Bivše
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kkić
#1 Bivše
Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
- dalalala
#2 Re: Bivše
Ja kako skonta on je tebi slagao da mu to nije bivša,a ti znaš da jest? Pa ti poslije ipak rekao da mu jest bivša?
- Kroksica
#3 Re: Bivše
Ja koliko sam skontala on tebe laze i po defaultu je musko?
- tendzera
#4 Re: Bivše
Ja sam skon'o,da nisam ništa skont'o 
-
shandrprcSA
#5 Re: Bivše
Ja kako skonta, tebi bi respo odgovarao...
- kkić
#6 Re: Bivše
Da, muško je, slagao me je da to nije njegova bivša, dva puta me slagao, a ja znam da jeste ona, provjereno.Kroksica wrote:Ja koliko sam skontala on tebe laze i po defaultu je musko?
I kada sam mu rekla zadnji put, samo mi je rekao da je to bilo davno s njom, bla bla, ali ni u jednom momentu se nije izvinuo niti priznao.
- dalalala
#7 Re: Bivše
kkić wrote:Da, muško je, slagao me je da to nije njegova bivša, dva puta me slagao, a ja znam da jeste ona, provjereno.Kroksica wrote:Ja koliko sam skontala on tebe laze i po defaultu je musko?
I kada sam mu rekla zadnji put, samo mi je rekao da je to bilo davno s njom, bla bla, ali ni u jednom momentu se nije izvinuo niti priznao.
Pa priznao je
- kkić
#8 Re: Bivše
U redu to, hajde ali mene interesuje koji bi to razlog mogao da bude, zašto pobogu da me laže???dalalala wrote:kkić wrote:Da, muško je, slagao me je da to nije njegova bivša, dva puta me slagao, a ja znam da jeste ona, provjereno.Kroksica wrote:Ja koliko sam skontala on tebe laze i po defaultu je musko?
Pa priznao je
- Kroksica
#9 Re: Bivše
Ti si postavila pitanje "zasto je lagao" i sama sebi odgovorila na isto "musko".kkić wrote:Da, muško je, slagao me je da to nije njegova bivša, dva puta me slagao, a ja znam da jeste ona, provjereno.Kroksica wrote:Ja koliko sam skontala on tebe laze i po defaultu je musko?
Prikupi informacije koje dokazuju da je to njegova bivsa i da je on nju imao u raji na FB i sve mu u lice saspi, ako bude ope lag'o...sta ces mu...musko je.
Last edited by Kroksica on 16/11/2013 21:15, edited 1 time in total.
- dalalala
#10 Re: Bivše
kkić wrote: U redu to, hajde ali mene interesuje koji bi to razlog mogao da bude, zašto pobogu da me laže???
Jesi li ga napala što ima bivšu u prijateljima ili si ga smireno pitala? Možda se čovjek uspaničio da ćeš ti pomisliti da još uvijek ima nešto među njima..
- kkić
#11 Re: Bivše
Imam dobar dokaz da je to ona! Nznm šta dalje da radim, kako da postupim, povjerenje je definitivno osjetljiva stvar. Da li preći preko ovoga ili ne?Kroksica wrote:Ti si postavila pitanje "zasto je lagao" i sama sebi odgovorila na isto "musko".kkić wrote:Da, muško je, slagao me je da to nije njegova bivša, dva puta me slagao, a ja znam da jeste ona, provjereno.Kroksica wrote:Ja koliko sam skontala on tebe laze i po defaultu je musko?
Prikupi informacije koje dokazuju da je to njegova bivsa i da je on imao u raji na FB i sve mu u lice saspi, ako bude ope lag'o...sta ces mu...musko je.
- tendzera
#12 Re: Bivše
Ti si ona,što joj babo branio da bude s momkom? a,biće da je babo bio u pravu 
- kkić
#13 Re: Bivše
Pa eto, nastojala sam biti smirena, mislim, nisam sad pravila frku ali da sam ljuta bila, jesam. Meni ne smeta ta bivša na fejsu, meni smeta laganje!dalalala wrote:kkić wrote: U redu to, hajde ali mene interesuje koji bi to razlog mogao da bude, zašto pobogu da me laže???
Jesi li ga napala što ima bivšu u prijateljima ili si ga smireno pitala? Možda se čovjek uspaničio da ćeš ti pomisliti da još uvijek ima nešto među njima..
