Biti to što jesi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- headbanger
#27 Re: Biti to što jesi?
kako da budem to sto jesam, ja kada budem ono sto jesam onda sam gadan, nekulturan i sljak
evo npr.
ja na forumu javno kazem da je sex za vrijeme onih dana super extra, mene popljuje pola foruma i nazivaju me svakavim imenima
i sad ja da budem to sto jesam
nema sanse, ako hocu da sta zbarim, moram se praviti fin, kulitran i pametan
evo npr.
ja na forumu javno kazem da je sex za vrijeme onih dana super extra, mene popljuje pola foruma i nazivaju me svakavim imenima
i sad ja da budem to sto jesam
nema sanse, ako hocu da sta zbarim, moram se praviti fin, kulitran i pametan
- Ghost_Rider_XXX
#28 Re: Biti to što jesi?
I ti si naš'o gdje ćeš barit'. 
- headbanger
#29 Re: Biti to što jesi?
Ghost_Rider_XXX wrote:I ti si naš'o gdje ćeš barit'.
ihhhhhh oma ovdje onih starki, ja ih zovem forumske tete
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#30 Re: Biti to što jesi?
nidze beze ta prica budi to sto jesi ...... to mozes sa jaranima, a sa keri bredso djevojcicama samo prodavanje magle pali, a evo i pjesmice pa ti skontaj zasto i kako ????
-
palermo
#31 Re: Biti to što jesi?
Not My Idea wrote:iskrenost je precijenjena
Ili kao što stara izreka kaže, istinoljubiv čovjek govori istinu uvijek, pametan samo kad treba
Jedini izuzetak su veze, tu je stvarno bolje biti iskren,em te manje boli glava, em se osjećaš sigurnije i opuštenije
P.S
male sitne laži su dozvoljene, i ne spadaju pod laganje
- Ghost_Rider_XXX
#32 Re: Biti to što jesi?
I najsitnija laž je laž, i tu nema opravdanja. Isto tako svako od nas ko kaže da uvijek govori istinu laže. 
-
palermo
#33 Re: Biti to što jesi?
ma jok, sitna laž je simpatična, krupna laž ruši sve.Ghost_Rider_XXX wrote:I najsitnija laž je laž, i tu nema opravdanja. Isto tako svako od nas ko kaže da uvijek govori istinu laže.
Laži sitno, laži malo, duže ćeš trajati
- Not My Idea
#34 Re: Biti to što jesi?
niko ne kaze da mala laz nije laz 
-
dječak sa šibicama
#35 Re: Biti to što jesi?
Kad te zena pita "jesam li se udebljala?" ili "jesi li primjetio moju novu frizuru?", ona ne ocekuje iskren odgovor.
Zen...
Zen...
- Mis mekinjas
#36 Re: Biti to što jesi?
Pametna žena to nikada neće pitati!dječak sa šibicama wrote:Kad te zena pita "jesam li se udebljala?" ili "jesi li primjetio moju novu frizuru?", ona ne ocekuje iskren odgovor.
Zen...
-
nihil_
#37 Re: Biti to što jesi?
Budi to sto jesi je jednostavna fraza ne vidim sta je tu tesko skontati, ne kazem da sad ne lazes nista, svi lazu al ne moras petljati i ukivati sebe u zvijezde jer na kraju ces se zapetljati jer nije bas lako zapamtiti sta si kome slago. A i kad tad ce te skontati.
Drugo ako si inace opusten budi opusten, ako si blentav budi blentav ne radi nesto sto ti je neprirodno i bit ce sve bolje.
Ako naletis na neku laku i mislis je pokupiti samo za noc e onda lazi, petljaj, gadjaj je komplimentima itd.
Drugo ako si inace opusten budi opusten, ako si blentav budi blentav ne radi nesto sto ti je neprirodno i bit ce sve bolje.
Ako naletis na neku laku i mislis je pokupiti samo za noc e onda lazi, petljaj, gadjaj je komplimentima itd.
- Filter
#38 Re: Biti to što jesi?
Mis mekinjas wrote:Pametna žena to nikada neće pitati!dječak sa šibicama wrote:Kad te zena pita "jesam li se udebljala?" ili "jesi li primjetio moju novu frizuru?", ona ne ocekuje iskren odgovor.
