Nakon provale poznate "bihnet je isped hotmaila" bihnet ponovo dokazuje svoje velike sposobnosti iskrivljivanja istine.
U najnovijem pafletu dostojnom staljinisticke skole propagande isti nas ubjedjuje kako ima najpovoljnije cijene interneta u okruzenju odnosno da im je ADSL povoljniji cak i od slovenackog.
U propagadne svrhe ta drzavna i toboze ozbiljna firma pribjegava bezocnom kasapljenju cjenovnika, cudnom racunu i naglasavanju rijetkih cinjenica koje im idu u prilog - kao npr. zaista nize cijene telefonskih impulsa, dok istovremeno "zaboravlja" da uporedi cijene flat pristupa koji je inace 3 puta skuplji od hrvatskog uz nizu brzinu ili npr. cijenu paketa od 10 GB. Ili mozda cinjenice da je u Hrvatskoj novi gigabajt 20 KN (5,5 KM) a kod nas 50 KM. O Sloveniji jednostavno necu jer je jednostavno bezobrazluk porediti nas ADSL i njihov sta kod carobnjaci propagadne besmislice (made in BIHNET) govorili.
Jedna ozbiljna, velika DRZAVNA firma ne bi trebala da pribjegava tako jeftinoj i neistinitoj propagandi jer time dokazuje da potcjenjuje inteligenciju svojih korisnika - drzavljana ove zemlje.
To sto nas pljackaju previsokim cijenama koristenja broadband interneta jos bih mogao shvatiti ali ovako bezocno krivotvorenje istine i iznosenje besmislica kako je internet kod nas mnogo povoljniji nego u Hrvatskoj, Srbiji i cak Sloveniji istinski iritira i sokira.
Ovaj biser Bihnetove (WC) skoljke mozete pogledati na njihovoj naslovnoj stranici (http://web1.bih.net.ba/) medju novostima. Da zaista divna novost za sve nas :p
Zaista kako ih nije stid!?
BIT*CHNETOV novi biser iz (WC) skoljke
-
no4034me
- Fair Life
#2 Re: BIT*CHNETOV novi biser iz (WC) skoljke
Monopol... konkurencija bi srusila cijene.no4034me wrote:...Zaista kako ih nije stid!?
-
digger
#3 Re: BIT*CHNETOV novi biser iz (WC) skoljke
Ovo je dobar point i jako vazan za BH surfere koji jos treba da plate za lokalni telefonski impuls (nije li tako)?
Predlazem da promjenis naziv teme na nesto sto ce drugi odmah uociti (kao "BIH NET NAJSKUPLJI ISP" ili slicno).
Predlazem da promjenis naziv teme na nesto sto ce drugi odmah uociti (kao "BIH NET NAJSKUPLJI ISP" ili slicno).
-
no4034me
ne ovdje uopce nije stvar u telefonskim impulsima jer se oni ne trose pri ADSL pristupu i niko ne spori da u odnosu na npr. Hrvatsku zaista imamo nizu cijenu lokalnih impulsa...
ONA VELIKA LAZ U TOM BIHNETOVOM ZVANICNOM PROPAGANDNOM PAMFLETU SE KRIJE U SLJEDECEM:
-ovo poredjenje cijena je isto kao da poredis kilogram jabuka u svojoj radnji sa kilogramom ranih jagoda u susjednoj radnji kazes da je voce kod tebe jeftinije odnosno oni porede neuporedivo!!!
Naime istaknute cijene za srpske i slovenacke pakete su cijene FLAT PAKETA i oni te cijene porede sa cijenom svog najjeftinijeg paketa? WTF?
Ako su vec uzeli za poredjenje flat pakete iz susjednih zemalja sto ih nisu stavili u korelaciju sa odgovarajucim vlastitim paketom tj. FLAT PAKETOM?
Ko mi nevjeruje ne ko podsjeti stranice ISP iz susjedstva malo procita...
LAZOVI IZ BIHNETA NAM KAZU DA JE SVAKI ADSL ISTI ODNOSNO DA JEDINA RAZLIKA IZMEDJU NPR: SRPSKOG FLAT PAKET I NASEG 3G paketa veca cijena u SRBIJI
bas me zanima kako bi poredjenje funkcionisalo na 4 ili 5 GB:lol: (Bihnet svaki GB prekoracenja naplacuje 50 KM dok naravno u Flat paketima iz susjedstva prekoracenja nema tj. mozda ima fair use ali on pocine negdje na 30 GB - prevedeno u bihnet cijene 1500 KM:lol: )
Uostalom kome je mrsko da sam istrazuje evo tacnih cijena flata:
BIHNET FLAT 265/64 - 322 KM
Slovenacki FLAT - - 60 KM
Hrvatski FLAT 384/64 - 98 KM
Srpski FLAT 512/64 - - 107 KM
znaci cijene su im 3-4 puta vise i to uz nize brzine FLAT paketa!!!!
Na ovaj nacin BIHNET pokazuje koliko podcjenjuju svoje korisnike i njihovu inteligenciju. Ali nema veze provaljeni su...
ONA VELIKA LAZ U TOM BIHNETOVOM ZVANICNOM PROPAGANDNOM PAMFLETU SE KRIJE U SLJEDECEM:
-ovo poredjenje cijena je isto kao da poredis kilogram jabuka u svojoj radnji sa kilogramom ranih jagoda u susjednoj radnji kazes da je voce kod tebe jeftinije odnosno oni porede neuporedivo!!!
Naime istaknute cijene za srpske i slovenacke pakete su cijene FLAT PAKETA i oni te cijene porede sa cijenom svog najjeftinijeg paketa? WTF?
Ako su vec uzeli za poredjenje flat pakete iz susjednih zemalja sto ih nisu stavili u korelaciju sa odgovarajucim vlastitim paketom tj. FLAT PAKETOM?
Ko mi nevjeruje ne ko podsjeti stranice ISP iz susjedstva malo procita...
LAZOVI IZ BIHNETA NAM KAZU DA JE SVAKI ADSL ISTI ODNOSNO DA JEDINA RAZLIKA IZMEDJU NPR: SRPSKOG FLAT PAKET I NASEG 3G paketa veca cijena u SRBIJI
Uostalom kome je mrsko da sam istrazuje evo tacnih cijena flata:
BIHNET FLAT 265/64 - 322 KM
Slovenacki FLAT - - 60 KM
Hrvatski FLAT 384/64 - 98 KM
Srpski FLAT 512/64 - - 107 KM
znaci cijene su im 3-4 puta vise i to uz nize brzine FLAT paketa!!!!
Na ovaj nacin BIHNET pokazuje koliko podcjenjuju svoje korisnike i njihovu inteligenciju. Ali nema veze provaljeni su...