Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prvo i glavno, tema nije namijenjena za barenja, nabacivanja, muntanja i slične vannastavne aktivnosti (ima Agencija par spratova iznad/ispod, kako kad )
Drugo , pitanja za diskusiju:
Kako prolazi vaš život kao single osobe? Jeste li se navikli? Da li vam se dopada? Da li vam možda teško pada taj status?
because_of_you wrote:Mislim da ova tema ne postoji
Prvo i glavno, tema nije namijenjena za barenja, nabacivanja, muntanja i slične vannastavne aktivnosti (ima Agencija par spratova iznad/ispod, kako kad )
Drugo , pitanja za diskusiju:
Kako prolazi vaš život kao single osobe? Jeste li se navikli? Da li vam se dopada? Da li vam možda teško pada taj status?
Nisam inace nikad single, ali eto ovaj jedan period sam odlucila da vidim i ja kako je to. Navikavam se, jer inace strasnoooooo volim paznju, ali funkcionisem nekako . Ne pada mi tesko, mozda samo zato jer je to moja odluka. A da su neki drugi razlozi, ko zna.. Na neki nacin matram vezu obavezom, jer koliko ja ne volim biti zapostavljena, tako ne zelim ni ja nekoga zapostavljati. Trenutno nemam vremena se prilagodjavati jer sam u periodu na kojem se ponovo dizem na noge, nakon izgubljene bitke (ne u ljubavi).
biti single, sve zavisi od osobe...nekome to tesko pada...nekome pak suprotno. recimo ja sam poslije duzeg vremena single i vjeruj mi prija mi ...ali baš