Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Frutek wrote:Bolji Zivot definitivno. Slazem se.
Prava zivotna prica iz onog nam vremena.
Imala je 1/2 happy - 1/2 tuzan kraj
giga je najjaci lik..pravi predstavnik prosjecnog muskarca (glava porodice..svi ga handre..jedva spaja kraj sa krajem..ali ima se...)..predstavnik one srednje klase koje vise nema..koja je relativno ugodno zivjela..ono taman..ni previse..ni malo..stara dobra vremena...
Frutek wrote:Bolji Zivot definitivno. Slazem se.
Prava zivotna prica iz onog nam vremena.
Imala je 1/2 happy - 1/2 tuzan kraj
giga je najjaci lik..pravi predstavnik prosjecnog muskarca (glava porodice..svi ga handre..jedva spaja kraj sa krajem..ali ima se...)..predstavnik one srednje klase koje vise nema..koja je relativno ugodno zivjela..ono taman..ni previse..ni malo..stara dobra vremena...
Jest Giga bio glavni. A zena mu je ona prava profesorica. Imam frendicu jednu, isto prica ko ona (glas, ton, rijecnik, sve lici)
A smijesan mi uvijek bio i onaj sef njegov sto se krene za kravatu teglit cim ga neko krene napadat
Neka serija o buržujskoj djeci i njihovom protivniku koji je imao tetovaže Tita i Staljina. Radnja serije se odvijala pedesetih godina. Odlična serija, pravo nekako svjetski snimljena. Prikazivna je nešto prije početka rata. U sjećanju mi je ostala glumica (glavna uloga),prava rasna plavuša, ali ne znam ni ime serije ni ime glumice a volio bih malo proguglati