Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

Corola

#1701 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Corola »

ufo wrote:Jedna rijec: NAFAKA!
NAFAKA se mora zaraditi @ufara moj dobri.
Mobile_Disco

#1702 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Mobile_Disco »

Hasagic igrac utakmice :lol: Koja sigurnost, to je cudo jedno :lol:

Sta znace 4 gola u premier ligi, Dzeko autoritet, kod onog penala samo dize ruku odma svira :D Prije si mogao skakati i derati se a dobio bi zuti, al penal nikad hahahha Al eto bitno je da imamo igrace koji imaju respekt i poznati su u svijetu :thumbup:
Zahirovic :thumbup: (nije sto je Celikov bivsi igrac :D ) on i Rahimic su drzali bukvalno zadnji red, lopta nije mogla proci, armirani beton! Napred nismo izgledali lose, Dzeku kaze mucili grcevi, al opet ih je pod trojicu na ledjima nosao :thumbup: Spaha :thumbup: Sasa :thumbup: :bih: Sve u svemu odlican rezultat, a i igra oni kratki pasovi, stvarno imamo super igraca, sto je najvaznije svi su u predobroj formi, sad vidimo kad su svi spremni da je nebitno ko je trener, pa makar to bio i "trener svih trenera" :lol:
kamen spoticanja

#1703 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by kamen spoticanja »

pa nismo dzaba danas ucili kisnu dovu na dzumi...jer da nije kisa pala kako bi nas bijela rusija pregazila :roll: :-)
pa bolan likovi nisu sanse napravili...vidis da ne mozemo ni hasagicu naci zamjerku kako treba
KPNCTNJAH

#1704 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by KPNCTNJAH »

pirmin wrote:Pravo mi se svidio Harisov gol.
Nista siledzijski, seljacki vec ono smekerski-plasirano u citavoj guzvi. 8-) :thumbup:

Jel' ga hvalis ili kritikujes ? :oops: :razz:

Kakvu cemo tek igru i pasove gledati na sjajnom terenu u Zenici :D eh da moze Pape sad na foru Torlaka pozvati bilo bi tonbe
kamen spoticanja

#1705 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

KPNCTNJAH wrote:
pirmin wrote:Pravo mi se svidio Harisov gol.
Nista siledzijski, seljacki vec ono smekerski-plasirano u citavoj guzvi. 8-) :thumbup:

Jel' ga hvalis ili kritikujes ? :oops: :razz:

Kakvu cemo tek igru i pasove gledati na sjajnom terenu u Zenici :D eh da moze Pape sad na foru Torlaka pozvati bilo bi tonbe
teren u zenici je osjetno bolji od onoga sto je do sad bilo
todd_smith

#1706 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by todd_smith »

Zahirovic je dobro odigrao, mada se mora reci da je obje utakmice za repku, igrao portiv vrlo losih timova, uglavnom korisni dodatak timu, ali kako ce protiv jacih i spretnijih timova igrati, ostaje za vidjeti

Salihovic standardno dobar, Medunjanin odlican isto, Pjanic se pokazao da je dovoljno dobar da zamijeni Misimovica, ovaj drugi je postao ono sto Muslimovic nikada nije trebao biti, a to jeste igrac kojeg ubacujes zadnjih 5-10 minuta

Odbrana nam je klimava, isto kao da nemaju komunikaciju, lopte im prolaze tamo vamo, slabo pravo sto se mene tice, iskusniji napadaci ili playmejkeri bi ih pojeli za uzinu veceras, Begovic treba umjesto Hasagica, u par navrata se moglo vidjeti da Keno nije za ovog nivoa, kad imas nekoga kao Begovic, mislim da su Bjelorusi imali koji opasan sut na gol, ko zna kakav bi rezultat bio

sve u svemu, ne vjerujem da smo mi bili ODLICNI, koliko je Bjelorusija bila losa, ne govorim da smo bili losi, ali moze MNOGO MNOGO bolje

Sto se Dzeka tice, ne znam ni sta komentarisati, covjek nije imao prostora za zrak a kamoli da se krece po terenu, nije do njega, da ga je jedan davio cijelu utakmicu pa hajde, ali cijelu odbranu... :-) Treba mu jedan igrac kao Nasri u Man Citiju, ili barem jos jedan u napadu partner kao Vedo, da se konkretnije na Dzekin talent moze racunati u ovim utakmicama
just principe

#1707 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by just principe »

Murat Sabanovic wrote:osim rezultata nista pozitivno .... odbrana losa...golmana nesiguran...veza onako...napad nista..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1708 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Chmoljo »

nije nego druga: Sredina!

tj. pet igrača u sredini, i 5 igrača koji znaju šta treba igrati - dvojica za sjeckanje tuđe igre, i trojica koji znaju čuvati loptu.

