biti skladistar ?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
denisbar

#1 biti skladistar ?

Post by denisbar »

e raja, ako neko ima iskustva na navedenom polju ili pozna nekoga dobro bi bilo da mi malo ispisete o tome jer imam neke ponude za skladistara a cuo sam da je kao mana takvog posla sto te mogu lupit po dzepu ako i kutija zvaka fali,odbije ti sef od plate i slicno.....
modem33

#2 Re: biti skladistar ?

Post by modem33 »

denisbar wrote:e raja, ako neko ima iskustva na navedenom polju ili pozna nekoga dobro bi bilo da mi malo ispisete o tome jer imam neke ponude za skladistara a cuo sam da je kao mana takvog posla sto te mogu lupit po dzepu ako i kutija zvaka fali,odbije ti sef od plate i slicno.....

Prihvati ti to slobodno , poznato je da bosanski radnici vole krasti ...... licno vidio svojim ocima. I sto je zanimljivo .. dodju direktorima takvi rodjaci .... :D :D :D pazi da ne kradu u tvojoj smjeni.

Valjda im ta kradja urodjena u genima , il sta vec... :roll:
Officer Crabtree

#3 Re: biti skladistar ?

Post by Officer Crabtree »

pa što bi bila mana posla kazna za krađu :lol:
sunceKOtepsija

#4 Re: biti skladistar ?

Post by sunceKOtepsija »

mogu drugi krast a tebi odbijat od plate, rizik je svugdje makar radio i u biblioteci il arhivu
almir90

#5 Re: biti skladistar ?

Post by almir90 »

O kakvoj se robi radi? Ja sam davno radio u jednoj prodavnici autodijelova, nije frka dok ne dođe roba, sve to valja vlakariti i skladištiti. Nije bajno, ali nije ni loše, sve zavisi kakav si radnik. :D Jbg-a ja sam uvijek gledao da je sve bolje u džepu osim 0 maraka. :D
Post Reply