Biznis.ba laže!

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
komentar

#1 Biznis.ba laže!

Post by komentar »

U Top vijesti sa naslovom
NAJBOGATIJI BOŠNJAK, ŠARIK TARA, ULAŽE U HRVATSKU, ALI NE MOŽE U BIH
prezentiraju beskrupuloznu laž jer je svako, a i ja sam sam lično, gledao intevju sa navedenim gospodinom u emisiji "Na put sa Goranom Milićem" kada prezentirajući Tursku i Istanbul u intervju kaže da je 100% Turčin kome su još pradjedovi učestvovali na turskoj strani u bici na Kosovu Polju.

Priča naš jezik zato što je rođen i odrastao u Makedoniji.
pojilo

#2 Re: Biznis.ba laže!

Post by pojilo »

Tara, međutim, ne zaboravlja materinji jezik pa tako i danas izvrsno govori bošnjački, a mediji u BiH ga proglašavaju najbogatijim Bošnjakom na svijetu.
kakav je to bosnjacki jezik....??? halo ba..
Luke Perry

#3 Re: Biznis.ba laže!

Post by Luke Perry »

Meni taj covjek ne izgleda kao Ilir :mrgreen:
taksimetar

#4 Re: Biznis.ba laže!

Post by taksimetar »

Biznis.ba, --- NO LINKS ---, smrtavazu.ba...su orucevicevi portali cije je jedina svrha da budu kontra avazu. Izglade da su se u tu koaliciju svrstali i svi ostali "nezavisni" mediji.

Tesko nama,imamo samo extremne medije, ako trazis neku istinu moras procitati sve.

I opet ne znas nista.
Bosanac sa dna kace

#5 Re: Biznis.ba laže!

Post by Bosanac sa dna kace »

pa bilo je u Danima prije dvije hefte kad je htio da napravi autoput kroz BiH
kolko se ja sjecam jedan dio porodice je iz Niksica, ili citav, nisam bas siguran, a on je rodjen u Skoplju, mada nisam siguran da je tamo odrasto
Prolaznik

#6 Re: Biznis.ba laže!

Post by Prolaznik »

...
Last edited by Prolaznik on 11/05/2023 21:56, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7 Re: Biznis.ba laže!

Post by pici »

Biznis.ba je dosta kontradiktoran i slican kao ,"Nezavisne Novine","Sve Vijesti ","Pinckom","ABA3","Glas SrpsKKKe","SAN" itd itd......moraš dobro prežvakat i izvagat neku vijest da bi je uzeo zaozbiljno sa ovih "IzvještaČa Istine".......najbolje mi je "Neimenovani izvor(potok)","Vladini službenici","Anonimni djelatnici" itd itd itd.....šo bi Toma otpjevao "Dotako sam DNO ŽIVOTA" ili ti "Novinarstva" :mrgreen:
paral0c0

#8 Re: Biznis.ba laže!

Post by paral0c0 »

B i z n i s . ba je od MIMSa.
komentar

#9 Re: Biznis.ba laže!

Post by komentar »

ŠARIK TARA INVESTIRA MILIJARDU EURA U SPLIT

Prvi na listi projekata bio je planirani most između Splita i Kaštela, čak milijardu eura vrijedan projekt kojim bi se zbližili Split, Kaštela, Solin i Trogir, revitalizirala sjeverna splitska obala i otvorio prostor za goleme investicije.

Turskog biznismena makedonsko-bosanskog porijekla, predsjednika Uprave moćne građevinske kompanije ENKA Šarika Taru sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom na Hvaru je upoznao predsjednik Stjepan Mesić. Tara, koji se nalazi na “Forbesovu” popisu pet stotina ...
hahahah, vidi ispraviše, ali opet netačno ali ispraviše.
BoGGy5m4ll5

#10 Re: Biznis.ba laže!

Post by BoGGy5m4ll5 »

Prije sam redovno pratio portal biznis.ba i onda sam zbog raznih okolnosti prestao i sad nakon nekog vremena citam clanke i stvarno mi nije jasno. Sve se potuno promijenilo, meni vise ne izgleda na nezavisni novinarski portal nego vise na neki portal RS. Neke teme stvarno izgledaju kao da ih je sastavio neko iz RS-a ili Smrdije.
Daleko smo mi od demokratije i nezavisnog novinarstva.
Veliki Vezir

#11 Re: Biznis.ba laže!

Post by Veliki Vezir »

SDA i SBiH će cigana crnog otjerat iz federacije a kamoli milijardera......
hakazvaka

#12 Re: Biznis.ba laže!

Post by hakazvaka »

pici wrote:Biznis.ba je dosta kontradiktoran i slican kao ,"Nezavisne Novine","Sve Vijesti ","Pinckom","ABA3","Glas SrpsKKKe","SAN" itd itd......moraš dobro prežvakat i izvagat neku vijest da bi je uzeo zaozbiljno sa ovih "IzvještaČa Istine".......najbolje mi je "Neimenovani izvor(potok)","Vladini službenici","Anonimni djelatnici" itd itd itd.....šo bi Toma otpjevao "Dotako sam DNO ŽIVOTA" ili ti "Novinarstva" :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
gurabija78

#13 Re: Biznis.ba laže!

Post by gurabija78 »

biznis . ba i sve vijesti . ba, ko procita vise od pola clanka, ce shvatiti da su PR stranke za BiH....
Post Reply