BitTorrent Sync Aplikacija

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
Ratoborna Gljiva
Posts: 222
Joined: 21/11/2015 10:45

BitTorrent Sync Aplikacija

Post by Ratoborna Gljiva » 09/12/2015 23:33

Predstavljen prvi put prije dvije godine, sinkronizaciju i prijenos datoteka rješenje, BitTorrent Sync 2.0 dostigli završnu fazu početkom ožujka te je zanimljiva alternativa tradicionalnim cloud usluge jer ima privatni i decentralizirane prirode. Usluge BitTorrent Sync ali ima neke nedostatke koji ga sprečava da se natječu izravno s uobičajeno Voziti, Dropbox ili OneDriveIako to može biti korisna alternativa u određenim vremenima i uvjetima.

Za razliku od povremenih rješenja za pohranu i sinkronizaciju oblak, koji je od centralizirana, BitTorrent Sync predložio ideju peer-to-peer sinkronizacija između mobilnih uređaja i računala pomoću poznati protokol BitTorrent, Iako nije prikazano, programi BitTorrent Sync radi kao i svaki drugi klijent BitTorrentA iza njih leži Kompleks roj temelji na DHT si Razmjena peerTko je u mogućnosti da rade samostalno, čak i kada klijenti nemaju pristup InternetAli samo na lokalnoj mreži.

Image

Tako, BitTorrent Sync pobjeći ograničenja raspoloživog prostora i dostupnosti online poslužitelj koristi njih, ali ima nedostatak zahtijevaju online prisutnost barem jednog klijenta koji pohranjuje sve podatke koje su nam potrebne u tom trenutku. To ne bi trebao biti problem za korisnike koji imaju dom može geeky poslužitelj ili NAS Uvijek će aktivan, ali redoviti korisnici nalaze da je BitTorrent Sync ne može zadovoljiti sve zahtjeve. Umjesto revanseaza usluga vrlo visoke brzine prijenosa u lokalnim vezama i potpuna privatnost, integritet i enkripcija osigurava srednji čvorova nedostaje. BitTorrent Sync aplikacija dostupan je na mobilne platforme Android, IOS si Windows Telefon, računalni operacijski sustavi Windows, OS X, Linux si FreeBSD te je stvorio neke posebne verzije NAS opreme Western Digital, QNAP, Netgear, Seagate, Synology, Drobo, Asustor si Snap Server, Dakle, nije mnogo sramota ih je BitTorrent Uc, njihova usluga je prisutan na gotovo svim softverske platforme bitno.

Najvjerojatnije će korisnik koristiti za prvi put BitTorrent Sync osobno računalo. Nakon što je instaliran program, BitTorrent Sync će zahtijevati stvaranje identiteta, ali to ne zahtijeva registraciju i / ili potvrdu, ali samo jednostavan identifikator. Nakon obavljanja ovaj korak, korisnik može odabrati mapu ili mape koje želite podijeliti, i da je spremna za prelazak na sljedeći korak: usklađivanje s drugim terminalima.

Zbog BitTorrent Sync ne koristite korisničke račune na novom validaciji terminala identiteta vrši čitanje QR code s računala ili drugog terminala ili uvođenjem alfanumerički kod od tamo. Budući da je veza između ta dva sustava je učinio, korisnik može pregledati zajedničke mape može omogućiti sinkronizaciju i može preuzimanje lokalne putničke direktorije. Ovi koraci će se ponoviti za svaki telefon ili tablet biti integriran s korisnikovog računa. Zajednička mapa može biti izrađen na mobilnim telefonima, ali ova opcija je ograničena prirodi platforme. telefon Android možete podijeliti lokalne direktorije, ali terminala Windows Phone ili IOS Ja samo mogu dodati datoteke ili podmape u postojećim direktorije. Sva tri platforme može aktivirati sigurnosnu opciju snimljenu sliku, a ove posebne mape će biti tretiran kao drugi i može se sinkronizirati između ostalih računala i telefone.