- kkić
#14 Re: Bivše
E nznm šta da ti kažeeemtendzera wrote:Ti si ona,što joj babo branio da bude s momkom? a,biće da je babo bio u pravu
- Kroksica
#15 Re: Bivše
Bona, kani se FB i uzivaj sa likom. Sto komplikujes i sebi i njemu zivot.kkić wrote: Imam dobar dokaz da je to ona! Nznm šta dalje da radim, kako da postupim, povjerenje je definitivno osjetljiva stvar. Da li preći preko ovoga ili ne?
-
Breathless
#16 Re: Bivše
Kastriraj ga na spavanju i sigurno ce prestati da laze. Time ce sigurno nestati i problem s povjerenjem.kkić wrote: Imam dobar dokaz da je to ona! Nznm šta dalje da radim, kako da postupim, povjerenje je definitivno osjetljiva stvar. Da li preći preko ovoga ili ne?
- dalalala
#17 Re: Bivše
kkić wrote:Pa eto, nastojala sam biti smirena, mislim, nisam sad pravila frku ali da sam ljuta bila, jesam. Meni ne smeta ta bivša na fejsu, meni smeta laganje!dalalala wrote:kkić wrote: U redu to, hajde ali mene interesuje koji bi to razlog mogao da bude, zašto pobogu da me laže???
Nemoj ništa na silu. Sjedni s njim i lijepo ga pitaj što je lagao da mu to nije bivša. Reci da ti ne smeta što ju je imao u prijateljima, ali da ti nikako nije jasno što te slagao. Ako bude šta s*ao, e onda ga napadni i saspi mu sve u facu. Natjeraj ga da prizna što je lagao. Ali kažem ti, prvo pokušaj smireno.
- kkić
#18 Re: Bivše
A lijepo sam mu rekla da meni ne smeta ta bivša na fejsu, nego eto što mi je lagao.Kroksica wrote:Bona, kani se FB i uzivaj sa likom. Sto komplikujes i sebi i njemu zivot.kkić wrote: Imam dobar dokaz da je to ona! Nznm šta dalje da radim, kako da postupim, povjerenje je definitivno osjetljiva stvar. Da li preći preko ovoga ili ne?
Pokušaću da se smirim
- kkić
#19 Re: Bivše
[/quote][/quote]dalalala wrote: Nemoj ništa na silu. Sjedni s njim i lijepo ga pitaj što je lagao da mu to nije bivša. Reci da ti ne smeta što ju je imao u prijateljima, ali da ti nikako nije jasno što te slagao. Ako bude šta s*ao, e onda ga napadni i saspi mu sve u facu. Natjeraj ga da prizna što je lagao. Ali kažem ti, prvo pokušaj smireno.
A to sam mu već rekla ali preko SMS, da mi ne smeta ona u fb prijateljima već zašto je lagao i naravno da me to povrijedilo donekle ali biće prilike i uživo da porazgovaramo.
Last edited by kkić on 16/11/2013 21:24, edited 1 time in total.
- Kroksica
#21 Re: Bivše
Pa musko!tendzera wrote:To je naki petljaner
- kkić
#22 Re: Bivše
Kroksica wrote:Pa musko!tendzera wrote:To je naki petljaner
- tendzera
#23 Re: Bivše
Au,to neki izrodKroksica wrote:Pa musko!tendzera wrote:To je naki petljaner
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#24 Re: Bivše
Ne bi ti lagao da ti nije smetala bivsa na fejsukkić wrote:
A lijepo sam mu rekla da meni ne smeta ta bivša na fejsu, nego eto što mi je lagao.
Pokušaću da se smirim
Hem lazes nas, hem sebe, jer neko ako ti ne smeta nemas sta da ispitujes i napadas i komplikujes zivot sebi i njemu, i stvaras probleme gdje ih nema, ustvari nemas razloga uopste da non stop ispitujes i trazis toboze dokaze ako ti ne smeta.
I sta kazes, ne smeta ti bivsa
- kkić
#25 Re: Bivše
Možda si u pravuladyblue18 wrote:Ne bi ti lagao da ti nije smetala bivsa na fejsukkić wrote:
A lijepo sam mu rekla da meni ne smeta ta bivša na fejsu, nego eto što mi je lagao.
Pokušaću da se smirim![]()
Hem lazes nas, hem sebe, jer neko ako ti ne smeta nemas sta da ispitujes i napadas i komplikujes zivot sebi i njemu, i stvaras probleme gdje ih nema, ustvari nemas razloga uopste da non stop ispitujes i trazis toboze dokaze ako ti ne smeta.
I sta kazes, ne smeta ti bivsa