Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

jeza u ledja

#1751 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

karanana wrote:
jeza u ledja wrote:Ball posession last 15 minutes Albanija 86%, Francuska 14%. :shock:

Usput, u Tirani se na stadionu vrti reklama na francuskom: Francuska - Belgija, 7. oktobra. :)
ja vidim francuska albanija 7. i francuska bosna 11.
ne vidim belgiju. a mogli su ga i francuzi prije par minuta zabiti. stativa.
hahahah, napisao sam belgija umjesto bosna :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: wtf?!?!!!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1752 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Chmoljo »

jeza u ledja wrote:
amrica wrote:jesam li samo ja vidjela kako je Medunjanin pred kraj fulio citavu loptu :?
Misimovic.
ipak mislim da je to Medo bio. lijevom nogom, ubačaj sa lijeve strane...
jeza u ledja

#1753 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

evo i francuzi se valjaju :lol: :lol:
BHanibal

#1754 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHanibal »

udrch wrote:
Djidjimilovich wrote:
udrch wrote: Šta ima da se nadaš, to će d abude tako, iako si Francuzima predvidio d aneće doživjeti nijedan poraz, ja ipak mislim da će ih ALbanci da oderu..

Ovo će biti najbolja sportska sedmica u historiji zemlje, fudbal i košarka u isto vrije..dušmani će da pocrkaju..

Kako ovo lijepo zvuci... iskreno se nadam da ce tako i da bude...
Samo da ovo ponovim..idemo prema cilju koji smo zacrtali..

samo da potvrdim NEKA CRKNU
jeza u ledja

#1755 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

Chmoljo wrote:
jeza u ledja wrote:
amrica wrote:jesam li samo ja vidjela kako je Medunjanin pred kraj fulio citavu loptu :?
Misimovic.
ipak mislim da je to Medo bio. lijevom nogom, ubačaj sa lijeve strane...
ja sam slusao prenos na albanskom. pa jebiga onda je ovaj slago.
vise puta mu je u samom vrhu napada bio pandza, a svaki drugi igrac mu se zvao zahirovic.
mikogoago

#1756 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

motorola01 wrote:Znaci ako rumuni dobiju francuze,mozemo za prvo mjesto protiv francuza..Mada mislim da ce francuzi oderati rumune,ali hajd..
Kako god ftrancuzi moraju igrati na pobjedu sa rumunima ukoliko nece da se dovedu u situaciju da se sa nama bore za prvu poziciju
Magarece_godine

#1757 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Magarece_godine »

Gledam preostali raspored u nasoj grupi .... Zavrsit cemo prvi, ako se neko oce kladit u petobu ?
arzuhal

#1758 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by arzuhal »

Očekuju nas još 3 historijske utakmice u ovim kvalifikacijama :mrgreen:
mikogoago

#1759 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

Jebiga izvuce se Francuska
motorola01

#1760 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by motorola01 »

Magarece_godine wrote:Gledam preostali raspored u nasoj grupi .... Zavrsit cemo prvi, ako se neko oce kladit u petobu ?
Kako si to skontao???Objasni!
Richard Wagner

#1761 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Richard Wagner »

Još jednom i odoh:

ZAHIROVIĆ!

:mrgreen:
Creasy

#1762 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Creasy »

Recimo da Bosna dobije Francusku u Parizu 2:0, imali bi isto bodova i isti medjusobni skor. Znaci, sljedece se gleda gol-razilka? Onda bi trebalo Luksemburgu utrpati jedno 5-6 komada za svaki slucaj...
Obuca9

#1763 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

motorola01 wrote:
Magarece_godine wrote:Gledam preostali raspored u nasoj grupi .... Zavrsit cemo prvi, ako se neko oce kladit u petobu ?
Kako si to skontao???Objasni!
6. septembar
Francuzi remiziraju u Bukureštu
Mi dobijemo u Zenici

7. oktobar
Mi dobijemo Luksemburg
Francuzi dobiju Albaniju

11. oktobar
Francuska - BiH

Zadnje kolo, a tabela izgleda ovako:
1. Francuska 20
2. BiH 19
3. Rumunja 15

Baraž obezbjeđen, idemo na sve ili ništa u Parizu, pa kud puklo, da puklo :D

Ima i ova opcija što je ovaj gore spomenuo.
Last edited by Obuca9 on 02/09/2011 23:06, edited 2 times in total.
BHF_Manijak

