medaaa wrote:Nisam fakat znala gdje napisati, neka ga ovdje![]()
Ja juce ulazim u razred u kojem su svi muski, upisujem cas i pitam: "Koga nema?", a oni svi u glas: "Imamo ga svi!"![]()
![]()
![]()
biseri odraslih
Moderator: anex
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#51 Re: biseri odraslih
- Neelix
#52 Re: biseri odraslih
- Lauryn Hill
#53 Re: biseri odraslih
(Osnovna skola) Veliki odmor, grupica nas sjedi na nasem "slatkom choshetu". Jedna nasa drugarica iznervirana djetetom koje je gadjalo banderu kamenjem govori:
"Mali, ako ti ja sidjem gore, glavu cu ti svoju razbiti!"
(Osnovna skola) Opet ista djevojka. Takmicenje u odbojci, razred protiv razreda. Izbije svadja izmedju nje i momka iz suparnickog tima... Lik njoj govori: "Ma, suti bona. Ti si samo ku*** iz A faze!" Na sta ce ona njemu mrtva ozbiljna: "Idiote, pogrijesio si fazu!"

"Mali, ako ti ja sidjem gore, glavu cu ti svoju razbiti!"
(Osnovna skola) Opet ista djevojka. Takmicenje u odbojci, razred protiv razreda. Izbije svadja izmedju nje i momka iz suparnickog tima... Lik njoj govori: "Ma, suti bona. Ti si samo ku*** iz A faze!" Na sta ce ona njemu mrtva ozbiljna: "Idiote, pogrijesio si fazu!"
- ljubav_aha
#54 Re: biseri odraslih
PipiDugaDevetka wrote:FAN Magazin, prvi bh. magazin za mlade je imao sličnu rubriku kao što je ova tema.
Pričam prema sjećanju, pa moze biti nepreciznosti. U pismu jednog čitaoca opisano istinito dešavanje me je do suza nasmijalo:
U Visokom su dječaci bili članovi modelarske sekcije aero-kluba. Za modele aviona sa propelerom na gumu najbolja gumica im je bila od kondoma sa odsječenim ddonjim dijelom tako da liči na ove gumice za tegle sa domaćim pekmezom.
Nekako su ti desetogodišnjaci izabrali ko će na kasi samoposluge kupiti veliku (20-30 kom) količinu kondoma. To je bio ovaj čitalac FAN-a, ali u vrijeme dešavanje je bio desetogodišnjak. U samoposluzi je razgovor sa kasirkom izgledao otprilike ovako:
-Aaaa, sine Amire, pa što će ti toliko ovih RIS-ova? (RIS-Tvornica iz Zg. pravila kondome)
-Pa, t.treba nam za klub.
-PA ŠTA RADITE U TOM U KLUBU????? VELA HAVLE -VELA ESTAGFIRULAH!
-
arze
#55 Re: biseri odraslih
Osnovna skola 7. ja mislim!!! Citanje i prijevod texta na engleskom za ocjenu!
He went to buy newspapers!!!- Otisao je da kupi Biberove novosti.
Srednja, prof. fizike inace vjeciti "general ratni"
Ja ispitujem djecu kad mi pade granata pored uha
Fakultet 1. god
Profesoru zvoni mobitel...zvoni i dalje...pun amfiteatar...on po dzepovima -nista, jakna nista.... skida hlace i vadi telefon iz pidzame .." haha eto vidite i profesori mogu nositi pidzamu"
PRovala ima na tone ..ko'b se sjetio svih tih zezancija
He went to buy newspapers!!!- Otisao je da kupi Biberove novosti.
Srednja, prof. fizike inace vjeciti "general ratni"
Ja ispitujem djecu kad mi pade granata pored uha
Fakultet 1. god
Profesoru zvoni mobitel...zvoni i dalje...pun amfiteatar...on po dzepovima -nista, jakna nista.... skida hlace i vadi telefon iz pidzame .." haha eto vidite i profesori mogu nositi pidzamu"
PRovala ima na tone ..ko'b se sjetio svih tih zezancija
- ProbuseniDolar
#56 Re: biseri odraslih
Osnovna skola, 98 ili 99 godine na casu biologije, jedan ucenika se dize i pita: -Profesorice, mogu li u halu ...
Naravno, dobio je snizenje vladanja ...
Donosi profesorica pismene i nakon citanja najboljih radova, proziva jednog ucenika da ustane i pocne citati njegov rad ... Na kraju je pisalo "Nemoj sviju ti dat keca, daj bar dvojku" ... Ovo je ziva istina i dan danas kad se ovoga sjetim oplacem od smijeha ...
Neki dan slusam radio i live program, muzicke zelje, fazoni. Javlja se neka zena: - Da mi vas nema, poludila bih.
Srednja skola, cas lektire. Profesorica proziva ucenicu, ali ova ni da bekne.
Profesorica: - Nisi ti ni procitala knjigu!
Ucenica: - Jesam, Boga mi, imam kuci knjigu, mogu vam donijeti da vidite ...
Najjaci mi je jaran, bio predsjednik razreda ... Otisao ja sa njim u zbornicu po dnevnik i samo sto smo izasli iz zbornice, govori mi: - Hajd pozuri, zapisace nas ...
Ima toga koliko hoces ... Ovi skolski su najzesci, nasmijem se kad god se sjetim ...
Naravno, dobio je snizenje vladanja ...
Donosi profesorica pismene i nakon citanja najboljih radova, proziva jednog ucenika da ustane i pocne citati njegov rad ... Na kraju je pisalo "Nemoj sviju ti dat keca, daj bar dvojku" ... Ovo je ziva istina i dan danas kad se ovoga sjetim oplacem od smijeha ...
Neki dan slusam radio i live program, muzicke zelje, fazoni. Javlja se neka zena: - Da mi vas nema, poludila bih.
Srednja skola, cas lektire. Profesorica proziva ucenicu, ali ova ni da bekne.
Profesorica: - Nisi ti ni procitala knjigu!
Ucenica: - Jesam, Boga mi, imam kuci knjigu, mogu vam donijeti da vidite ...
Najjaci mi je jaran, bio predsjednik razreda ... Otisao ja sa njim u zbornicu po dnevnik i samo sto smo izasli iz zbornice, govori mi: - Hajd pozuri, zapisace nas ...
Ima toga koliko hoces ... Ovi skolski su najzesci, nasmijem se kad god se sjetim ...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#57 Re: biseri odraslih
Nastavnica bosanskog: Eldine, koja rijeka tece ispod Savskog mosta?
Eldin: Neretva
Mi legli

