Takodjer niko ne spomenu Pandzu, momak dobro odradio posao na desnoj strani...
Sve u svemu vodimo, komunjare izgubljene
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Čuj koja je veza, obojica članovi rimskih klubova i ćao, kakv veze ima što su rivali, svakako nije ljubava veza, nego veza veznog redabosnianidiot wrote:Pa molim te, koja je to rimska veza? Jedan igra u Laziu, drugi u Romi, najveci rivali...kakva je tu veza?Kardelj01 wrote:Hajde reci šta je pogriješio ? Il svi svaku riječ koji izgovore komentatori prije nego što razmislite odmah opalite osudjivati. razmišljajte malo prije nego se tastature uhvatite...bosnianidiot wrote:Jebem ti zivot...cuj rimska veza![]()
![]()
oooj koji kloc
eh ovo bas, vise navrata smo imali gdje se dodaju i krecu kao da igraju zajedno iz sedmice u sedmicu, i ne ono samo tamo vamo lopta, nego proigravanje Salihovica i Lulica sa strane, nisam prije vidio da se ovako dodaju i da im igra tece, samo nastavitidrmadzija wrote:Fakat sam iznenadjen kako je zadnja linija povezana sa sredinom. Dosta preciznih kratkih pasova i u jednom momentu je cak i Pandza imao majstorsko proigravanje. Takodje treba spomenuti i Papca na lijevoj strani. Dosta igledamo cvrsci sa njim. Spahic odlican za sad i fakticki je odsjek'o Bjeloruse nekoliko puta.
Ovo treba zapamtiti i istom mjerom uzvratitiChmoljo wrote:i moram skinuti kapu i Bjelorusima... korektni su izrazito, iako gube i njima je isto tako bitna ova tekma. nisu se pretjerano ni bunili kod penala.
Jos da nam je i Pandzu nauciti da proigrava,onako lezereno bez straha igrali bi ko barsadrmadzija wrote:Fakat sam iznenadjen kako je zadnja linija povezana sa sredinom. Dosta preciznih kratkih pasova i u jednom momentu je cak i Pandza imao majstorsko proigravanje. Takodje treba spomenuti i Papca na lijevoj strani. Dosta igledamo cvrsci sa njim. Spahic odlican za sad i fakticki je odsjek'o Bjeloruse nekoliko puta.
Pa nije ni cudo kad nam zadnji vezni igraci ovako dobro igraju. Stalno trce i zatvaraju gotovo sve i vrlo brzo daju loptu naprijed cim je prime. Potpuna suprotnost Rumuniji.drmadzija wrote:Fakat sam iznenadjen kako je zadnja linija povezana sa sredinom. Dosta preciznih kratkih pasova i u jednom momentu je cak i Pandza imao majstorsko proigravanje. Takodje treba spomenuti i Papca na lijevoj strani. Dosta igledamo cvrsci sa njim. Spahic odlican za sad i fakticki je odsjek'o Bjeloruse nekoliko puta.
Odlicni uslovi za sinhronizovano plivanje.stari_sarajevski_gospodin wrote:Niko ne spomenu stanje terena... :
mislim da nam je uvijek bilo da od Francuza moramo izvuci 3-4 bodaCVIKERASH wrote:Mrsko mi je sad nesto racunati,ali kolike su nam sanse za 1.mjesto ??
Ako pobijedimo sad i u Zenici,naravno Luksemburg ,sta mozemo ocekivati protiv Francuza???
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327avantgarde wrote:pozz,jel ima neko neki link da se moze pogledat tekma?
Probaj ovaj jaro:avantgarde wrote:pozz,jel ima neko neki link da se moze pogledat tekma?
lazio je rimski timbosnianidiot wrote:Pa molim te, koja je to rimska veza? Jedan igra u Laziu, drugi u Romi, najveci rivali...kakva je tu veza?Kardelj01 wrote:Hajde reci šta je pogriješio ? Il svi svaku riječ koji izgovore komentatori prije nego što razmislite odmah opalite osudjivati. razmišljajte malo prije nego se tastature uhvatite...bosnianidiot wrote:Jebem ti zivot...cuj rimska veza![]()
![]()
oooj koji kloc