Bivši pušaći: Šta vi delate?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Joker88

#476 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Joker88 »

Mlad i Nevin wrote:Nemam sreće sa ženama :roll:
bice,bice :D
vivace

#477 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

ja pocela da pijem velike kolicine vode...kazu zdravo je i cisti svaku celiju. kupa se u vodi...svaka celija. :D
vivace

#478 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

i isla nocas 5 puta u wc. pobesnela sam. kako da ne idem nocu u wc. pitanje je sad.
shmizlica

#479 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by shmizlica »

vivace wrote:i isla nocas 5 puta u wc. pobesnela sam. kako da ne idem nocu u wc. pitanje je sad.
nemojpiti vodu pred spavanje ;-)
vivace

#480 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

pa sta radite, gde ste ?
Romeova Julija

#481 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Romeova Julija »

filozofija wrote:Iskreno, ja ne mislim na cigare uopce, nego me zezaju navike koje sam stvorio sa cigarama. Dakle, nemam nikakve zelje da pusim, ali mi fali ono vrijeme kada sam izlazio iz ofisa da zapalim. Moram naci neke druge nacine i aktivnosti :thumbup:
Ne zezaju tebe navike već ti organizam traži nikotin. Ne zavaravaj se ali istraj. Ako ti ne bude dobro, ti kreni ponovo ali samo onda kada ti se zaista puši i kada si zaista opšuten i zadovoljan. Čovek u fazi lošeg raspoloženja ne bi smeo ni jesti.
Preporučujem motanje najčistijeg hercegovačkog duvana i riječke rizle. Kraljevski ritual.

Da ne spamujem: Ne pušim od sinoć ali ću za koji minut, uz prvu jutarnju kafu, s merakom zapaliti jednu i uživati u pogledu na osunčano nebo.
shmizlica

#482 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by shmizlica »

Romeova Julija wrote:
filozofija wrote:Iskreno, ja ne mislim na cigare uopce, nego me zezaju navike koje sam stvorio sa cigarama. Dakle, nemam nikakve zelje da pusim, ali mi fali ono vrijeme kada sam izlazio iz ofisa da zapalim. Moram naci neke druge nacine i aktivnosti :thumbup:
Ne zezaju tebe navike već ti organizam traži nikotin. Ne zavaravaj se ali istraj. Ako ti ne bude dobro, ti kreni ponovo ali samo onda kada ti se zaista puši i kada si zaista opšuten i zadovoljan. Čovek u fazi lošeg raspoloženja ne bi smeo ni jesti.
Preporučujem motanje najčistijeg hercegovačkog duvana i riječke rizle. Kraljevski ritual.

Da ne spamujem: Ne pušim od sinoć ali ću za koji minut, uz prvu jutarnju kafu, s merakom zapaliti jednu i uživati u pogledu na osunčano nebo.
Žulija, ovo je za bivše dimatore pitanje šta rade.....znamo svi šta pušači rade :D
vivace

#483 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

znaci i kod vas je suncano :-D ..kad bi tako potrajalo malo.

juce sam htela malo dalje da hodam,ali me je uhvatila neka vrtoglavica ,pa nisam ..jos mi se i jedan zakacio,pa komsu+inice,video sam ja vas jos pre,pa sto tako brzo hodate...a uopste nije brzo ,pa gde stanujete,pa sta radite ,pa gde stanujete...pandur covek i jos nevaspitan.dobro je da on ne pusi.radio na posti. :D

ja moram brzo da hodam,valjda mi se ovaj nece zakaciti na vrat.
Mlad i Nevin

#484 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Mlad i Nevin »

Ja već pregazio puna dva mjeseca, ali i dalje se znam sjetiit meraka s dimom u ruci...:D Nije tako strašno, ali očigledno je da ''ovisnost'' još u potpunosti nije prestala.
vivace

#485 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

Mlad i Nevin wrote:Ja već pregazio puna dva mjeseca, ali i dalje se znam sjetiit meraka s dimom u ruci...:D Nije tako strašno, ali očigledno je da ''ovisnost'' još u potpunosti nije prestala.

svaka cast. baci zauvek to govno. vidis kakav si mlad i nevin a verovatno si i lep. :D
vivace

