Biznis plan [izrada+korisni linkovi]

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Diplomata

#1 Biznis plan [izrada+korisni linkovi]

Post by Diplomata »

Vozdra raja

Potreban mi je neko sa ekonomije ili neko ko zna izraditi ili pomoći pri izradi biznis plana. (mozemo kontaktirati i preko maila/msna ukoliko ima neko raspolozen)
Dobrodosli su i svi linkovi (po mogucnosti na nasem) koji imaju veze sa izradom istog.

Hvala puno unaprijed :)
cengicvila

#3 Re: Biznis plan [izrada+korisni linkovi]

Post by cengicvila »

da li neko zna koliko placaju Konzum i DP- Marketi Kirije??? imam 2 poslovna prostora, Konzum i DP - MArket su zainteresovani da ga iznajme, ali neznam koju bi im cijenu rekao...ako neko zna molim vas kontaktirajte me direkt na moj mejl [email protected] Hvala
ibizza

#4 Re: Biznis plan [izrada+korisni linkovi]

Post by ibizza »

Imas uradjenih Biznis planova u kopirnici kod ekonomije...3 km kostaju...uzmes,i radis uz pomoc tog B. plana
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#5 Re: Biznis plan [izrada+korisni linkovi]

Post by Toto »

Diplomata wrote:Vozdra raja

Potreban mi je neko sa ekonomije ili neko ko zna izraditi ili pomoći pri izradi biznis plana. (mozemo kontaktirati i preko maila/msna ukoliko ima neko raspolozen)
Dobrodosli su i svi linkovi (po mogucnosti na nasem) koji imaju veze sa izradom istog.

Hvala puno unaprijed :)
A koliko ti planiras uloziti u taj biznis plan i koje izvore finansiranja planiras koristiti. Valjalo bi bar da kazes koja je djelatnost. Nemoj da ti politolog pravi BP za fabriku eksera.
Post Reply