NAFAKA se mora zaraditi @ufara moj dobri.ufo wrote:Jedna rijec: NAFAKA!
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Corola
#1701 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
-
Mobile_Disco
#1702 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Hasagic igrac utakmice
Koja sigurnost, to je cudo jedno
Sta znace 4 gola u premier ligi, Dzeko autoritet, kod onog penala samo dize ruku odma svira
Prije si mogao skakati i derati se a dobio bi zuti, al penal nikad hahahha Al eto bitno je da imamo igrace koji imaju respekt i poznati su u svijetu
Zahirovic
(nije sto je Celikov bivsi igrac
) on i Rahimic su drzali bukvalno zadnji red, lopta nije mogla proci, armirani beton! Napred nismo izgledali lose, Dzeku kaze mucili grcevi, al opet ih je pod trojicu na ledjima nosao
Spaha
Sasa
Sve u svemu odlican rezultat, a i igra oni kratki pasovi, stvarno imamo super igraca, sto je najvaznije svi su u predobroj formi, sad vidimo kad su svi spremni da je nebitno ko je trener, pa makar to bio i "trener svih trenera" 
Sta znace 4 gola u premier ligi, Dzeko autoritet, kod onog penala samo dize ruku odma svira
Zahirovic
- kamen spoticanja
#1703 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
pa nismo dzaba danas ucili kisnu dovu na dzumi...jer da nije kisa pala kako bi nas bijela rusija pregazilaufo wrote:Jedna rijec: NAFAKA!
pa bolan likovi nisu sanse napravili...vidis da ne mozemo ni hasagicu naci zamjerku kako treba
- KPNCTNJAH
#1704 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
pirmin wrote:Pravo mi se svidio Harisov gol.
Nista siledzijski, seljacki vec ono smekerski-plasirano u citavoj guzvi.![]()
Jel' ga hvalis ili kritikujes ?
Kakvu cemo tek igru i pasove gledati na sjajnom terenu u Zenici
- kamen spoticanja
#1705 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
teren u zenici je osjetno bolji od onoga sto je do sad biloKPNCTNJAH wrote:pirmin wrote:Pravo mi se svidio Harisov gol.
Nista siledzijski, seljacki vec ono smekerski-plasirano u citavoj guzvi.![]()
Jel' ga hvalis ili kritikujes ?![]()
![]()
Kakvu cemo tek igru i pasove gledati na sjajnom terenu u Zenicieh da moze Pape sad na foru Torlaka pozvati bilo bi tonbe
-
todd_smith
#1706 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Zahirovic je dobro odigrao, mada se mora reci da je obje utakmice za repku, igrao portiv vrlo losih timova, uglavnom korisni dodatak timu, ali kako ce protiv jacih i spretnijih timova igrati, ostaje za vidjeti
Salihovic standardno dobar, Medunjanin odlican isto, Pjanic se pokazao da je dovoljno dobar da zamijeni Misimovica, ovaj drugi je postao ono sto Muslimovic nikada nije trebao biti, a to jeste igrac kojeg ubacujes zadnjih 5-10 minuta
Odbrana nam je klimava, isto kao da nemaju komunikaciju, lopte im prolaze tamo vamo, slabo pravo sto se mene tice, iskusniji napadaci ili playmejkeri bi ih pojeli za uzinu veceras, Begovic treba umjesto Hasagica, u par navrata se moglo vidjeti da Keno nije za ovog nivoa, kad imas nekoga kao Begovic, mislim da su Bjelorusi imali koji opasan sut na gol, ko zna kakav bi rezultat bio
sve u svemu, ne vjerujem da smo mi bili ODLICNI, koliko je Bjelorusija bila losa, ne govorim da smo bili losi, ali moze MNOGO MNOGO bolje
Sto se Dzeka tice, ne znam ni sta komentarisati, covjek nije imao prostora za zrak a kamoli da se krece po terenu, nije do njega, da ga je jedan davio cijelu utakmicu pa hajde, ali cijelu odbranu...
Treba mu jedan igrac kao Nasri u Man Citiju, ili barem jos jedan u napadu partner kao Vedo, da se konkretnije na Dzekin talent moze racunati u ovim utakmicama
Salihovic standardno dobar, Medunjanin odlican isto, Pjanic se pokazao da je dovoljno dobar da zamijeni Misimovica, ovaj drugi je postao ono sto Muslimovic nikada nije trebao biti, a to jeste igrac kojeg ubacujes zadnjih 5-10 minuta
Odbrana nam je klimava, isto kao da nemaju komunikaciju, lopte im prolaze tamo vamo, slabo pravo sto se mene tice, iskusniji napadaci ili playmejkeri bi ih pojeli za uzinu veceras, Begovic treba umjesto Hasagica, u par navrata se moglo vidjeti da Keno nije za ovog nivoa, kad imas nekoga kao Begovic, mislim da su Bjelorusi imali koji opasan sut na gol, ko zna kakav bi rezultat bio
sve u svemu, ne vjerujem da smo mi bili ODLICNI, koliko je Bjelorusija bila losa, ne govorim da smo bili losi, ali moze MNOGO MNOGO bolje
Sto se Dzeka tice, ne znam ni sta komentarisati, covjek nije imao prostora za zrak a kamoli da se krece po terenu, nije do njega, da ga je jedan davio cijelu utakmicu pa hajde, ali cijelu odbranu...
