U njega ću se zaljubiti, po svoj prilici.zalizani wrote:SALIHOVIĆ!Richard Wagner wrote:ZAHIROVIĆ!
Difinitvno meni najdržai naš igrač, nikad nije zakazao.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
U njega ću se zaljubiti, po svoj prilici.zalizani wrote:SALIHOVIĆ!Richard Wagner wrote:ZAHIROVIĆ!
PAPACzalizani wrote:SALIHOVIĆ!Richard Wagner wrote:ZAHIROVIĆ!
HASAGIĆ!Richard Wagner wrote:PAPACzalizani wrote:SALIHOVIĆ!Richard Wagner wrote:ZAHIROVIĆ!
Ma Dzeko radi strasan posao sa navlacenjem odbrane na sebe, svi ostali takodjertodd_smith wrote:Pjanic, Salihovic i Zahirovic odlicni !!
Miske se ne bi uklopio u ovaj sistem, Pjanic se dobro snalazi u guzvi i pod pritiskom, ne udara je samo medju tribine, ne govorim da Miske to radi, ali vidi se mali je drzak i ima borbe u sredini terena
Dzeko standardno, sta ocekujete, lik prije nego sto dobije loptu ima 2 na sebi, kad je primi dolaze jos 2, pa nije ni on toliko dobar, da sam cijeli tim dribla i zabije 4 gola(jer ocito neki ovdje samo to ocekuju)
mene čudi kako nam je uefa dodijelila ponajboljeg sudiju u evropi. hm... platiniChmoljo wrote: onaj penal... NIKAD ga prije nekad ne bi dobili, ni protiv Bjelorusa, a kamoli protiv neke jače selekcije...
joj Spaha je im'o katastrofalnu reakciju poslije njihovog prvog korneraCreasy wrote:Ova ekipa je definitivno sazrela za jedno veliko takmicenje i mislim da se ni tamo nece obrukati. Svi su dobri, ali bih izdvojio Spahica i Lulica. Sad treba spustiti loptu na zemlju, jer se ne vrijedi nadtrcavati sa Bjelorusima koji su fizicki izuzetno spremni, a nema ni potrebe za to.
Sve u svemuza 1.pol.
pa oba gola su upravo edin faktor...prvi direktno njegova lucidnost u fildzanu,drugi 6 igraca bijele rusije u petercu na njemu...dere ih sam naprijed ko siroce napolitankutodd_smith wrote:
Dzeko standardno, sta ocekujete, lik prije nego sto dobije loptu ima 2 na sebi, kad je primi dolaze jos 2, pa nije ni on toliko dobar, da sam cijeli tim dribla i zabije 4 gola(jer ocito neki ovdje samo to ocekuju)
Bosanski_kralj wrote:U njega ću se zaljubiti, po svoj prilici.zalizani wrote:SALIHOVIĆ!Richard Wagner wrote:ZAHIROVIĆ!![]()
Difinitvno meni najdržai naš igrač, nikad nije zakazao.

pucam koliko moram u WC, ali ne smijemtodd_smith wrote:Sanjao sinoc poveli u 5.min, Salihovic zabija 1-0, Begovic brani 1 na 1, poveli 2-0...idem u WC, vracam se 75-ta minuta 4-2 za njih![]()
![]()
baš... i moram skinuti kapu i Bjelorusima... korektni su izrazito, iako gube i njima je isto tako bitna ova tekma. nisu se pretjerano ni bunili kod penala.Baltazar_khan wrote:mene čudi kako nam je uefa dodijelila ponajboljeg sudiju u evropi. hm... platiniChmoljo wrote: onaj penal... NIKAD ga prije nekad ne bi dobili, ni protiv Bjelorusa, a kamoli protiv neke jače selekcije...![]()
Ovo mi je isto na pameti bilo u trenucima kad smo poveli 2:0.GandalfSivi wrote:Samo taj jedan gol jos zabiti. Majke mi, sada mi je gore nego na 0:0
The French ConnectionBaltazar_khan : mene čudi kako nam je uefa dodijelila ponajboljeg sudiju u evropi. hm... platini![]()
pao si mi na pamet, majke mitodd_smith wrote:pucam koliko moram u WC, ali ne smijemtodd_smith wrote:Sanjao sinoc poveli u 5.min, Salihovic zabija 1-0, Begovic brani 1 na 1, poveli 2-0...idem u WC, vracam se 75-ta minuta 4-2 za njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema begovica, slobodno idu u halutodd_smith wrote:Postao/la todd_smith dana 02/09/2011 12:50
pucam koliko moram u WC, ali ne smijemtodd_smith wrote:Sanjao sinoc poveli u 5.min, Salihovic zabija 1-0, Begovic brani 1 na 1, poveli 2-0...idem u WC, vracam se 75-ta minuta 4-2 za njih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos bih samo dodao da je Papac miran i stabilan.todd_smith wrote:Pjanic, Salihovic i Zahirovic odlicni !!
Miske se ne bi uklopio u ovaj sistem, Pjanic se dobro snalazi u guzvi i pod pritiskom, ne udara je samo medju tribine, ne govorim da Miske to radi, ali vidi se mali je drzak i ima borbe u sredini terena
Zato nam ga sudija schuknu sa zutim Spahica njegov drugi.Chmoljo wrote:nisam pratio pisanije po forumu...
ono grešaka što smo imali u odbrani, uglavnom je uzrok bio preloš terentačno se vidi da igrači više balansiraju na nogama nego što kontrolišu loptu... reko bih i da je sklizak teren i uzrokovo onu grešku Bejlorusa, kad nam je sudija dao penal.
onaj penal... NIKAD ga prije nekad ne bi dobili, ni protiv Bjelorusa, a kamoli protiv neke jače selekcije...
kad se sjetim silnih pljački, nepostojećih penala i produžavanja utakmica...
elem, naši dobri i tačno je grehota sa Lulićem igrati nazad. momak je stvarno prebrz. a Salihaga je što reče Marjan - Rembrandt. vidi se da momak igra srcem, i hvala mu za tone sumnjam da je tomu najveći uzrok Vedo
Ajde, drago mi je sto vodimo, ali jos nije nista gotovo.mikogoago wrote:Ljepo ja vama rekoh da cemo ih rasturiti ko beba zvecku.E jos da ovu utakmicu ponovimo i u Zenici.Sve je ok.
Pa sta ako nema Spahe imamo Mravca+Keno i ja sam na apaurinima drogiran.
![]()
Nego do sada je za 10 samo dalje tako BOSNA;BOSNA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()