#1764 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

Kada sam vidio da ce branit Keno malo sam se sjebo iskreno, fakt mi bi krivo, ali na kraju sto haver mi rece ma ako pobjedimo libo me racku ko ce branit, taman da je Mravca stavio na gol, tako i bi! Pobjeda je pobjeda i mogu reci(a to nisam nikad vjerovo da cu reci!)rutinska! Fakat ono drugo poluvrijeme smo odigrali tacno koliko je trebalo da se utakmica privede kraju jer oni Bijeli Rusi ne bi nam dali golad se jos tri dana igralo, odbrana je mozda malo nesigurno djelovaa ali nijedan ozbiljniji ispad nije bio, Bjelorusi nisu suta imali na gol sem kad supci izvedose onaj aut na foru! :mrgreen:

Keno samo los u ispucvanju, ostalo standardno dobar! Papac fakat rutiner, hladno i smireno igra a to je ono sto nam treba! Spaha imao nekoliko sitnih gresaka ali je zvijer. Pandza, neko rece najlosiji, po meni jako solidan, jest da nema one odbrambene kulture da iznese fino loptu vec je izbija gdje god, ali dobro je, samo cisti! Lulic solidan, iako nije imao nekih izleta za pamcenje prema naprijed. Salihovic odlican, do poverde je dobro igro pravo, jest da nije najbrzi, ali tehnika dobra, pas igra, samo sto ga je malo golman zajebo pa mu skolski uze loptu! :mrgreen: Zahirovic, uh kakvo nam je ovo otkrovljenje, hvala ti Grcka, hala Savezu koji organizova ovu prijateljsku, hvala povrijedjenim igracima kojih nije bilo pa je dobio priliku :mrgreen: , momak strasan, pravi nasljednik Rahimica i ima priliku i za bolju karijeru od njega! neko rece srlja i ispada previse, mozda i jeste ali sve je to u zaru borbe i da se dokaze, no pozicija zadnjeg veznog je jedna od najodgovornijih u timu i tu treba mnooog iskustva, nadoci ce on ako Bog da, Rahimic takodjer odlican! :thumbup: Dzeko pomalo odsjecen od ostatka veznog reda iako smo imali dva igraca koja znaju taj zadnji pas proslijediti, bilo je nekoliko pokusaja, posebno Medunjanina, ali zamalo, no kad bi Dzeko sam nesto pokuso pokazivo je samo kolika je zvijer od igraca, fakat strasan, jak, ma gigant!
Sto se Medunjanina tice, dobar veceras, nije neki extra nivo, no po eni se rpevise preskako vezni red tako da i nasi kreativci Pjanic i Medo nisu imali nekih lopti koje bi proslijedili do Dzeke ili na krila Salihovicu i Lulicu, no dobro, doci ce i to na svoje, najbitnija je pobjeda i to je ono sto se mjeri!

Svaka cast kopletnom timu, od Safeta pa do Dzeke, respekt, a sad svi u Zenicu! 8-) :thumbup:
quasar

#1765 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Lulic je jednu loptu drzao predugo, Edin se izvukao od cuvara i sam na rubu boxa, a Senad je dade desno, Pjanicu cini mi se i onda bezveze centarsut medju 6 rusa.... to me podsjetilo na Silvu i Dzeku... siguran gol, jer tu Edina niko ne bi mogao stici da blokira.

A Spaho, on se*e li se*e, ne gleda utakmicu, laprnda o nebitnim stvarima, smori lik...

Kaze, komentarisuci transfer Pjanica u Romu: "...po njega je dosao KRILATI AVION..."
wtf. :?

MAjko mila, koliko frajer moze drobiti brzveze, da je sam nom u drustvu te ga ne bih zakucao flasom od pive da usuti...

Keno, volim Kenu i zato mi je jos teze bilo gledati koliko OCIGLEDNO nije vise za ovaj nivo.
convict

#1766 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by convict »

Baraž se sad već čini izglednim. Kako sad stvari stoje u baraž će još: Turska, Irska, Srbija, Švedska, Hrvatska, Crna gora, Danska, Češka. Ako Hrvatska prođe kao najbolji drugi, po rejtingu možemo dobiti Švedsku, Crnu goru, Dansku ili Tursku. U svakom slučaju, puno bolji izbor nego uoči prošlog baraža.
Creasy

#1767 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Creasy »

quasar wrote:po njega je dosao KRILATI AVION..."

