BITI DEMODE - je li strašno?
Moderator: anex
-
Kontras
#1 BITI DEMODE - je li strašno?
"........ Ah da, umalo da zaboravim! Friz! Buraz je imao talijanku, onako je lijepo padala na čelo, uh kako sam želio talijanku. A ja? Imao sam neku kratku frizuru, nekako kao ovi današnji klinci, skoro ćelavo..... Valjali su se od smijeha kad sam nailazio!
.........................................
I došao sam u školu, prvi dan, u uskim levisicama, onim uz nogu, kad tamo Cobra, Denis i škvadra ..... u trapezicama. Plakali su od smijeha i pokazivali prstom na mene, vidi ga, papak....... uske čehla! Frend, kaj si došel iz muzeja, ha?......"
http://nemresbilivit.bloger.hr/post/ope ... 21768.aspx
Da li si bio nekada DEMODE? Kako se osjećaš kada si totalno out?
.........................................
I došao sam u školu, prvi dan, u uskim levisicama, onim uz nogu, kad tamo Cobra, Denis i škvadra ..... u trapezicama. Plakali su od smijeha i pokazivali prstom na mene, vidi ga, papak....... uske čehla! Frend, kaj si došel iz muzeja, ha?......"
http://nemresbilivit.bloger.hr/post/ope ... 21768.aspx
Da li si bio nekada DEMODE? Kako se osjećaš kada si totalno out?
-
Kontras
našao sam nekoliko članaka koji su mi genijalni, ustvari i više od nekoliko. hvala članu WizzardfromBozz što nam ga je otkrio..
))
a što se oblačenja tiče ja nisam baš imao nekih problema, stara je pazila da joj sin hoda kako dolikuje, he, he, a i stari je puno putovao i donosio sve novitete.

a što se oblačenja tiče ja nisam baš imao nekih problema, stara je pazila da joj sin hoda kako dolikuje, he, he, a i stari je puno putovao i donosio sve novitete.
- Amazonka27
#5 Re: BITI DEMODE - je li strašno?
meni je bas ovo slatkojOFLA wrote:Jednom dođoh u školu, dan ranije ošišan, pitali me u razredu u zahebaniciji jesam li šta obio pa me sad pustili iz milicije. Tako sam bio ošišan. Kod pravog brice......... Ah da, umalo da zaboravim! Friz! Buraz je imao talijanku, onako je lijepo padala na čelo, uh kako sam želio talijanku. A ja? Imao sam neku kratku frizuru, nekako kao ovi današnji klinci, skoro ćelavo..... Valjali su se od smijeha kad sam nailazio!
A sljedeći put pribjegneš fazonu; zamoliš mačketine iz razreda da te ošišaju kad pobjegnete s časa; sjedite na klupi na Vilsonovom, Behara te šiša, onako kako ona zna, a Amela joj asistira... ono, nemoj tako draga Behi, ovako treba, vidi... pa i ona malo prihvati makaze... I ti sad, na tebi vježbaju. Uče se. Ali, odlično ispadne na kraju. I niko te ne zahebava. Bio sam ponosan na Beharinu i Amelinu kreaciju jednog davnog proljeća 1987. godine. Namah se Jadranka zaljubila u mene.
-
mamica papucarka
jel se ko sjeca darkera 
-
suncana strana ulice
@ jOFLA
ovako nesto simpa davno nisam procitala...
ovako nesto simpa davno nisam procitala...
- alica.k
#12 Re: BITI DEMODE - je li strašno?
danas nista nije demode