sha_ba wrote:hajd ti nama javi kad saznas....zlocka wrote:Ne znam.Ženski Dr.Med wrote:Pa dobro ... to ti je kao da imas djecka u dijaspori ...kako ti znas ono ,ma ono znas
a u medjuvremenu trosi lokalca... i ne stedi ga... da se ne pokajes poslije
Bitch or not?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mO k3
#26 Re: Bitch or not?
- zlocka
#27 Re: Bitch or not?
A zasto se ova diskusija svela na to da li se radi o meni i koga ja trosim 
-
sha_ba
#28 Re: Bitch or not?
pa sama si postavila temu.... zasto cudjenje??zlocka wrote:A zasto se ova diskusija svela na to da li se radi o meni i koga ja trosim
- mO k3
#29 Re: Bitch or not?
isto krenuh da napisemsha_ba wrote:pa sama si postavila temu.... zasto cudjenje??zlocka wrote:A zasto se ova diskusija svela na to da li se radi o meni i koga ja trosim
-
Anima2
#30 Re: Bitch or not?
Ne znam zasto to raditi? Ako ta djevojka voli tog svog momka,i ako joj je stalo do njega,nece imati nikakvih "avanturica" dok njeg nema.A prije nego je pocela vezu s njim vjerovatno je znala da je u inostranstvu i da ne moze cesto biti kuci. Znaci,nije ni trebala nista pocinjati s njim.zlocka wrote:Velikiiii pozdrav svima![]()
Sta mislite o djevojkama koje varaju svoje momke koji rade po inostranstvu,te u Bosnu dolaze nekih 3-4 puta godisnje?Kod nas je vec ustaljeno pravilo; djevojka koja vara-kurva,momak koji vara-frajer...![]()
Mozemo li ih zaista nazvati kurvama jer varaju svoje muskarce?Realno,svako ima potrebu za sex-om.Kada njega nema par mjeseci,sta ce jadna nego naci ono sto joj treba na drugom mjestu i zadovoljiti svoje potrebe
- malena7
#31 Re: Bitch or not?
Iskreno, ne osuđujem, čak šta više u potpunosti razumijem te djevojke. U takvoj sam vezi i ima trenutaka kada zaista padnem u iskušenje da prvog pokupim, no... Izgleda da mi je baš stalo do osobe s kojom sam, te svoje potrebe stavim u neki drugi plan...zlocka wrote:Velikiiii pozdrav svima![]()
Sta mislite o djevojkama koje varaju svoje momke koji rade po inostranstvu,te u Bosnu dolaze nekih 3-4 puta godisnje?Kod nas je vec ustaljeno pravilo; djevojka koja vara-kurva,momak koji vara-frajer...![]()
Mozemo li ih zaista nazvati kurvama jer varaju svoje muskarce?Realno,svako ima potrebu za sex-om.Kada njega nema par mjeseci,sta ce jadna nego naci ono sto joj treba na drugom mjestu i zadovoljiti svoje potrebe
- zlocka
#32 Re: Bitch or not?
sha_ba wrote:pa sama si postavila temu.... zasto cudjenje??zlocka wrote:A zasto se ova diskusija svela na to da li se radi o meni i koga ja trosim
Vjerovatno zato sto tema nisam bila ja,nego pitanje za vas sta mislite o takvim djevojkama
- zlocka
#33 Re: Bitch or not?
Svaka castmalena7 wrote:Iskreno, ne osuđujem, čak šta više u potpunosti razumijem te djevojke. U takvoj sam vezi i ima trenutaka kada zaista padnem u iskušenje da prvog pokupim, no... Izgleda da mi je baš stalo do osobe s kojom sam, te svoje potrebe stavim u neki drugi plan...zlocka wrote:Velikiiii pozdrav svima![]()
-
sha_ba
#34 Re: Bitch or not?
Ja sam uvijek bila poprilično vrckasta, petljala, lagala, varala, sada sam u vezi doduše na daljinu i lijepo mi je ali eto neki đavo mi ne da mira... Suzdržavam se zaista od svega toga, čak danima i ne izlazim iz kućemalena7 wrote:zlocka wrote:Velikiiii pozdrav svima![]()
Iskreno, ne osuđujem, čak šta više u potpunosti razumijem te djevojke. U takvoj sam vezi i ima trenutaka kada zaista padnem u iskušenje da prvog pokupim, no... Izgleda da mi je baš stalo do osobe s kojom sam, te svoje potrebe stavim u neki drugi plan...
Da li je moguće da se neki ljudi ne mogu promijeniti nikada?
haman ces nedje fasovati
- Veliko Stopalo
#35 Re: Bitch or not?
ne valja ti to.malena7 wrote:Iskreno, ne osuđujem, čak šta više u potpunosti razumijem te djevojke. U takvoj sam vezi i ima trenutaka kada zaista padnem u iskušenje da prvog pokupim, no... Izgleda da mi je baš stalo do osobe s kojom sam, te svoje potrebe stavim u neki drugi plan...zlocka wrote:Velikiiii pozdrav svima![]()
- malena7
#36 Re: Bitch or not?
Samo sam čekala da se neko oglasi na to... BILA je prošlo vrijeme ili se meni samo to čini?sha_ba wrote:Ja sam uvijek bila poprilično vrckasta, petljala, lagala, varala, sada sam u vezi doduše na daljinu i lijepo mi je ali eto neki đavo mi ne da mira... Suzdržavam se zaista od svega toga, čak danima i ne izlazim iz kućemalena7 wrote:zlocka wrote:Velikiiii pozdrav svima![]()
Iskreno, ne osuđujem, čak šta više u potpunosti razumijem te djevojke. U takvoj sam vezi i ima trenutaka kada zaista padnem u iskušenje da prvog pokupim, no... Izgleda da mi je baš stalo do osobe s kojom sam, te svoje potrebe stavim u neki drugi plan...Ali to povlači sa sobom neke druge nenormalne reakcije, naime nenormalno jedem...