Rekao je "privatni avion". Jes budalesao vise nego obicno, ali to sam dobro cuo kad je rekao...
Sasvim_Obican

#1768 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

quasar wrote:Lulic je jednu loptu drzao predugo, Edin se izvukao od cuvara i sam na rubu boxa, a Senad je dade desno, Pjanicu cini mi se i onda bezveze centarsut medju 6 rusa.... to me podsjetilo na Silvu i Dzeku... siguran gol, jer tu Edina niko ne bi mogao stici da blokira.

A Spaho, on se*e li se*e, ne gleda utakmicu, laprnda o nebitnim stvarima, smori lik...

Kaze, komentarisuci transfer Pjanica u Romu: "...po njega je dosao KRILATI AVION..."

MAjko mila, koliko frajer moze drobiti brzveze, da je sam nom u drustvu te ga ne bih zakucao flasom od pive da usuti...

Keno, volim Kenu i zato mi je jos teze bilo gledati koliko OCIGLEDNO nije vise za ovaj nivo.
Mislim da je rekao - PRIVATNI avion. Ali, generalno se slažem - prvih dvadeset minuta melje li ga melje o nekakvim hotelskim druženjima, Ćiri Blaževiću i ostalim nebitnim stvarima.
Riddle

#1769 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Riddle »

arzuhal wrote:Očekuju nas još 3 historijske utakmice u ovim kvalifikacijama :mrgreen:
Mislim da nikad necu docekati da mirno prođemo kvalifikacije. Onako, bez nekog velikog stresa.

Kaze Corsa maloprije - Srbija ako zeli u baraz, mora pobijediti jos samo Farska Ostrva, Italiju i Sloveniju. :lol:
convict

#1770 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by convict »

quasar wrote:Lulic je jednu loptu drzao predugo, Edin se izvukao od cuvara i sam na rubu boxa, a Senad je dade desno, Pjanicu cini mi se i onda bezveze centarsut medju 6 rusa.... to me podsjetilo na Silvu i Dzeku... siguran gol, jer tu Edina niko ne bi mogao stici da blokira.

i meni se učinilo na prvu. rekao je privatni avion :-D
jeza u ledja

#1771 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

:shock: :shock: :o :o
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#1772 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Privatna poruka »

jeza u ledja wrote:
:shock: :shock: :o :o
Rekao je lik privatni avion po Pjanica, samo da bi Miralem stavio svoj potpis....

Srao je nebitno i nepovezano ali necemo izmisljati :D
Riddle

#1773 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Riddle »

Rimska veza je izjava veceri. :thumbup: :lol:
Sasvim_Obican

#1774 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Polako... Prvo dobiti Bjeloruse u Zenici, pa onda rutinski se obračunati sa Luksemburžanima, te ćemo onda imati jasniju sliku o toj famoznoj utakmici sa Francuzima. Zasad je prerano i prviše nas diže u euforiju.
bosnovizija

#1775 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bosnovizija »

KVALIFIKACIJE ZA "EURO 2012" – GRUPA "D"

Dosadašnji rezultati : Rumunija-Albanija 1:1, Luxemburg-BiH 0:3, Francuska-Bjelorusija 0:1,
Bjelorusija-Rumunija 0:0, Albanija-Luxemburg 1:0, BiH-Francuska 0:2, Albanija-BiH 1:1, Luxemburg- Bjelorusija 0:0, Francuska-Rumunija 2:0, Francuska-Luxemburg 2:0, Bjelorusija-Albanija 2:0, Luxemburg-Francuska 0:2, BiH –Rumunija 2:1, Albanija-Bjelorusija 1:0, Rumunija-Luxemburg 3:1, Rumunija-BiH 3:0, Bjelorusija-Francuska 1:1, BiH –Albanija 2:0, Bjelorusija-Luxemburg 2:0.
Bjelorusija-BiH 0:2,
Luxemb.-Rumunija 0:2
lbanija-Francuska 1:2

Tabela grupe "D" nakon utakmica odigranih 02.septembra 2011.god.
1. Francuska 7 5 1 1 11 : 3 16
2. B i H 7 4 1 2 10 : 7 13
3. Bjelorusija 8 3 3 2 6 : 4 12
4. Rumunija 7 3 2 2 10 : 6 11
5. Albanija 7 2 2 3 5 : 8 8
6. Luxemburg 8 0 1 7 1 :15 1
Last edited by bosnovizija on 02/09/2011 23:28, edited 1 time in total.
Locked