BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
evo mene
#1 BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
Vlade Divac predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije, a kod nas???
- sinuhe
#2 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
Ante Josipovic se kandidovao nekad 2005. Nije prosaoevo mene wrote:Vlade Divac predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije, a kod nas???
Dzaba, previse je nizih partijskih sekretara.
- JohnnyS
#3 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
I Srbija se skoro pa obrukala na OI, dok je u Hrvatskoj koja je dosad ostvarila najveći uspjeh predsjednik OK bivši premijer Mateša. Ako je netko bio dobar sportaš, ne mora uopće značit da će biti dobar vođa. Bez uvrede, ali naslov teme zvuči kao jeftina demagogija.evo mene wrote:Vlade Divac predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije, a kod nas???
- rajv0sa
#4 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
Da se hoćemo i mi obrukati kao i oni , 4 medaljeJohnnyS wrote:I Srbija se skoro pa obrukala na OI, dok je u Hrvatskoj koja je dosad ostvarila najveći uspjeh predsjednik OK bivši premijer Mateša. Ako je netko bio dobar sportaš, ne mora uopće značit da će biti dobar vođa. Bez uvrede, ali naslov teme zvuči kao jeftina demagogija.evo mene wrote:Vlade Divac predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije, a kod nas???
- dječak sa šibicama
#5 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
Nije se Srbija obrukala, nego je divac "skromno" najavio minimalno 10 medalja.
To nije bruka srpskog sporta, vec "skromnost" Vlade Divca. Da ne govorim o "stotoj medalji", sto je najveci Divcev gaf i glupost.
To nije bruka srpskog sporta, vec "skromnost" Vlade Divca. Da ne govorim o "stotoj medalji", sto je najveci Divcev gaf i glupost.
- JohnnyS
#6 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
bELMIN_666 wrote:Da se hoćemo i mi obrukati kao i oni , 4 medaljeJohnnyS wrote:I Srbija se skoro pa obrukala na OI, dok je u Hrvatskoj koja je dosad ostvarila najveći uspjeh predsjednik OK bivši premijer Mateša. Ako je netko bio dobar sportaš, ne mora uopće značit da će biti dobar vođa. Bez uvrede, ali naslov teme zvuči kao jeftina demagogija.evo mene wrote:Vlade Divac predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije, a kod nas???
Rukometaši aktualni viceprvaci europe - ispali u skupini, odbojkaši prvaci europe - ispali u skupini, Novak Đoković ponajbolji tenisač svijeta - drvena medalja, njihovi parovi u tenisu od kojih se puno očekivalo - dalje su Čilić i Dodig dogurali, tenisačice nula bodova, vaterpolisti - za njih se može reći SAMO bronca, Čavić (bio je ravan Phelpsu po riječima pojedinaca) ništa, i sl i sl. Oni su podbacili u odnosu na planirano, that's my point...
- It_is_a_Leclerc
#7 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
Mirjana Horvat, Aleksandar Đurić, Razija Mujanović, Janko Gojković, Kada Delić, Elvir Krehmić...
Eto potencijala za mjesta u savezu...
- cyprus
#8 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
Slučajno ili namjerno izostavljen Fazlija?It_is_a_Leclerc wrote:Mirjana Horvat, Aleksandar Đurić, Razija Mujanović, Janko Gojković, Kada Delić, Elvir Krehmić...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#9 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
ja bi zakonom zabranio da ako si član neke stranke automatski nemaš pravo prismrditi OKcyprus wrote:Slučajno ili namjerno izostavljen Fazlija?It_is_a_Leclerc wrote:Mirjana Horvat, Aleksandar Đurić, Razija Mujanović, Janko Gojković, Kada Delić, Elvir Krehmić...
-
evo mene
#10 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
Kako nije sramota onoga Rađu se pojaviti na košarci u Skenderiji.
- Tayyip
#11 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
ma fazliju ostaviti za doživotnog takmičara, dati mu još poziciju nekog funkcionera u komitetu i eto. političarsko- parazitsku već ima. jebo titu šta je fazlija.cyprus wrote:Slučajno ili namjerno izostavljen Fazlija?It_is_a_Leclerc wrote:Mirjana Horvat, Aleksandar Đurić, Razija Mujanović, Janko Gojković, Kada Delić, Elvir Krehmić...
još se usturio ko paša u onom hadžijskom sjedištu na parketuevo mene wrote:Kako nije sramota onoga Rađu se pojaviti na košarci u Skenderiji.
- dječak sa šibicama
#12 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
On ce se takmiciti dok je ziv.cyprus wrote:Slučajno ili namjerno izostavljen Fazlija?It_is_a_Leclerc wrote:Mirjana Horvat, Aleksandar Đurić, Razija Mujanović, Janko Gojković, Kada Delić, Elvir Krehmić...
Ili dok nekog ne ubije u gledalistu.
- cyprus
#13 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
On će se takmičiti dok bude imo pravo na to... Zašto bi trebalo biti drugačije? 
-
Suzie Q
#14 Re: BIVŠE OLIMPIJCE U OLIMPIJSKI KOMITET!!!
tekst je malo duži ali vrijedi pročitati:
SARAJEVO - Izet Rađo, profesor sa Fakulteta za sport i tjelesni odgoj, predsjedavajući Olimpijskog odbora BiH i član Saveza za bolju budućnost najveći je pretendent na poziciju rektora Sarajevskog univerziteta, a oko toga se očigledno slaže i vladajuća SDP-SBB koalicija u Županiji Sarajevo.
http://www.javno.ba/bih/boe-dragi-to-je ... o-bih.html
SARAJEVO - Izet Rađo, profesor sa Fakulteta za sport i tjelesni odgoj, predsjedavajući Olimpijskog odbora BiH i član Saveza za bolju budućnost najveći je pretendent na poziciju rektora Sarajevskog univerziteta, a oko toga se očigledno slaže i vladajuća SDP-SBB koalicija u Županiji Sarajevo.
http://www.javno.ba/bih/boe-dragi-to-je ... o-bih.html