Nije ovo bolan CNN pa da se breaking news ponavljaju svakih pet minuta.Riddle wrote:O cemu se radi na ovih posljednjih 10 stranica? Nemam snage da citam. Btw forum opasno kaslje, jedva sam otvorio.
Sjedi i citaj
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nije ovo bolan CNN pa da se breaking news ponavljaju svakih pet minuta.Riddle wrote:O cemu se radi na ovih posljednjih 10 stranica? Nemam snage da citam. Btw forum opasno kaslje, jedva sam otvorio.
Dialer wrote:Imas jednog fenomenalnog i jednog polugolmana, stim sto je polugolman u prednosti, iz nekog razloga koji nikome nije jasan. Dao nesto reprezentaciji ja i? Dao je Raul mnogo vise Realu, pa su mu rekli hvala i dovidjenja! Imaju bolji, mladji.
Dialer wrote:Imas jednog fenomenalnog i jednog polugolmana, stim sto je polugolman u prednosti, iz nekog razloga koji nikome nije jasan. Dao nesto reprezentaciji ja i? Dao je Raul mnogo vise Realu, pa su mu rekli hvala i dovidjenja! Imaju bolji, mladji.
Sezam wrote:Dialer wrote:Imas jednog fenomenalnog i jednog polugolmana, stim sto je polugolman u prednosti, iz nekog razloga koji nikome nije jasan. Dao nesto reprezentaciji ja i? Dao je Raul mnogo vise Realu, pa su mu rekli hvala i dovidjenja! Imaju bolji, mladji.
I taj polugolman je ocigledno namjestao rezultat protiv Albanije u TIrani. Da smo neka reprezentacija, kao sto nismo, Hasagic nakon Tirane nikad vise ne bi stao na gol.
Ako on bude branio veceras umjesto Begovica to ce biti najveca tragedija naseg fudbala u zadnjih 10 godina.
hasaga ili begaga pitanje je sadJThomas wrote:nema dalje hamletovska je dilema
To si i prije spominjao meni ide stranica i forum sasvim normalno mora da je do tvoje konekcije nešto.Riddle wrote:O cemu se radi na ovih posljednjih 10 stranica? Nemam snage da citam. Btw forum opasno kaslje, jedva sam otvorio.
1-1silm wrote:Kako su mladi igrali, je li zavrseno?
19.30 po evropskom ti ga vremenu i to onom centralnom (to jer ne znam gdje si) a za link ne znam imaš na prijašnjim stranicama drugi su forumaši postirali, a taj pay TV preko neta i to jednokratno čisto sumnjam drug ali možda neko zna.Anes25 wrote:Mozeli mi neko reci molim vas:
1) U koliko tacno pocinje utakmica?
2) Imateli link za gledanje utakmice?
3) Imateli link gdje mogu platiti do 10 eura d agledam utakmicu u visokom kwalitetu?
Hvala
Nadam se da ce i stariji doci sa istim rezlutatom.Richard Wagner wrote:1-1silm wrote:Kako su mladi igrali, je li zavrseno?
Taj nam rezultat ne odgovaraJack Be Nimble wrote:Nadam se da ce i stariji doci sa istim rezlutatom.Richard Wagner wrote:1-1silm wrote:Kako su mladi igrali, je li zavrseno?