Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Potreban mi je neko sa ekonomije ili neko ko zna izraditi ili pomoći pri izradi biznis plana. (mozemo kontaktirati i preko maila/msna ukoliko ima neko raspolozen)
Dobrodosli su i svi linkovi (po mogucnosti na nasem) koji imaju veze sa izradom istog.
da li neko zna koliko placaju Konzum i DP- Marketi Kirije??? imam 2 poslovna prostora, Konzum i DP - MArket su zainteresovani da ga iznajme, ali neznam koju bi im cijenu rekao...ako neko zna molim vas kontaktirajte me direkt na moj mejl [email protected] Hvala
Potreban mi je neko sa ekonomije ili neko ko zna izraditi ili pomoći pri izradi biznis plana. (mozemo kontaktirati i preko maila/msna ukoliko ima neko raspolozen)
Dobrodosli su i svi linkovi (po mogucnosti na nasem) koji imaju veze sa izradom istog.
Hvala puno unaprijed
A koliko ti planiras uloziti u taj biznis plan i koje izvore finansiranja planiras koristiti. Valjalo bi bar da kazes koja je djelatnost. Nemoj da ti politolog pravi BP za fabriku eksera.