Prije tekme sam se nadao da možemo ponoviti Belgiju iz prošlih kvalifikacia u obje tekme, ponovili smo gostujuću utakmicu, idemo sada ponoviti i domaću i na konju smo
Još jednom aferim našoj repki
-
klixober
#1818 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
This! (što bi rekli na bluemoon-uRichard Wagner wrote:
ZAHIROVIĆ!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1819 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Je l' ovo Spaha citao nas forum i komentare na njemu ili...“Malo je zbog kartona, zbog činjenice što neću igrati u Zenici, ali i zbog svega što se danas dešavalo. Pročitao sam na forumu mnogo ružnih stvari o meni i Kenanu Hasagiću. Sve me to duboko potreslo! Zašto meni koji bi za ovaj dres dao sve!? Razmišljao sam o svemu... Moram prespavati, naspavati se i pokušati to zaboraviti. Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako“, govorio je Spahic
-
todd_smith
#1820 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
gdje je ovo bilo, kada je rekao ovo-LIBERO- wrote:Je l' ovo Spaha citao nas forum i komentare na njemu ili...“Malo je zbog kartona, zbog činjenice što neću igrati u Zenici, ali i zbog svega što se danas dešavalo. Pročitao sam na forumu mnogo ružnih stvari o meni i Kenanu Hasagiću. Sve me to duboko potreslo! Zašto meni koji bi za ovaj dres dao sve!? Razmišljao sam o svemu... Moram prespavati, naspavati se i pokušati to zaboraviti. Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako“, govorio je Spahic
ZNACI CITAJU NAS AAAHHAAA !!
- soccerfan88
#1821 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
-LIBERO- wrote:Je l' ovo Spaha citao nas forum i komentare na njemu ili...“Malo je zbog kartona, zbog činjenice što neću igrati u Zenici, ali i zbog svega što se danas dešavalo. Pročitao sam na forumu mnogo ružnih stvari o meni i Kenanu Hasagiću. Sve me to duboko potreslo! Zašto meni koji bi za ovaj dres dao sve!? Razmišljao sam o svemu... Moram prespavati, naspavati se i pokušati to zaboraviti. Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako“, govorio je Spahic
Jest:) Kad nam je 80% navijaca starosne dobi od 10 do 13 godina, bolje se ne moze ni ocekivati
-
north
#1822 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma ne vjerujem, jašta je čim onako umoran završio tekmu, prije tušranja poletio na forum da pročita šte se piše o njemu.....-LIBERO- wrote:Je l' ovo Spaha citao nas forum i komentare na njemu ili...“Malo je zbog kartona, zbog činjenice što neću igrati u Zenici, ali i zbog svega što se danas dešavalo. Pročitao sam na forumu mnogo ružnih stvari o meni i Kenanu Hasagiću. Sve me to duboko potreslo! Zašto meni koji bi za ovaj dres dao sve!? Razmišljao sam o svemu... Moram prespavati, naspavati se i pokušati to zaboraviti. Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako“, govorio je Spahic
Ovo se nekakav delegat zajebava....
-
Šandor
#1823 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Igrali Danci i Rumuni u Kopenhagenu. Rumunija vodila 1 : 2. Što nas nije nigdje vodilo. Rumuni trebali biti prvi. Slagat ću ti, ali meč je bio jako produžen. Negdje u 95'-oj Danci su zabili gol. I nama se otvorila šansa da budemo prvi. Ludilo. A na kraju smo završili na četvrtom mjestu.BHF_Manijak wrote:Norvezane dobili ludom tekmom, ubili ih nogama, onda Bajram slag na tortu...Onda otisli na opet historijsku tekmu u Luksenburg i nekako povuci tamo povuci vamo dobijemo 0:1 jedva, da bi u 90-toj kad se sve zavrsilo javio komentator da su Rumunija i Danska odigrale x(neko je zabio od njih dvije u 90-toj) sto je nama garantovalo da ako dobijemo Dance da cemo direktno na EP, ali ta jebena Danska...
![]()
![]()
To je bila naša najveća šansa. Nikad više nismo bili tako blizu.
- just principe
#1824 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
soccerfan88 wrote:-LIBERO- wrote:Je l' ovo Spaha citao nas forum i komentare na njemu ili...“Malo je zbog kartona, zbog činjenice što neću igrati u Zenici, ali i zbog svega što se danas dešavalo. Pročitao sam na forumu mnogo ružnih stvari o meni i Kenanu Hasagiću. Sve me to duboko potreslo! Zašto meni koji bi za ovaj dres dao sve!? Razmišljao sam o svemu... Moram prespavati, naspavati se i pokušati to zaboraviti. Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako“, govorio je SpahicJest:) Kad nam je 80% navijaca starosne dobi od 10 do 13 godina, bolje se ne moze ni ocekivati
MOLIM DA SE JAVE ONI KOJI SU ONO GOVORILI I DA SE JAVNO IZVINE...ja znam koji su to, ali su pobjegli
- BHF_Manijak
#1825 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Spaha ba sta se sekiras, volimo te majkemi, samo budi drug i proguraj Bega do jedinice u reprezentaciji, nemamo nista protiv Kene, raja je svegami, ali Asmir je trenutno bolji...