Edin jeste bio usamljen, ali da je bio još jedan napadač, onda bi dvojica usamljenih bila, a jedan manje u sredini. na Bilinom Polju pogotovo treba tako igrati.

Edin je sasvim dobro odradio ulogu kojom je primao duge pasove i upošljavao vezanjake po bokovima. Lulić je nekoliko puta bio u dobroj situaciji ali se spetljao.

mislim da bi Džeko bio mnogo konkretniji da je teren bio išta bolji, jer kažem da je evidentno da su naši spori zbog klizave trave, i da je to usporilo djelovanje po bokovima, gdje bismo ih tukli još konkretnije.

ovo je pametno dobijena utakmica.
bosnianidiot

#1709 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bosnianidiot »

Chmoljo wrote:
bosnianidiot wrote: Koliko god da je Hasagic pogrijesio, vecu gresku je tu napravio Spahic...kofol zagradio loptu, covjek mu je uze i zamalo nam gol ne dade...a o njemu ni rijeci, bitno je po Hasagicu s***i...
Meni je djelovao sasvim solidno na golu, iako nije imao previse posla...
Iskreno, i meni je Begovic bolji golman, i volio bih da on brani, ali vi kad pretjerujete, onda bas...
a možda da pročitaš sve redom. ja sam prvi rekao da je ono greška Spahića što se dalo i vidjeti. :-)

nevjerovatna je presumpcija forumaša kako neko komentariše igru reprezentativaca na osnovu simpatija...

pa da kažem jednom - jebe mi se kakav je ko, i šta je ko, i kakvu frizuru nosi, šta vozi i šta guzi. interesuje me ono na terenu, i interesuje me pobjeda. interesuje me da igraju najbolji. interesuje me da se gine na terenu, i da igrači daju 100%. bolesni to ne mogu. bolesni će to raditi kada nemaju zamjenu.

umjesto Kenana, na klupi imamo Begovića. umjesto Spahića na klupi imamo Adnana Mravca.

dovoljno?
A mozda da ti pogledas koga sam ja citirao?
Mozda si ti i rekao da je Spahiceva greska, tvoj post iskreno nisam ni primijetio...pogledaj par postova iznad mog, lika doslovno objesise, a nije ni primio gol, pa skoro ni u jednom momentu nije bio ni blizu da ga primi.
Kao sto vec rekoh, zelim i ja da Begovic brani. Covjek mi jednostavno djeluje sigurnije.

Ali po pojedinim pricama forumasa, ispade da su Bjelorusi imali 23 suta prema golu, i svaki put je Hasagicu lopta ispadala iz ruku i magicno nije uspjela zavrsiti u golu, a cak je jednom Hasagic i sam sutirao na svoj gol, medjutim previse je nesposoban pa je promasio :-)
Anes25

#1710 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Anes25 »

Ovdje brani Asmir Begovic:

Image

Stoke city FC. Tako da je na papiru barem 2 puta jaci golman od Hasagica.

Meni su veceras najbolje igrali Pjanic i Papac. Papac je jak ko beton. A Pjanic je motor citave igre bio. Dzeko me malo razocarao ocekivao sam vise agresivnosti od njega.
Sasvim_Obican

#1711 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Bjeloruska publika je nakon izvođenja naše himne zapljeskala. Bilo je to jako neobično za čuti nakon što smo u svim kvalifikacijskim utakmicama "otplaćivali dugove" žvižduka. Fini neki ljudi.. :D
ufo

#1712 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by ufo »

kamen spoticanja wrote:
pa nismo dzaba danas ucili kisnu dovu na dzumi...jer da nije kisa pala kako bi nas bijela rusija pregazila :roll: :-)
pa bolan likovi nisu sanse napravili...vidis da ne mozemo ni hasagicu naci zamjerku kako treba

Ma i ja sam u "tri gole vode" bio 90 minuta!
kokuz_sa

#1713 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by kokuz_sa »

veljaca wrote:
Chmoljo wrote:
veljaca wrote:Bravo Keno :thumbup: - nisi gola primio, a ovi "strucnjaci" ovdje ti nadjose toliko zamjerki ...... Ali to je problem tih sveznalica ...... Pape :thumbup: ipak odredjuje ko ce braniti ..... a ne oni - na njihovu zalost :D
odbraniti šta? koliko su to Bjelorusi uputili opasnih šuteva?
Pa kada protivnicki igraci vide dobrog golmana na golu - jednostavno im se noge odsjeku ..... a sa dobrim golmanom i odbrana je bolja .....
onda smo sretni bili sto su igraci WHITE RUSSIA imali 2 lijeve noge..jer mi nismo imali dobrog golmana a odbrana nam je bila klecajuci koljena kad se znalo da je na golu JEREMIJA

