biti ili ne biti
-
devil_x
#1 biti ili ne biti
ej ljudi zanima me sta mislite o ukidanju REPUBLIKE SRPSKE???????? DA LI CE SE TO DESITI I DA LI STE VI ZA!!!!!! JA LICNO JESAM.........
-
Nenadv24
Nećete taj film gledati uskoro. Ranije sam napomenuo i da se desi takvo nešto Srbi su se prilično getoizirali na tom području čak 95% BH Srba živi tamo. Znači narod se ne može ukidati. Vi bi najviše voljeli da vladate na području cijele teritorije BiH a sve to pod krinkom multietničnosti.
- Alfons Kauders
Nenadv24 wrote:Nećete taj film gledati uskoro. Ranije sam napomenuo i da se desi takvo nešto Srbi su se prilično getoizirali na tom području čak 95% BH Srba živi tamo. Znači narod se ne može ukidati. Vi bi najviše voljeli da vladate na području cijele teritorije BiH a sve to pod krinkom multietničnosti.
-
Nenadv24
Nije smiješno nego živa istina prema onoj BiH muslimanima, Srbi imaju Srbiju a Hrvati Hrvatsku. Za to se barem SDA zalagala u ratu. Ne vjerujem da su baš promijeili stavove.Alfons Kauders wrote:Nenadv24 wrote:Nećete taj film gledati uskoro. Ranije sam napomenuo i da se desi takvo nešto Srbi su se prilično getoizirali na tom području čak 95% BH Srba živi tamo. Znači narod se ne može ukidati. Vi bi najviše voljeli da vladate na području cijele teritorije BiH a sve to pod krinkom multietničnosti.![]()
![]()
![]()
Last edited by Nenadv24 on 28/04/2005 17:02, edited 1 time in total.
-
rei
Nenadv24 wrote:Nećete taj film gledati uskoro. Ranije sam napomenuo i da se desi takvo nešto Srbi su se prilično getoizirali na tom području čak 95% BH Srba živi tamo. Znači narod se ne može ukidati. Vi bi najviše voljeli da vladate na području cijele teritorije BiH a sve to pod krinkom multietničnosti.
Ma jedino se vi dicite teritorijama koje ste stekli ubijanjem, klanjem,
silovanjem neduznih ljudi, zato je i treba ukinuti...
-
rei
pa je li to RS multietican
-
neko iz mase
daj ba nenade niko nije rekao da ce se narod sada ukidati, sada ce se trenutno samo RS ukinuti
-
Frutek
]gavrilo wrote:isto kao sto sam protiv nezavisnosti tako sam i protiv ukidanja rs. ne treba ulaziti u nove avanture.
niti je federacija niti rs multieticna, ali zato jeste bosna i hercegovina... never forget
Ne, treba ostavit ovakvo sranje kakvo jest jelde
A za multietnicnost, nemoj mi svega ti spominjat RS i multietnicnost. Ja znam srba kolko hoces koji su bili u ratu ostali kod svoje kuce(nisu presli kod brace srba) i niko ih nije ruzno pogledo i eno ih i dan danas u svojim stanovima, nase komsije ko sto su i bili. A sta ste vi sa svojih komsija radili, to vi vrlo dobro znate
Da imate imalo obraza stidili bi se svoje istorije i sta ste uradili
-
gavrilo
frutek smiri tenzije... nacin na koji ti pokusavas da diskutujes arogantan i nametljiv. da su muslimani protjerivani iz rs, jesu, ali isto su tako i srbi. nemoj mi molim te reci da su dobrovoljno napustili mostar, grahovo, drvar.
trazis od mene da se stidim spske istorije. evo sta se desavalo 90tih, stidim se. ali da li se ti stidis bosnjacke?
razlika izmedju mene i tebe. ja se stidim svake neduzne zrtve, svakog nevinog covjeka koji je ubijen od srpske ruke, ti od bosnjacke ne. ja optuzujem prvo srpske zlocine, pa onda napadam na bosnjacke, ti ne.
trazis od mene da se stidim spske istorije. evo sta se desavalo 90tih, stidim se. ali da li se ti stidis bosnjacke?
razlika izmedju mene i tebe. ja se stidim svake neduzne zrtve, svakog nevinog covjeka koji je ubijen od srpske ruke, ti od bosnjacke ne. ja optuzujem prvo srpske zlocine, pa onda napadam na bosnjacke, ti ne.
-
Stolica
Nazalost tamonjihova RS je organizaciono jedina prava drzava na teritoriji nekadasnje RBiH i nece biti ni tako lahko ni tako brzo njenog ukidanja. A da ce ga biti, to svakako hoce i mora.
Zlocin se ne isplati, kad to Bosnjaci shvate onda ce nestati RS.
Zlocin se ne isplati, kad to Bosnjaci shvate onda ce nestati RS.