Nakon što je korisnik integrirati sve računala, telefone i tablete željene, to će biti u mogućnosti odabrati koje mape na podijelit će se i koja terminal BitTorrent Sync što je moćan alat za sinkronizaciju. Za svaku sinkroniziranoj mapu na vašem telefonu, korisnik može pregledati popis vršnjaka može omogućiti ili onemogućiti automatsku sinkronizaciju lokalnog možete pauzirati prijenos i dijeljenje može prestati uopce. BitTorrent Sync Ali to nije samo koristan alat za sinkronizaciju osobnih podataka, ali i sredstvo za slanje datoteka s drugim korisnicima sustava. Dakle, aktivacija stranog telefon će učiniti sve što je s QR kodom, ako je partner u našoj blizini, ili putem linka poslana putem e-maila ili na bilo koji drugi način komunikacije. Ako do sada nismo razgovarali o pravima pristupa, jer smo bili jedini posjetitelji, ovaj put bi trebao biti malo oprezniji.

Vlasnici mogu odabrati mapu koju želite ponuditi besplatan pristup ili samo za čitanje, također možete odabrati broj dana dopuštenih i ograničiti broj preuzimanjeHZZ. Jednom je dopušteno pristupa, zajednički direktoriji su jedan od načina da korisnici mogu razmjenjivati ​​datoteke u brzo i glatko. Normalno, aplikacije BitTorrent Sync za telefone ili tablete se koriste za prijenos samo Wi-Fi veze, ali korisnici ručno omogućiti razmjenu opciju datoteka putem podatkovne veze.

Zanimljivo, BitTorrent Sync ne ovisi o internetskom vezom, jednostavno lokalna mreža je dovoljno. Korisnici mogu imati lagan prijenos datoteka, čak i ako su njihovi praktični mobilni operativni sustavi i obični Wi-Fi mreža, možda se na licu mjesta s funkcijom Hotspot.

Kao što sam rekao gore, BitTorrent Sync nije zamjena za takve cloud usluge Voziti, Dropbox ili OneDriveIako je zanimljiva alternativa koja bi mogla dokazati, u nekim slučajevima brže, udobnije i sigurnije.

BitTorrent Sync aplikacija je besplatan proizvod dostupan na platformama Android, IOS, Windows Phone, Windows, OS X, Linux, FreeBSD Neki NAS. Platforma nudi pretplatu Pro, nudi neograničen pristup dijeljenim mapama, sinkronizirajte pojedinačne datoteke opciju i mijenjati prava pristupa nakon dionici.


User avatar
Ratoborna Gljiva
Posts: 222
Joined: 21/11/2015 10:45

Re: BitTorrent Sync Aplikacija

Post by Ratoborna Gljiva » 09/12/2015 23:34

Naime namjeravam pokrenuti prvi BiH Bitorrent Sync komjuniti i djeljenje sdržaja putem Bitorrenta

hali gali halid
Posts: 1683
Joined: 08/10/2007 22:45

Re: BitTorrent Sync Aplikacija

Post by hali gali halid » 25/01/2016 18:38

Reci mi ovo, zašto mi prilikom skidanja filma, serije, videa, nebitno, bude kao unfinished torrent file? Primjer, skinuo sam film, 100% download, i imam file od filma, i mogu ga pokrenuti koliko vidim fercera normalno, ali pored fajla od filma, imam još jedan istog naziva, koji je .piece_part, i kao BitComet unfinished download file...

hali gali halid
Posts: 1683
Joined: 08/10/2007 22:45

Re: BitTorrent Sync Aplikacija

Post by hali gali halid » 25/01/2016 18:45

Normala paša, gdje je tema o bitTorrent client?

hali gali halid
Posts: 1683
Joined: 08/10/2007 22:45

Re: BitTorrent Sync Aplikacija

Post by hali gali halid » 25/01/2016 18:56

Ma rekoh da ne otvaram novu temu radi pitanja, a vidim ovo nešto BitTorrent, pa kontam da ima veze s tim...

Post Reply