Image
rajv0sa

#1714 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by rajv0sa »

Samo da nam dresove promjene ,ocajni su fakat.Oni brojeve je lijepio neko ko je zaglavio u '60.Albanija isto ima ove levatine od LEGEA-e ,ali su im dresovi 64x puta bolji od nasih.
Kardelj01

#1715 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Kardelj01 »

Dobra roba :-)
čoksa08
Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D

#1716 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by čoksa08 »

smanjuje albanija 1-2
kamen spoticanja

#1717 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

ufo wrote:
kamen spoticanja wrote:

Ma i ja sam u "tri gole vode" bio 90 minuta!
pa sto ne upalis klimu...ne budi stipsa,potrosi malo struje :D
simonese

#1718 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by simonese »

Salihovic odlican
just principe

#1719 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by just principe »

kokuz_sa wrote:
onda smo sretni bili sto su igraci WHITE RUSSIA imali 2 lijeve noge..jer mi nismo imali dobrog golmana a odbrana nam je bila klecajuci koljena kad se znalo da je na golu JEREMIJA

pa jel Hasagic kriv sto nije imao posla ili...a za tvoju info odbranio je 2 odlicne prilike
drmadzija

#1720 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by drmadzija »

Edit: pogresan thread.
Last edited by drmadzija on 02/09/2011 22:16, edited 1 time in total.
LSD

#1721 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

Takve pobjede su mi najdraže ;-) da hoce svaka takva biti.

Zahirović je bio vrlo dobar veceras :thumbup: :thumbup: aferim Adnane...oko Džeke vazda po 2-3 bjelorusa, što se trebali drugi više koristiti...gol Medunjanina majstorija prava :thumbup: Lulić previše razmišlja u igri (za one pozicije koju igra) a sporo reaguje, odluke moraju biti brže za bocnog igraca....Pandža :sad: dobro malj je malj boljeg nemamo osim još goreg Mravca :-) , zamalo da nam dođe glave - srecom Keno nekako boksova onu loptu.
Zlatna pobjeda koja nas vraca u situaciju da sad sami o sebi odlucujemo :thumbup: :bih: :bih: ...ova 3 boda bez ovjere u Zenici nece puno znaciti, stoga mora biti maximalno angažovano i u drugom mecu.
Svaka cast Papetu što ih je uozbiljio u ovom mecu da odigraju maksimalno angažovano :thumbup: :bih:
campa_xxx

#1722 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by campa_xxx »

53'
Albanija - Francuska 1:2

http://www.s port24.me/streams/CreepyTV7.html
Last edited by campa_xxx on 02/09/2011 22:18, edited 1 time in total.
lord blackadder

#1723 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lord blackadder »

veljaca wrote:Izgleda da su pojedinci ovdje citavo vrijeme pratili samo poteze naseg prvog golmana Kenana Hasagica :thumbup:

ali na njihovu zalost on nije gola primio - zna Pape :thumbup: koga da postavi na gol ......

Za sve te :
Dosadan si, covjece.

Kome ba ti mast mislis vadit? Hasagic nije imao posla ali opet je imao dvije manje greske.

Pjanic, debilno zaradjen karton. Neka mu ga je dao. On umislio da je autoritet. Vjerovatno ce Lulic na njegovo mjesto, a Mujdza na desnog beka. Papac na stopera, na lijevog beka mozda vrati Salihovica, iako je to lose skroz.

Nego...nek neko ovim komitetlijama posalje kasetu s meca Sjeverna Irska-Serbija i poslusaju komentatora Ćorsu. :wink: Umire lik cijelu utakmicu.

Odoh. Nek se sad razvije debilna rasprava, kako je ovaj papist poceo. :wink:
Baltazar_khan

#1724 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baltazar_khan »

haris medunjanin zaslužuje puno veći klub od makabija i izraelske lige. nadam se da će se što prije vratiti u lige petice!
Obuca9

#1725 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

Za Zenicu napraviti četiri izmjene i završiti priču bijelim Rusima:
Hasagić <-> Begović
Spahić <-> Papac
Papac <-> Mujdža
Pjanić <-> Misimović

:dance:

P.S.
Ovih 40 glupana što su glasali za donje tri opcije u anketi i tako još večeras promašili prognozu, nek se ubiju. Jadovi jadni.
Locked