- just principe
#1707 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Murat Sabanovic wrote:osim rezultata nista pozitivno .... odbrana losa...golmana nesiguran...veza onako...napad nista..
ufo wrote:Jedna rijec: NAFAKA!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1708 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
nije nego druga: Sredina!ufo wrote:Jedna rijec: NAFAKA!
tj. pet igrača u sredini, i 5 igrača koji znaju šta treba igrati - dvojica za sjeckanje tuđe igre, i trojica koji znaju čuvati loptu.
Edin jeste bio usamljen, ali da je bio još jedan napadač, onda bi dvojica usamljenih bila, a jedan manje u sredini. na Bilinom Polju pogotovo treba tako igrati.
Edin je sasvim dobro odradio ulogu kojom je primao duge pasove i upošljavao vezanjake po bokovima. Lulić je nekoliko puta bio u dobroj situaciji ali se spetljao.
mislim da bi Džeko bio mnogo konkretniji da je teren bio išta bolji, jer kažem da je evidentno da su naši spori zbog klizave trave, i da je to usporilo djelovanje po bokovima, gdje bismo ih tukli još konkretnije.
ovo je pametno dobijena utakmica.
- bosnianidiot
#1709 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A mozda da ti pogledas koga sam ja citirao?Chmoljo wrote:a možda da pročitaš sve redom. ja sam prvi rekao da je ono greška Spahića što se dalo i vidjeti.bosnianidiot wrote: Koliko god da je Hasagic pogrijesio, vecu gresku je tu napravio Spahic...kofol zagradio loptu, covjek mu je uze i zamalo nam gol ne dade...a o njemu ni rijeci, bitno je po Hasagicu s***i...
Meni je djelovao sasvim solidno na golu, iako nije imao previse posla...
Iskreno, i meni je Begovic bolji golman, i volio bih da on brani, ali vi kad pretjerujete, onda bas...![]()
nevjerovatna je presumpcija forumaša kako neko komentariše igru reprezentativaca na osnovu simpatija...
pa da kažem jednom - jebe mi se kakav je ko, i šta je ko, i kakvu frizuru nosi, šta vozi i šta guzi. interesuje me ono na terenu, i interesuje me pobjeda. interesuje me da igraju najbolji. interesuje me da se gine na terenu, i da igrači daju 100%. bolesni to ne mogu. bolesni će to raditi kada nemaju zamjenu.
umjesto Kenana, na klupi imamo Begovića. umjesto Spahića na klupi imamo Adnana Mravca.
dovoljno?
Mozda si ti i rekao da je Spahiceva greska, tvoj post iskreno nisam ni primijetio...pogledaj par postova iznad mog, lika doslovno objesise, a nije ni primio gol, pa skoro ni u jednom momentu nije bio ni blizu da ga primi.
Kao sto vec rekoh, zelim i ja da Begovic brani. Covjek mi jednostavno djeluje sigurnije.
Ali po pojedinim pricama forumasa, ispade da su Bjelorusi imali 23 suta prema golu, i svaki put je Hasagicu lopta ispadala iz ruku i magicno nije uspjela zavrsiti u golu, a cak je jednom Hasagic i sam sutirao na svoj gol, medjutim previse je nesposoban pa je promasio
-
Anes25
#1710 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ovdje brani Asmir Begovic:

Stoke city FC. Tako da je na papiru barem 2 puta jaci golman od Hasagica.
Meni su veceras najbolje igrali Pjanic i Papac. Papac je jak ko beton. A Pjanic je motor citave igre bio. Dzeko me malo razocarao ocekivao sam vise agresivnosti od njega.

Stoke city FC. Tako da je na papiru barem 2 puta jaci golman od Hasagica.
Meni su veceras najbolje igrali Pjanic i Papac. Papac je jak ko beton. A Pjanic je motor citave igre bio. Dzeko me malo razocarao ocekivao sam vise agresivnosti od njega.
- Sasvim_Obican
#1711 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Bjeloruska publika je nakon izvođenja naše himne zapljeskala. Bilo je to jako neobično za čuti nakon što smo u svim kvalifikacijskim utakmicama "otplaćivali dugove" žvižduka. Fini neki ljudi.. 
