biti u vezi s osobom druge vjere..hmm..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Lylyyy

#1 biti u vezi s osobom druge vjere..hmm..

Post by Lylyyy »

kazu u ljubavi ratu nema pravila....al zaboravili su jednu cinjenicu da je u kod nas u ratu bailo jedno pravilo istrijebiti bosnjake muslimanske nacionalnosti...a ljubav..pitate se sta sad ljubav ima s tim...
nakon sve ga sto se desilo...voliti katolika,pravoslavca....
e pa dragi moji mislite da niste toliki peh..e pa ja jesam...moji roditelji su savremeni ljudi...veoma moderni ali imaju jednu manu....hmm..mozda nije ni mana...mozda je to normalno ocekivati od ljudi koji su toliko toga prosli u proteklom ratu...mana je sto bi me se odrekli da cuju da se zabavljam s deckom druge vjere..nevazno..katolik,srbin...
a ja pehh....uvijek naletim na takvog....znammmmm necu se udati za njega...al opet nije sigurno mozda omakne konroli..i zaljubim se..a fakat svidja mi se taj decko...al......sta da radim????
zaboravim decka..kao curoo ima ih na hiljade boljih a muslimani su....da istina je....al mene uvijek vuce zabranjeno voce....hmmmmm.... :roll:
prleitihi

#2 Re: biti u vezi s osobom druge vjere..hmm..

Post by prleitihi »

Lylyyy wrote:moji roditelji su savremeni ljudi...veoma moderni
bojim se da si savremena i moderna isto k'o i roditelji ti!
zvijerka

Post by zvijerka »

moze li se neko sjetiti koliko je puta ova tema bila do sad.... :D :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

:-)

Ne znam, ne kontam. Meni je "zabranjeno voce" nesto drugo i nema veze s vjerom.

Osjetljiva sam na Bosance ( svaka ptica svom jatu leti, ha ? :lol: ), s tim sto u visoke :oops: kriterije ne ulazi njegova vjera.

Et'. :P
ninja-san

Post by ninja-san »

Eh, vidim da ste moderni i suvremeni.
Sto bi tek starci rekli da im crnca dovedes!!! :-D

Inace, znam da se ljudima koji se izdaju kao veliki nacionalisti po tom pitanju, kao u inat desava da im se djeca zabavljaju i uzimaju sa nekim druge vjere.
Neelix

Post by Neelix »

moji mozda nisu toliko "savremeni i moderni" u nekim stvarima, ali nikad djetetu ne bi branili njegovu srecu, kakva god ona bila :-)
Ice

Post by Ice »

iskreno najljepsa veza mi je bila sa osobom druge vjere :)
Harrys

Post by Harrys »

provociras,koliko puta si dosad otvarala istu temu.katanac.
WirelessGirl

Post by WirelessGirl »

Latinica wrote::-)

Ne znam, ne kontam. Meni je "zabranjeno voce" nesto drugo i nema veze s vjerom.

Osjetljiva sam na Bosance ( svaka ptica svom jatu leti, ha ? :lol: ), s tim sto u visoke :oops: kriterije ne ulazi njegova vjera.

Ukrala si mi riječi sa tastature! :D
Harrys

Post by Harrys »

Latinica wrote::-)

.

:D Steta,Sarajlija pravi nije u igri. :lol:
dino_va..djevojcica

Post by dino_va..djevojcica »

kad ja svojima dovedem brazilca..al' ce biti party :D :D
_BosanaC

#12 Re: biti u vezi s osobom druge vjere..hmm..

Post by _BosanaC »

Lylyyy wrote:kazu u ljubavi ratu nema pravila....al zaboravili su jednu cinjenicu da je u kod nas u ratu bailo jedno pravilo istrijebiti bosnjake muslimanske nacionalnosti...a ljubav..pitate se sta sad ljubav ima s tim...
e pa dragi moji mislite da niste toliki peh..e pa ja jesam...moji roditelji su savremeni ljudi...veoma moderni ali imaju jednu manu....hmm..mozda nije ni mana...mozda je to normalno ocekivati od ljudi koji su toliko toga prosli u proteklom ratu...mana je sto bi me se odrekli da cuju da se zabavljam s deckom druge vjere..nevazno..katolik,srbin...
a ja pehh....uvijek naletim na takvog....znammmmm necu se udati za njega...al opet nije sigurno mozda omakne konroli..i zaljubim se..a fakat svidja mi se taj decko...al......sta da radim????
zaboravim decka..kao curoo ima ih na hiljade boljih a muslimani su....da istina je....al mene uvijek vuce zabranjeno voce....hmmmmm.... :roll:
A ako je decko cafir? :D A samo se pogresno zove? :D
pitt

Post by pitt »

hajde ba....samo jashi :D
Sogan

Post by Sogan »

situvacija je krajnje delikatna... jos ako je mali skeptican spram piramida :x ne znam, nisam pametan :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Sogan wrote:situvacija je krajnje delikatna... jos ako je mali skeptican spram piramida :x ne znam, nisam pametan :D
:lol: :lol: :lol: :D
everybody hurts

#16 Re: biti u vezi s osobom druge vjere..hmm..

Post by everybody hurts »

Lylyyy wrote:kazu u ljubavi ratu nema pravila....al zaboravili su jednu cinjenicu da je u kod nas u ratu bailo jedno pravilo istrijebiti bosnjake muslimanske nacionalnosti...a ljubav..pitate se sta sad ljubav ima s tim...

Omg, haj iskopaj sebi rupu i skoci odmah u nju molim te....ccccc
Locked