Da li je moguće da se neki ljudi ne mogu promijeniti nikada?
haman ces nedje fasovati![]()
![]()
-
Anima2
#37 Re: Bitch or not?
I ja sam u takvoj vezi,i naravno,svaka djevojka zeli da je njen momak uvijek tu kad ga treba.I kao sto ja ne zelim da on mene pravi budalom,tako ni ja necu njegamalena7 wrote:zlocka wrote:
Iskreno, ne osuđujem, čak šta više u potpunosti razumijem te djevojke. U takvoj sam vezi i ima trenutaka kada zaista padnem u iskušenje da prvog pokupim, no... Izgleda da mi je baš stalo do osobe s kojom sam, te svoje potrebe stavim u neki drugi plan...
- Veliko Stopalo
#38 Re: Bitch or not?
shta je ovo pun forum djevojaka koje su u vezi a nigdje im frajera s glave nema. 
- Not My Idea
#39 Re: Bitch or not?
Pa naravno da nije tema o temi.zlocka wrote:sha_ba wrote:pa sama si postavila temu.... zasto cudjenje??zlocka wrote:A zasto se ova diskusija svela na to da li se radi o meni i koga ja trosim
Vjerovatno zato sto tema nisam bila ja,nego pitanje za vas sta mislite o takvim djevojkama
I taj nick su ti administratori izabrali.
-
sha_ba
#40 Re: Bitch or not?
da ne filozofiramo.... vas dvije, mislite globalno, radite lokalno... istrosite lokalce, udajte se za dijasporce, otidjite u sveCku, rodite koje dijete, to je obavezno... zakukajte kako gore nema cevapa i fali vam Bosna, nemate zivota itd... javite se na temu o razvodu, bice vazda inspirisane raje da vam posveti vrijeme... uzmite sve od, sad vec bivseg... i lagano nastavite da vrckate
a ostatak foruma ce da snima film....
smail agu i kemu malovcica predlazem za rezisere
- malena7
#41 Re: Bitch or not?
Zato si ti tu, da nam pružiš utjehu!Veliko Stopalo wrote:shta je ovo pun forum djevojaka koje su u vezi a nigdje im frajera s glave nema.
- zlocka
#43 Re: Bitch or not?
Nisu.Kakve veze moj nick sad ima ? A u postu nisam nigdje pisala u prvom licu ,tako da tema nisam ja,nego uopsteno pitanje.
Last edited by zlocka on 06/11/2012 23:27, edited 1 time in total.
- malena7
#44 Re: Bitch or not?
To ti iz iskustva?sha_ba wrote:da ne filozofiramo.... vas dvije, mislite globalno, radite lokalno... istrosite lokalce, udajte se za dijasporce, otidjite u sveCku, rodite koje dijete, to je obavezno... zakukajte kako gore nema cevapa i fali vam Bosna, nemate zivota itd... javite se na temu o razvodu, bice vazda inspirisane raje da vam posveti vrijeme... uzmite sve od, sad vec bivseg... i lagano nastavite da vrckate![]()
![]()
![]()
- Veliko Stopalo
#45 Re: Bitch or not?
da, a i snaga na usta ulazi.malena7 wrote:Zato si ti tu, da nam pružiš utjehu!Veliko Stopalo wrote:shta je ovo pun forum djevojaka koje su u vezi a nigdje im frajera s glave nema.
-
sha_ba
#46 Re: Bitch or not?
apsolutno ne.... a vidjeh svastamalena7 wrote:To ti iz iskustva?sha_ba wrote:da ne filozofiramo.... vas dvije, mislite globalno, radite lokalno... istrosite lokalce, udajte se za dijasporce, otidjite u sveCku, rodite koje dijete, to je obavezno... zakukajte kako gore nema cevapa i fali vam Bosna, nemate zivota itd... javite se na temu o razvodu, bice vazda inspirisane raje da vam posveti vrijeme... uzmite sve od, sad vec bivseg... i lagano nastavite da vrckate![]()
![]()
![]()
- malena7
#47 Re: Bitch or not?
Izgleda tebi samo glupost.Veliko Stopalo wrote:da, a i snaga na usta ulazi.malena7 wrote:Zato si ti tu, da nam pružiš utjehu!Veliko Stopalo wrote:shta je ovo pun forum djevojaka koje su u vezi a nigdje im frajera s glave nema.
-
sha_ba
#48 Re: Bitch or not?
samo uz kemu i smaju zaboravih karananu.... al nema ga vamo pa ako cita nek se javi i on sa scenarijom 
- malena7
#49 Re: Bitch or not?
Vidjeti i doživjeti ni približno isto... Stoga šššššššš.sha_ba wrote:apsolutno ne.... a vidjeh svastamalena7 wrote:To ti iz iskustva?sha_ba wrote:da ne filozofiramo.... vas dvije, mislite globalno, radite lokalno... istrosite lokalce, udajte se za dijasporce, otidjite u sveCku, rodite koje dijete, to je obavezno... zakukajte kako gore nema cevapa i fali vam Bosna, nemate zivota itd... javite se na temu o razvodu, bice vazda inspirisane raje da vam posveti vrijeme... uzmite sve od, sad vec bivseg... i lagano nastavite da vrckate![]()
![]()
![]()
-
sha_ba
#50 Re: Bitch or not?
ufffffffff hajd ok, ja rekoh sta mislih a tebi nek je hairli