Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
victom wrote: ↑23/12/2020 21:50
tvrdnja da će XRP pasti u odnosu na druge kripto valute nema smisla, jer to je jednako tvrdnji da će
kokain pasti, u odnosu na heroin, travu, ekstazi, horse i krokodil
de šuti više.. šta god kažeš, u roku 15 minuta desi se suprotno
što jest, jest...
evo reću da se nećemo kvalifikovat na Mundijal 2024
Last edited by victom on 01/03/2021 03:47, edited 3 times in total.
registrovao se na BCX, i pokušavam se se verifikovati....
verifikovao :
- email
- telefon
- kućnu adresu (račun)
- ID -ličnu, naprijed, nazad doggy style
- svoju sliku
- svoju sliku sa ličnom u ruci uslikanu
- bankovni račun
- anus, penis
- nalaz urina
- KYC formular
i opet na čekanju
a hoću samo da uzmem BTC za 50 KM.. imal ko od dobrih duša da proda BTC za 50 KM.. platiću paypal, skrill, tekuci racun, sta god...
al ovaj BCX nije normalan... kod ginekologa je pregled brži i bezbolniji
kupovina Kripa u birtiji je zakon... nema traga, nema peglanja... ovaj BCX je ... O Č A J.. jel vi hoćete biznis , ili da zaj*****te ljude
Jedno vrijeme je BCX rucno odobravao transakcije, ne znam je li to i dalje praksa. Znaci moras im se javiti da ti posalju novac na racun, totalno neozbiljno.
Naravno kad se tek registrujes da je procedura malo duza i ceka se. Pogotovo zbog verifikacija.
Rucno odobravanje transakcija je bilo u vremenu kad su imali neki problem cini mi se sa stranicom. Vec neko vrijeme sve fercera normalno. Danas zatrazim pare, sutra su mi na racunu.
Uplata novca na racun ide preko uplatnice cini mi se, al nisam siguran.
Jel' stvarno neko jos uvijek ocekuje da ce nesto biti of XRP ?
Da se razumijemo imam ih i ja podosta, ali osim ovog spekulisanja, nesto sumnjam da ce napraviti ikakav ozbiljan napredak
victom wrote: ↑25/12/2020 14:37
verifikovao :
- email
- telefon
- kućnu adresu (račun)
- svoju sliku
- bankovni račun
- anus, penis
- nalaz urina
- KYC formular
i opet na čekanju
a hoću samo da uzmem BTC za 50 KM.. imal ko od dobrih duša da proda BTC za 50 KM.. platiću paypal, skrill, tekuci racun, sta god...
kupovina Kripa u birtiji je zakon... nema traga, nema peglanja... ovaj BCX je ... O Č A J.. jel vi hoćete biznis , ili da zaj*****te ljude
verifikovao :
- email
- telefon
- kućnu adresu (račun)
- svoju sliku
- bankovni račun
- anus, penis
- nalaz urina
- KYC formular
i opet na čekanju
FOMO
50 KM FOMO ? trebam nesto kupiti, sto mogu samo kupiti sa BTC-om... nije investicija , samo 25 €... i napravili su show od toga
verifikovao :
- email
- telefon
- kućnu adresu (račun)
- svoju sliku
- bankovni račun
- anus, penis
- nalaz urina
- KYC formular
i opet na čekanju
FOMO
50 KM FOMO ? trebam nesto kupiti, sto mogu samo kupiti sa BTC-om... nije investicija , samo 25 €... i napravili su show od toga
Iako nisam vjerovao niti vjerujem u realnu vrijednost BTC-a ipak želim da čestitam svima koji su izdržali i nisu prodali.
Ja sam u jednom trenutku kad je bio oko 500 $ razmisljao kako ne bi bilo loše kupiti 100 komada ako se vrati cijena ispod 200$. Međutim ona ode na hiljadarku i moj skepticizam u isplativost investicije ode preko svake granice.
E sad da kažem da mi je žao,.. nije,.. jer znam sebe i da sam kupio na 200 ja bi prodao na 500 pa bi mi danas bilo zao sto sam ispustio 2 miliona.
Zato svaka čast svima koji su izdržali.