Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
parappa wrote: ↑29/01/2021 14:22
svakako ovo pumpanje nije dobro za kripto svijet.
sad ce opet doci neki i reci kako je sve ovo "scam", neka vrsta igre i da nije realno.
Ljudi su pokazali da se moze pumpati i na tržištu dionica, i to je scam.
tačno.... po toj definiciji scam je i kad komšinica hoda po mahali i priča kako NEDA stan ispod 150.000 i onda cijeli grad neda stanove ispod 150.000, iako je ta cijena nerealna.... scam je i kad se dogovore iznajmljivači prostora u gradu da ne daju poslovne prostore ispod x/m2... sve je scam.. ali sve je i realnost koja se ne može kontrolisati.
Last edited by victom on 01/03/2021 03:40, edited 3 times in total.
A za ono "svejedno"... nisam siguran da je bas toliko svejedno. Platforma na kojoj se sve vude durektni desqvalo ce najbrze i reagovati. Ostale ce slijediti, logicno, ali posto se radi buvalno o sekundama....
m94n wrote: ↑29/01/2021 17:06
Preko cega kupujete Doge? Binance, Kraken ili nesto trece?
nađeš se sa lokalnim dilerom u birtiji i kažeš hoćeš Doge na Doge wallet.
Samo što meni ova sinnhronizacija neće ni na light, ni na full wallet. na full, kaže 7 godina, 7 mjeseci zaostajem... treba skinut 120 GB, lafo nesto skida , ali nema aktvnosti na Ethernet karti.. ne kontam.. samo log file raste.. nista drugo
Last edited by victom on 01/03/2021 03:39, edited 3 times in total.
Samo što meni ova sinnhronizacija neće ni na light, ni na full wallet. na full, kaže 7 godina, 7 mjeseci zaostajem... treba skinut 120 GB, lafo nesto skida , ali nema aktvnosti na Ethernet karti.. ne kontam.. samo log file raste.. nista drugo
ponesi laptop, evo mene sa crypto dilerom pa da ti objasnimo
ponesi laptop, evo mene sa crypto dilerom pa da ti objasnimo
u ovom slučaju, nema pomoći.. sad pročitah da moram čekati 7 dana za full walllet sync
lighwallet isto nesto polako raducka
ili da koristim online wallet, sto ne zelim
Bog te mazo Victom, sta ce ti full wallet.
Da neces postaviti jos doge node
Za tu sicu uzmi bilo kakav wallet, coinomi je dobar za neki hot wallet, ima sve moguce coine.
Cuvajte se sa tim psima, posto ih mjenjate na centralizovanim exchange, da ne bude "trading doge suspended" i sl. pa ostanete zarobljeni u coinu dok ekipa dampuje.
imperator01 wrote: ↑29/01/2021 17:26
coinomi je dobar za neki hot wallet, ima sve moguce coine.
probao, ali nema exchange za Doge, ili ima ali nije u funkciji... Može poslužiti kao wallet, a kao mjenjačnica ne...
Šta kad Ćuko naraste na 1 $, opet ću ga morat na mjenjačnicu, da ga zamjenim u neku drugo kirpto valutu.
bolje onda odmah u mjenjačnicu depozitovat