- ufo
#1712 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
kamen spoticanja wrote:pa nismo dzaba danas ucili kisnu dovu na dzumi...jer da nije kisa pala kako bi nas bijela rusija pregazilaufo wrote:Jedna rijec: NAFAKA!![]()
![]()
pa bolan likovi nisu sanse napravili...vidis da ne mozemo ni hasagicu naci zamjerku kako treba
Ma i ja sam u "tri gole vode" bio 90 minuta!
- kokuz_sa
#1713 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
onda smo sretni bili sto su igraci WHITE RUSSIA imali 2 lijeve noge..jer mi nismo imali dobrog golmana a odbrana nam je bila klecajuci koljena kad se znalo da je na golu JEREMIJAveljaca wrote:Pa kada protivnicki igraci vide dobrog golmana na golu - jednostavno im se noge odsjeku ..... a sa dobrim golmanom i odbrana je bolja .....Chmoljo wrote:odbraniti šta? koliko su to Bjelorusi uputili opasnih šuteva?veljaca wrote:Bravo Keno- nisi gola primio, a ovi "strucnjaci" ovdje ti nadjose toliko zamjerki ...... Ali to je problem tih sveznalica ...... Pape
ipak odredjuje ko ce braniti ..... a ne oni - na njihovu zalost

- rajv0sa
#1714 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Samo da nam dresove promjene ,ocajni su fakat.Oni brojeve je lijepio neko ko je zaglavio u '60.Albanija isto ima ove levatine od LEGEA-e ,ali su im dresovi 64x puta bolji od nasih.
- Kardelj01
#1715 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dobra robaufo wrote:Jedna rijec: NAFAKA!
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#1716 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
smanjuje albanija 1-2
- kamen spoticanja
#1717 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
pa sto ne upalis klimu...ne budi stipsa,potrosi malo strujeufo wrote:kamen spoticanja wrote:pa nismo dzaba danas ucili kisnu dovu na dzumi...jer da nije kisa pala kako bi nas bijela rusija pregazilaufo wrote:Jedna rijec: NAFAKA!![]()
![]()
Ma i ja sam u "tri gole vode" bio 90 minuta!
- simonese
#1718 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Salihovic odlican
- just principe
#1719 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
kokuz_sa wrote:onda smo sretni bili sto su igraci WHITE RUSSIA imali 2 lijeve noge..jer mi nismo imali dobrog golmana a odbrana nam je bila klecajuci koljena kad se znalo da je na golu JEREMIJA
pa jel Hasagic kriv sto nije imao posla ili...a za tvoju info odbranio je 2 odlicne prilike
- drmadzija
#1720 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Edit: pogresan thread.
Last edited by drmadzija on 02/09/2011 22:16, edited 1 time in total.
-
LSD
#1721 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Takve pobjede su mi najdražeufo wrote:Jedna rijec: NAFAKA!
Zahirović je bio vrlo dobar veceras
Zlatna pobjeda koja nas vraca u situaciju da sad sami o sebi odlucujemo
Svaka cast Papetu što ih je uozbiljio u ovom mecu da odigraju maksimalno angažovano
- campa_xxx
#1722 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Last edited by campa_xxx on 02/09/2011 22:18, edited 1 time in total.
- lord blackadder
#1723 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dosadan si, covjece.veljaca wrote:Izgleda da su pojedinci ovdje citavo vrijeme pratili samo poteze naseg prvog golmana Kenana Hasagica![]()
ali na njihovu zalost on nije gola primio - zna Papekoga da postavi na gol ......
Za sve te :
Kome ba ti mast mislis vadit? Hasagic nije imao posla ali opet je imao dvije manje greske.
Pjanic, debilno zaradjen karton. Neka mu ga je dao. On umislio da je autoritet. Vjerovatno ce Lulic na njegovo mjesto, a Mujdza na desnog beka. Papac na stopera, na lijevog beka mozda vrati Salihovica, iako je to lose skroz.
Nego...nek neko ovim komitetlijama posalje kasetu s meca Sjeverna Irska-Serbija i poslusaju komentatora Ćorsu.
Odoh. Nek se sad razvije debilna rasprava, kako je ovaj papist poceo.
- Baltazar_khan
#1724 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
haris medunjanin zaslužuje puno veći klub od makabija i izraelske lige. nadam se da će se što prije vratiti u lige petice!
- Obuca9
#1725 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Za Zenicu napraviti četiri izmjene i završiti priču bijelim Rusima:
Hasagić <-> Begović
Spahić <-> Papac
Papac <-> Mujdža
Pjanić <-> Misimović
P.S.
Ovih 40 glupana što su glasali za donje tri opcije u anketi i tako još večeras promašili prognozu, nek se ubiju. Jadovi jadni.
Hasagić <-> Begović
Spahić <-> Papac
Papac <-> Mujdža
Pjanić <-> Misimović
P.S.
Ovih 40 glupana što su glasali za donje tri opcije u anketi i tako još večeras promašili prognozu, nek se ubiju. Jadovi jadni.