Zen...
paaa nikad te nece pitati za frizuru.
ali, ako si promasio skontati doticnu promjenu, kao sto se nekima znalo desiti
elem, istina je jako bitan element...
kvalitetno izbjegavanje direktnog odgovora/komentara je umjetnost
- bez_ideje
#39 Re: Biti to što jesi?
A sta ako imamo vise strana koje se ne poklapaju ?
Ne petljam ja oko tih kljucnih stvari -imovinski karton,rodoslov,diploma....
oko ostalih stvari,sve zavisi koja licnost se probudi taj dan ...
Jel i to bit sto jesi.....
Ne petljam ja oko tih kljucnih stvari -imovinski karton,rodoslov,diploma....
- Cholina_Lokica
#40 Re: Biti to što jesi?
Jok, to je poremecaj visestruke licnostibez_ideje wrote:A sta ako imamo vise strana koje se ne poklapaju ?![]()
Ne petljam ja oko tih kljucnih stvari -imovinski karton,rodoslov,diploma....oko ostalih stvari,sve zavisi koja licnost se probudi taj dan ...
- Ghost_Rider_XXX
#41 Re: Biti to što jesi?
Rijetki su oni koji po svaku cijenu, govore ono što misle, i ponašaju se onako kako žele da se ponašaju.
- bez_ideje
#42 Re: Biti to što jesi?
Hvala......rasvijetli mi mrakCholina_Lokica wrote:Jok, to je poremecaj visestruke licnostibez_ideje wrote:A sta ako imamo vise strana koje se ne poklapaju ?![]()
Ne petljam ja oko tih kljucnih stvari -imovinski karton,rodoslov,diploma....oko ostalih stvari,sve zavisi koja licnost se probudi taj dan ...
- Hopkins
#43 Re: Biti to što jesi?
Dakle na prvo date-u, da prdim, podrigujem, ceskam jaja ... pomalo da psujem ... itd ... itd ...
-
nihil_
#44 Re: Biti to što jesi?
E jebi ga sad. Ovdje se misli na druge stvari neandertalac je ipak bolje da budes kuci. Mora neko u neku krajnost otici da ga hebes, sad ce neko pitati a jel u redu da pred njom radim sve sto radim u wc.Hopkins wrote:Dakle na prvo date-u, da prdim, podrigujem, ceskam jaja ... pomalo da psujem ... itd ... itd ...
- Hopkins
#45 Re: Biti to što jesi?
Jebi ga, ja pred rajom komentarisem druge trebe, okrecem se za njima, dobacujem ponekad ... jel to to spada u "budi to sto jesi"???
- fatamorgana
#46 Re: Biti to što jesi?
To lie or not that is the question now, 
- Zovem se Zelena
#47 Re: Biti to što jesi?
A da znate koliko ovakvih imanihil_ wrote:E jebi ga sad. Ovdje se misli na druge stvari neandertalac je ipak bolje da budes kuci. Mora neko u neku krajnost otici da ga hebes, sad ce neko pitati a jel u redu da pred njom radim sve sto radim u wc.Hopkins wrote:Dakle na prvo date-u, da prdim, podrigujem, ceskam jaja ... pomalo da psujem ... itd ... itd ...
- Mis mekinjas
#48 Re: Biti to što jesi?
ja sam tako najFilter wrote:Mis mekinjas wrote:Pametna žena to nikada neće pitati!dječak sa šibicama wrote:Kad te zena pita "jesam li se udebljala?" ili "jesi li primjetio moju novu frizuru?", ona ne ocekuje iskren odgovor.
Zen...![]()
![]()
paaa nikad te nece pitati za frizuru.
ali, ako si promasio skontati doticnu promjenu, kao sto se nekima znalo desiti![]()
uhhhh....
elem, istina je jako bitan element...
kvalitetno izbjegavanje direktnog odgovora/komentara je umjetnost![]()
Kako rekoh, pametna žena to nikad neće pitati, šta mi treba dokaz da sam lijepa...
-
palermo
#49 Re: Biti to što jesi?
Pa ako ćeš na drugom, onda možeš i na prvom.Hopkins wrote:Dakle na prvo date-u, da prdim, podrigujem, ceskam jaja ... pomalo da psujem ... itd ... itd ...
Sasvim svejedno. Nemoj se patiti, patnja se ne isplati.
- Mis mekinjas
#50 Re: Biti to što jesi?
Ghost_Rider_XXX wrote: