biti skladistar ?
Moderator: anex
-
denisbar
#1 biti skladistar ?
e raja, ako neko ima iskustva na navedenom polju ili pozna nekoga dobro bi bilo da mi malo ispisete o tome jer imam neke ponude za skladistara a cuo sam da je kao mana takvog posla sto te mogu lupit po dzepu ako i kutija zvaka fali,odbije ti sef od plate i slicno.....
-
modem33
#2 Re: biti skladistar ?
denisbar wrote:e raja, ako neko ima iskustva na navedenom polju ili pozna nekoga dobro bi bilo da mi malo ispisete o tome jer imam neke ponude za skladistara a cuo sam da je kao mana takvog posla sto te mogu lupit po dzepu ako i kutija zvaka fali,odbije ti sef od plate i slicno.....
Prihvati ti to slobodno , poznato je da bosanski radnici vole krasti ...... licno vidio svojim ocima. I sto je zanimljivo .. dodju direktorima takvi rodjaci ....
Valjda im ta kradja urodjena u genima , il sta vec...
-
Officer Crabtree
#3 Re: biti skladistar ?
pa što bi bila mana posla kazna za krađu 
- sunceKOtepsija
#4 Re: biti skladistar ?
mogu drugi krast a tebi odbijat od plate, rizik je svugdje makar radio i u biblioteci il arhivu
-
almir90
#5 Re: biti skladistar ?
O kakvoj se robi radi? Ja sam davno radio u jednoj prodavnici autodijelova, nije frka dok ne dođe roba, sve to valja vlakariti i skladištiti. Nije bajno, ali nije ni loše, sve zavisi kakav si radnik.
Jbg-a ja sam uvijek gledao da je sve bolje u džepu osim 0 maraka.