Samo bildat portfolio, dan za danom, mjesec za mjesecom, ne obazirati se puno na trenutni chart, i ni za živu glavu prodavat. Pratit dešavanja, proučavat tehnologiju, čitat forume i telegram grupe.
Što veće i teže "bags" to bolji lambo
Moderator: anex
I ne zaboraviti...pratiti ICOs i ulijetati u nove coine sa malim ciframa... neki su narasli i preko 300x od 2015... i HODL512MB wrote: ↑12/01/2021 23:57 Svi koji smo duže u ovom smo se jednom opekli na daytrajdingu i naučili lekciju, to je proces koji će svaki novi kriptaš proći, to je neminovno. Osim ako je dovoljno pametan i posluša šta nas par ovde dan i noć trubimo![]()
Samo bildat portfolio, dan za danom, mjesec za mjesecom, ne obazirati se puno na trenutni chart, i ni za živu glavu prodavat. Pratit dešavanja, proučavat tehnologiju, čitat forume i telegram grupe.
Što veće i teže "bags" to bolji lambokad Bitcoin (i alt coins) krene stvarno to the moon. I ne mislim 40-50k nego stvarno #moon, 350k, 500k, 1Mio, ... a to će doći kad tad, u to sam siguran.
Realno najbolje su prosli likovi koji su zaboravili i da imaju BTC negdje na disku ili su iskopali stari racunar i sjetili se ranih dana mininga. Ja se sjecam da sam probao raditi mining iz zajebancije ali je tako komplikovan setup bio da sam reko idi u pm i BTC jebo ovo... i ostalo je istorija hehe.
Kako zna da je disk na tom smetljištu?
Pa prodajem, iz kripta u kripto
Ja koliko znam postoji samo BCX i tamo je najbolje kupovati coine... Evo npr ako uzimaš od mene ili neke nepoznate osobe nikad nisi siguran da ti coini nisu npr ukradeni ...Oni su stvarni ali mogu biti ukradeni i ti npr te coine pošalješ na neku berzu i oni ti ih oduzmu i pored toga možeš imati dodatnih problema...To ti je ko dodina ikona...Ona je stvarna al jbg ukradena....
zato se coini i kupuju u provjerenim birtijima, a ne po mračnim mjenjačnicamajoma64 wrote: ↑14/01/2021 19:02 Ja koliko znam postoji samo BCX i tamo je najbolje kupovati coine... Evo npr ako uzimaš od mene ili neke nepoznate osobe nikad nisi siguran da ti coini nisu npr ukradeni ...Oni su stvarni ali mogu biti ukradeni i ti npr te coine pošalješ na neku berzu i oni ti ih oduzmu i pored toga možeš imati dodatnih problema...To ti je ko dodina ikona...Ona je stvarna al jbg ukradena....