IMO osnova brzog oporavka nakon raskida je analiza, realno sagledavanje situacije i ne ostavljanje "repova"...
dakle fin i cist raskid bez "nacemo se za 10 dana da ti donesem" ili "trebamo jos pricati" i slicno... raskinuli ste ? fino, zavrsite sta imate i potom sjedite da rascistite sa sobom. razmislite o realno temama kao sto su - zasto ste raskinuli, da li je to ipak dobro za vas, kakve su vam bile perspektive prije i kakve su sada. neophodno je racionalno razmisliti o ovome, dakle bez samosazaljevanja, sazaljevanja druge strane i slicno
jednostavno podvucite crtu i realno sagledajte situaciju
nakon toga se otvorite, nadjite nove zanimacije, upoznajte nove ljude umejsto da se osamljujete i krenite dalje...
ja sam svoje zadnje dvije veze od kojih je jedna trajala 6 godina a druga 3.5 godine zavrsio oba puta najvecim dijelom u 2 dana rasciscavanja sa sobom...
normalno da nije uvijek bilo tako, kako sam napisao gore prolazio sam i ja pakao, doticao dna (dno dnoova

) i slicne stvari koje bih nekada volio napisati cisto da se vidi koliko duboko mozes otici u patnji za nekim, vise kao neki vodic onima koji pate, mislim da sam tu postigao stvarno fantasticne rezultate medjtim u neka doba dodje iz guze u glavu pa pocnes drugacije da gledas na to sve
koliko cete patiti ? to zavisi samo od vas.