da li itko zna za koliko se novaca moze otici na viken na bilo koju od ovi planina????
po mogucnosti da nije preskupo ipak je ljeto
unaprijed hvala
Moderator: anex
Za Vlasic ne znam, a za Bjelasnicu i Igman, ako se znas organizovati, ne treba ti ni 50KM da provedes vikend.zbinjena wrote:EEjjj ljudi
da li itko zna za koliko se novaca moze otici na viken na bilo koju od ovi planina????
po mogucnosti da nije preskupo ipak je ljeto![]()
![]()
unaprijed hvala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nocenje u domovima ti je 5-6KM u koliko si clan bilo kojeg planinarskog drustva, a duplo skuplje ako nisi (10-12KM). Fazon je sada kako mislis da se transportujes negdje gore? Mozes recimo, ako volis setnju, busom s Ilidze do Ljubovcica, pa odatle polako na Podgradinu, ne treba ti sat i pol. Sa Podgradine za najvise sat mozes recimo stici na Stanare. Sa pola puta imas marku koja vodi prema Javorniku na Igmanu, odakle se mozes spustiti preko Velikog i Malog polja na cestu pa recimo prema Marsalu na kafu, a mozes takodje nociti i na Bijelim vodama, do kojih bukvalno mozes autom doci, a odatle praviti izlete.zbinjena wrote:da znam da je bitna organizacija, al je i najbitnija cijena prenocista, al ipak hvala
Joj, mozes sve probati ali u Marsalu ne narucuj kafu! Tamo ti je to napitak koji ima okus vode u kojoj su se raskiselile prljave carape smedje boje. I espreso i Nes._BosanaC wrote:Nocenje u domovima ti je 5-6KM u koliko si clan bilo kojeg planinarskog drustva, a duplo skuplje ako nisi (10-12KM). Fazon je sada kako mislis da se transportujes negdje gore? Mozes recimo, ako volis setnju, busom s Ilidze do Ljubovcica, pa odatle polako na Podgradinu, ne treba ti sat i pol. Sa Podgradine za najvise sat mozes recimo stici na Stanare. Sa pola puta imas marku koja vodi prema Javorniku na Igmanu, odakle se mozes spustiti preko Velikog i Malog polja na cestu pa recimo prema Marsalu na kafu, a mozes takodje nociti i na Bijelim vodama, do kojih bukvalno mozes autom doci, a odatle praviti izlete.zbinjena wrote:da znam da je bitna organizacija, al je i najbitnija cijena prenocista, al ipak hvala
Nadam se da sam sada malo vise pomogao
Ne znam, ja u Marsalu nikad nista bezalkoholno jos nisam popio osim vodechuchumbamayumbe wrote:_BosanaC wrote:Nocenje u domovima ti je 5-6KM u koliko si clan bilo kojeg planinarskog drustva, a duplo skuplje ako nisi (10-12KM). Fazon je sada kako mislis da se transportujes negdje gore? Mozes recimo, ako volis setnju, busom s Ilidze do Ljubovcica, pa odatle polako na Podgradinu, ne treba ti sat i pol. Sa Podgradine za najvise sat mozes recimo stici na Stanare. Sa pola puta imas marku koja vodi prema Javorniku na Igmanu, odakle se mozes spustiti preko Velikog i Malog polja na cestu pa recimo prema Marsalu na kafu, a mozes takodje nociti i na Bijelim vodama, do kojih bukvalno mozes autom doci, a odatle praviti izlete.zbinjena wrote:da znam da je bitna organizacija, al je i najbitnija cijena prenocista, al ipak hvala
Nadam se da sam sada malo vise pomogao
Joj, mozes sve probati ali u Marsalu ne narucuj kafu! Tamo ti je to napitak koji ima okus vode u kojoj su se raskiselile prljave carape smedje boje. I espreso i Nes.
Odron su, brukaju nas pravo.