upoznah djevojku sa nekih 20 godina i kaže da ih je imala 9
bivsi/e
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
štzngrm
#1 bivsi/e
da li vam smetaju bivši/e kod partnera
nije baš ugodno--previše ili..
- anais_nin
bivsi momci? bivsi ljubavnici? i jedno i drugo? sta od gore navedenog?
proslost je proslost...bivsi su BIVSI s razlogom...obicno se ne opterecujem takvim stvarima...osim ako mi neko ne da konkretnog povoda za to...a ako mi da konkretnog povoda, onda svakako nije za mene...
jednostavno...
proslost je proslost...bivsi su BIVSI s razlogom...obicno se ne opterecujem takvim stvarima...osim ako mi neko ne da konkretnog povoda za to...a ako mi da konkretnog povoda, onda svakako nije za mene...
-
PR80.
#3 Re: bivsi/e
Sve dok cura ima cifru na broju dobro je...štzngrm wrote:da li vam smetaju bivši/e kod partnera
Tesko ce ti biti ako nekad sretnes djevojku koja ih ne moze izbrojati...
Kratko - jasno!
-
FortunaBela
Prošlost je ono što se ne može izbrisati....Polazi uvijek od činjenice, da i ti imaš svoju, za sve što ne želiš kriviti samog sebe, ne krivi ni druge....
Uostalom i ti češ joj sa tim stavom biti vrlo brzo bivši....
Uostalom i ti češ joj sa tim stavom biti vrlo brzo bivši....
- manijak1
Ali da li ti imaš njega ?mačak u čizmama wrote:moj nema bivšu
-
Salko Agić - dipl.ing.
cuj djevojko, to prica njegovoj proslosti me malo zbunjuje!hananah wrote:Meni je vazno da je moj muskarac iskusan i da zna da se postavi prema zeni, da li je on imao 10 ili 1000 zena to me ne interesuje kao ni prica o njegovoj proslostiDa su valjale ne bi bile "bivse"
nije svejedno, postoji razlika!
- manijak1
Mladiću mene zbunjuje kako si ti postao dipl ing.cuj djevojko, to prica njegovoj proslosti me malo zbunjuje!
nije svejedno, postoji razlika!
-
mačak u čizmama
hano, znaci ako si bivsa da nisi ni valjala... 
- manijak1
Mačkiću to znači da ne valjaju muškarci koji tako rezimiraju kraj veze a slično je i sa ženamamačak u čizmama wrote:hano, znaci ako si bivsa da nisi ni valjala...
-
mačak u čizmama
znam na čiju je ovo adresu
al neću da kažem

al neću da kažem
-
Salko Agić - dipl.ing.
zahvaljujuci prije svega mom intelektualnom kvalitetu i kapacitetu!manijak1 wrote:Mladiću mene zbunjuje kako si ti postao dipl ing.cuj djevojko, to prica njegovoj proslosti me malo zbunjuje!
nije svejedno, postoji razlika!![]()
neprijatelju fudbala, imas li jos pitanja?
-
Nesferatu
To da postoji razlog zasto je neki/neka bivsi, postoji.
To da znaci da takav neko nije nista valjao, ne znaci. Cak sto vise, gade mi se ovi koji omalovazavaju svoje bivse veze u kojima su upravo oni bili. Od toga mi je samo gadnije kad pocnu porediti, ovog s ovim ili onu sa onom.
To da znaci da takav neko nije nista valjao, ne znaci. Cak sto vise, gade mi se ovi koji omalovazavaju svoje bivse veze u kojima su upravo oni bili. Od toga mi je samo gadnije kad pocnu porediti, ovog s ovim ili onu sa onom.
-
hananah
Macak ako sam bivsa znaci da nas dvoje nismo pasali jedno drugom, idemo dalje, svako ima svoju nafaku 
inzinjeru, ja jednostavno ne volim kada mi momak prica o svojoj proslosti, to me zbilja ne interesuje, ne vidim nista lose u tome da ja to ne volim
Niti ja kome pricam o svojoj proslosti osim ako me ne pita ali unda samo u sazetim crtama bez detalja, jer se proslosti i ne sjecam da bih sama od sebe pocela pricu o tome
je li ti sad jasnije, posto si zavrsio fakultet sad mozes da studiras i zivot malo
inzinjeru, ja jednostavno ne volim kada mi momak prica o svojoj proslosti, to me zbilja ne interesuje, ne vidim nista lose u tome da ja to ne volim
Niti ja kome pricam o svojoj proslosti osim ako me ne pita ali unda samo u sazetim crtama bez detalja, jer se proslosti i ne sjecam da bih sama od sebe pocela pricu o tome
je li ti sad jasnije, posto si zavrsio fakultet sad mozes da studiras i zivot malo
-
mačak u čizmama
[quote="manijak1"][quote="mačak u čizmama"]hano, znaci ako si bivsa da nisi ni valjala...
[/quote]
Mačkiću to znači da ne valjaju muškarci koji tako rezimiraju kraj veze a slično je i sa ženama
.[/quote]
-------------------------------
upravo je tako
ne treba tako rezimirati kraj veze...
Mačkiću to znači da ne valjaju muškarci koji tako rezimiraju kraj veze a slično je i sa ženama
-------------------------------
upravo je tako
ne treba tako rezimirati kraj veze...
-
Lik u ogledalu
#19 bivsi/e
Nije tacno da je valjala ili valjao ne bi bio bivsi ili bivsa.Postoje i drugi razlozi a ne samo nedostatak ljubavi itd.Ne treba omalovazavati bivse partnere i sve vezano za njih.A meni licno smeta ako pocne da me uporedjuje sa bivsom i navodi kako bi se ona ponasala u odredjenoj situaciji.Tada smetaju. 
- Murat Sabanovic
#20 Re: bivsi/e
ta je postena ,istinu kaze.štzngrm wrote:da li vam smetaju bivši/e kod partnera
obicno kod zena si prvi ili drugi
-
crnokosa_girl
Ne valja kad se prica o bivsim. Prije ili kasnije, obije ti se o glavu. 
-
Salko Agić - dipl.ing.
nemoj ti nama sad ja iz sale..hananah wrote:Ma ja iz sale kazem to "da je valjao" sta ste se toga uhvatili
i nismo se toga ni uhvatili.. objasni nam ...
-
mačak u čizmama
ne treba objasnjavati nista, nekad se nesto kaze i onako...brzopleto, i bez zle namjere...
uistinu, ne treba lose pricati o bivsem-bivsoj..
ko iole drzi do sebe, postovace to
desi se da su oboje ok i kvalitetni, ali naprosto - pogresan spoj
uistinu, ne treba lose pricati o bivsem-bivsoj..
ko iole drzi do sebe, postovace to
desi se da su oboje ok i kvalitetni, ali naprosto - pogresan spoj