Bitange i princeze

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
farukdurmišević

#1 Bitange i princeze

Post by farukdurmišević »

Da li gledate seriju Bitange i princeze?
Uživamo u 2 sezoni u 11:00 a sada počinje 3 sezona u kojoj vas očekuje U novoj, trećoj sezoni humorističke serije «Bitange i princeze» glavna je promjena prenamjena videoteke, od koje je Gazda definitivno digao ruke, u marketinšku agenciju, što je novi nepresušni izvor humora i parodije. Gazda u agenciji zapošljava Kazu, a Erotomana, koji je dobio veliki novac putem nasljedstva, uzima za partnera.Teo psihički puca zbog rastanka s Lucijom, iseljava se iz stana i odlazi «spašavati svijet». Lucija se odlučuje posvetiti završetku studija, a kako videoteke više nema honorarno će obavljati poslove sommellierke, te inspektorice koju angažira Udruženje za zaštitu potrošača. Robi, nakon nekoliko epizoda u kojima neuspješno pokušava obavljati posao taksiste, napokon dobiva stalan posao zaštitara, i to ni manje ni više nego u knjižari (gift shopu). Da stvar bude luđa, uz njega je taj posao dobila i Irena, pa je eksplozivna kombinacija ponovo prisiljena raditi zajedno, i to posao o kojem nemaju blage veze. Zašto je perverzni vlasnik knjižare zaposlio baš njih? Jer je knjižara zapravo paravan za mutne poslove, a Robi i Irena su se na intervjuu za posao pokazali najmanje sposobnima da skuže u kakvo su okruženje došli. Novi važan lik je Gazdin «od kuma mali iz Študgarta». Jedino što to, ustvari, nije «mali», nego «mala», zgodna 19-godišnjakinja s likom anđela i naličjem vraga, u koju će se Robi zaljubiti, i na koju će Lucija i Irena biti ljubomorne. Još kada ju Gazda utrpa na stanovanje Kazi i Robiju.
U ovoj seriji učestvuje Tarik Filipović iz Zenice također voditelj HR Milijunaša
tako je to

Post by tako je to »

pa eto pratim ih po malo..radno vrijeme mi je takvo da mogu ujutro gledati tv
cisto iz razloga sto nema nish pametnije..bolje to nego spanska sapunica..hahaha
irena mi je btw legendarna...
valjda sto sam i ja plavushaaa :lol: :lol: :lol:
The Nightwatchman

Post by The Nightwatchman »

ima kako nema, evo da krenemo od sa-x portala:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=33325

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run: :run:
Vasa Kisa

Post by Vasa Kisa »

qq meni pa zar ovo neko gleda...evo shto i gleda, al dozivljavati ovo smijeshnim...ooo muko moja prijedji na drugoga...ima vam jedna bolja na hRT-u, "Kazalishte u kuchi"...jaoooooooooo...HRT je vrhunska TV, ali humor na njoj i opchenito hrvatski humor...qq qq
van Basten

Post by van Basten »

serija koja je samo produkcijski bolja od naših tipa sex i selo i viza za bdućnost i sličnih, što govori da je radi tv iz bogatije države, al u biti to je sve isto smeće. Dalje od mene
Ljubitelj Zabara

Post by Ljubitelj Zabara »

Uh kako si me iznervirao.
Pa gde bre covece da poredis " Vizu za Buducnost " ili " Sex i Selo " sa BP?
Covece, da li si ti normalan?
Ove dve bosanske serije su dno dna. Prave seljacke sapunice.
Za razliku od njih BP je u urbanom, gradskom fazon.
Zao mi je ako to ne razumes.
Meni se serija mnogo dopala.
three sisters

Post by three sisters »

ja ne znam na kojim su drogama ovi koji uspoređuju sex i selo i bitange i princeze, ali haaaaaaaaaaalo..stereotipno hrvati nemaju smisla za humor, ali ova serija je definitivno iznimka, likovi su tipizirani, ali na jedan dobar način , puno je internog humora, ismijavanja uopće negativnih pojava i gomila presmiješnih scena..ima mnogo aluzija na kultne filmove, muziku..to uspoređivati sa sex i selom..je prrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeesmiješno, evo umirem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
van Basten

Post by van Basten »

Ja seriju koja pretenduje da bude humoristička ocijenjujem samo po količini smijeha kojeg izazove kod mene... ni te bitange ne uspijevaju u tome, što znači da su za mene nula...to što ima i većih nula od serija ne čini nju dobrom, opet ostaje nula... smiješno ih jeste upoređivati sa sex i selom, al meni je smiješno i od njih praviti nekakvu kultnu seriju haman... ima neko kom se sviđa evntualno, nek uživa... meni je bezveze
Baš se nasekirah što se neko iznervirao
Meho Kodro

Post by Meho Kodro »

http://funnyandcoolvideos.blogspot.com/ ... edeni.html
Irena & Gazda - Daj mi medeni (videospot)
:D :-D
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

a imal ko ovo u mp3 formatu
StupskaBitanga

Post by StupskaBitanga »

ili može i video
pls
sekretar

Post by sekretar »

Zezancija prava.
Klasa ispred domaćih. Najbolji je onaj lik iz Hladnog piva, bolje glumi od ovih školovanih :)
amrino

Post by amrino »

Joj meni su genijalni! Svaki put se ismijem do suza!!!
Gazda i Perverznjak su najjaci.
faye

Post by faye »

nije Perverznjak nego Erotoman :D
Post Reply