#486 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

odoh ja u setnju...pametnije mi je nego da tipkam...
vivace

#487 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

pa gde ste, sta radite ?
Praetorious

#488 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Praetorious »

Evo me taze sa bicikla, još mi je jezik isplažen ... Još jedna vožnja do Vrela Bosne, ljudi masa, biciklista isto, izašlo u šetnju i mlado i staro.
Bolje vani na čistom zraku nego ispred kompa, dosta je bilo i njega tokom duge, hladne, mračne zime :skoljka:
vivace

#489 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

pa i to sto kazes... :D
Romeova Julija

#490 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Romeova Julija »

shmizlica wrote: Žulija, ovo je za bivše dimatore pitanje šta rade.....znamo svi šta pušači rade :D
Zar nisam lepo rekla da sam tu noć bila nepušač što znači da sam pisala kao nepušač. :D
vivace

#491 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

evo izlazim i gledam lep svet. mnogo su lepe beogradjanke,samo da znate...lutke prave. a beogradjani i nisu toliko lepi. :D
vivace

#492 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

pa gde ste bivsi pusaci. mene savatao neki suv kasalj inace sam dobro. sta radite vi ?
filozofija

#493 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by filozofija »

Ja sam evo već ušao u peti mjesec kako ne pušim. Čak šta više, ne smeta mi ni kada prijatelji oko mene puše kada izletimo na kafu. Bicklo za mene i za klinca je tu. Proljeće napokon došlo. Dakle, palimo po čaršiji bez stajanja :) Nisam se ni grama udebljao i na istoj sam težini kao i kada sam prestao da pušim. :D
astala_vistala

#494 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by astala_vistala »

Konkretan primjer,Amidza preko 40 godina aktivnog pusenja dnevna doza 3 kutije cigara u prosjeku (kaze prvu ispusi ujutro od 7 do 9 uz kafu ) nakon sto ga je zveknuo infarkt od toga trenutka vise nikada nije blizu cigarete :) veli on meni nakon tog nesretnog dogadja otisao da vadi nalaze izvadio krv i doktor mi govori gospodine vasim venama tece katran :D

Sve se moze kad se hoce,posebno ako je prpa guzi.
vivace

#495 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

valter033 wrote:Pusio 19 godina, prestao u junu 2004, taj dan sam samo zguzvao kutiju cigareta i bacio je. Nakon 9 mjeseci, u nekom drustvu, probam opet, zapalim 4-5 komada, bilo mi je uzasno lose, dobro se ispovracao... elem, nikad vise. Sada sam u stadiju, gdje mi dim cigarete bas smeta, iritira me i gdje osjetim onaj smrad odjece kod pusaca, o zadasima pusaca da i ne govorim..
tako sam se ja zeznula posle 3 godime,probam,kao proslo je 3 godine,ne moze mi vise nista i sta.taj dan mi je bilo mucno, ali vec sledeci dan sam duvanila kao u svojim najboljim danima. :D i nastavila sam pusiti i dalje. :oops: sve tako do pre mesec i po dana. ne znam da li bih uspela ,bez podrske sa foruma ...hvala puno svima :D
vivace

#496 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

pa gde ste bivsi pusaci ? :D
Nina70

#497 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Nina70 »

Usla u peti mjesec kao ponosni bivsi pusac. I to nakon 26 godina po cirka 30 cigareta dnevno. Bravo JA!
"Sad te se samo rijetko sjetim" - danas cigaretama, pjevam ja.
Kada sam uspjela ja mogu svi!
Nina70

#498 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Nina70 »

I da dodam da se ni grama nisam udebljala. Kilaza je ostala ista, samo je ten zablisatao.
Praktikujem svakodnevne setnje od nekih 45 minuta.
Sanchez22

#499 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by Sanchez22 »

Nina70 wrote:I da dodam da se ni grama nisam udebljala. Kilaza je ostala ista, samo je ten zablisatao.
Praktikujem svakodnevne setnje od nekih 45 minuta.
Ja sam malo nabacio ,20 kg :) :)
Poslije posla praktikujem lezanje :)
vivace

#500 Re: Bivši pušaći: Šta vi delate?

Post by vivace »

ja sam ostala na istoj kilazi, mada se trudim da smrsam. inace, imam krize i to danas je bas jaka.
Post Reply