Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eeeee kad sam ja to davno igrao samo ne ovu nasu verziju, nego englesku .... http://world3.monstersgame.co.uk/ nasi su je bukvalno kopirali... ali u svakom pogledu bilo je nas 5-6 bosanaca u klanu a sad igram http://www.themafiaboss.com odnosno igram je vec godinu dana i malo vise
Vukodlak hara Šibenikom?
Sreda, 13. decembar 2006. 15:58
Stanovnici Meterize, koja se nalazi u opštini Šibenik, šokirali su hrvatsku javnost tvrdnjom da su u nekoliko navrata videli vukodlaka, a ceo slučaj je otišao tako daleko da se u istragu uključila policija.
Iako se iskazi svedoka razlikuju u nekim detaljima, opšti opis vukodlaka se poklapa. Kako su preneli hrvatski mediji, svedoci ne žele da izadju u javnost zbog bojazni da će ih komšije izvrgnuti ruglu, ali i dalje ostaju prvi tvrdnjama da je novi stanovnik Meterize i jedan vukodlak.
Portparol lokalne policije Rosanda Truta potvrdila je da će nadležni organi ispitati slučaj i utvrditi da li je reč o uznemiravanju gradjana ili ulicama Šibenika zaista luta pomahnitali vukodlak.
Zbog straha od nepoznate životinje stanovnici Meterize noću se zaključavaju u svoje domove, izbegavaju večernje izlaske, a ceo kraj živi u strahu.
Da Šibenčani zaista veruju u istinitost ovog slučaja potvrdjuje i primer konobara obližnjeg kafića, koji se, videvši vukodlaka, zajedno sa devojkom sakrio u lokal, a lokalna prodavačica je, ugledavši misterioznu životinju, utočište pronašla iza kontejnera.
Ovo, medjutim, nije prvi put da Šibenčani "vide" vukodlaka, jer su iste priče kružile gradom 1966. i 1986. godine.
ho's da me ugrizes , e neces ! Salim se, evo sam ti donirao litar pitarske krvi...litar pitarske krvi tece tvojim venama, sad si najaci na bitefight...
ho's da me ugrizes , e neces ! Salim se, evo sam ti donirao litar pitarske krvi...litar pitarske krvi tece tvojim venama, sad si najaci na bitefight...
ups...ti si hasko vukodlak... Sto me bolan ujede dole...sad mi pise dole "...olja" kako si me ti ujeo...
manijak1 wrote:Jarane ......njonica mene ja tebe ...... sorry radim na groblju
A dole mi je pisalo "Mujo sa Alipasinog polja"...citaj moj post iznad...e jesi nasjeo moj Mane...ako ne znas vic, da ti ispricam...NO HARD FILINGS... Ma nek si me ujeo , sta te briga...