Eldin: Neretva
Mi legli
- Neelix
#58 Re: biseri odraslih
ProbuseniDolar wrote:
:
- Neelix
#59 Re: biseri odraslih
pobjegao citav razred sa geografije, i jaran se vrati u ucionicu i napise na tabli MI SMO TU, ALI NAS VI NE VIDITE !!
sljedeci cas geografije, pita profesorica novu lekciju, mi ono svi - pa nismo to ucili
kaze kako nismo, pa bili ste tu prosli cas, ja predavala
hop - svima kec 
sljedeci cas geografije, pita profesorica novu lekciju, mi ono svi - pa nismo to ucili
- _tulumba_
#60 Re: biseri odraslih
ovako nesto se desilo na prvoj godini Ekonomije u Ze....jaran mi pricao, profa ni dva ni tri, skine hlace i iz pidzame izvadi tel...Fakultet 1. god
@ nelix
u 2. srednje, mi pobjegli sa casa "poslovna korespodencija", jbga bila utakmica Celik-Zeljo i mi svi bjezanija
ostala jedna cura i sad prica nam ona kasnije, kaze usla prof. u ucionicu i gleda, vidi samo mene...kad ce ti ona meni, pa sta ti jadna ne bila radis ovdje?Sad zbog tebe i ja moram ostati, hajd bjezi, sram te i stid bilo, kako mozes mimo razreda
cura na vrata i
- Dori
#61 Re: biseri odraslih
Meni drug pricao provalu iz svog razreda...
U srednjoj skoli iz fizike radili oscilacije i sljedeci cas na pocetku pita profesor da ponove gradivo od proslog casa.
Pocne on kao "Dakle, naucili smo sta se dobije kad se izvrsi pritisak na oprugu i naglo otpusti....."
Tu se javi Hodzic iz zadnje klupe, vjeciti propalitet i profesor sav sretan kao:
"O, Hodzicu, kakvo iznenadjenje.....i sta se dobije oslobadjanjem pritiska na oprugu"?
Na to Hodzic ustane i kaze:
"Dooooooooooooooiiiiiinggggg"

U srednjoj skoli iz fizike radili oscilacije i sljedeci cas na pocetku pita profesor da ponove gradivo od proslog casa.
Pocne on kao "Dakle, naucili smo sta se dobije kad se izvrsi pritisak na oprugu i naglo otpusti....."
Tu se javi Hodzic iz zadnje klupe, vjeciti propalitet i profesor sav sretan kao:
"O, Hodzicu, kakvo iznenadjenje.....i sta se dobije oslobadjanjem pritiska na oprugu"?
- Ekspanzi
#62 Re: biseri odraslih
slikaju se curice pored zida sa grafitom "LOVE", i prolazi neki cica i onako naglas ogorceno: "joj ove danasnje omladine, samo da joj je love!"
- shipak
#63 Re: biseri odraslih
Dena wrote:Meni drug pricao provalu iz svog razreda...
![]()
![]()
mi u osnovnoj školi u ratu i profesorica tehničkom malo ''prolupala'' u pola lekcije pođe ona ''eee djeco moja na znate vi kako je vama lahko. ja sam morala muža zaključati u špajz jer nije htio po vodu da ide i sad ja moram''
ta ista profesorica drugom prilikom dala mom jaranu nulu u dnevnik. i pita je razredna kako će upisati nulu u dnevnik pa to se ne smije i tako. kaže ona ''neću ja to popravljat. da je on zaslužio jedan ja bi mu dala jedan, ali on nije ništa znao i dobio je nulu''
a ono za izvlačenje sa časova, eee. mi u IV srednje. nas tri odlične učenice, a ne sjedi nam se na njemačkom. pitamo mi profesoricu možel nas pustiti sa časa. ''štooo?'' kažem ja pa moram otići da probam haljinu kod krojačice za matursko. i ona nas pusti. drugi put je razlog bio da idemo da jedemo jer nismo stigle na velikom odmoru. i tako slično. žena nas svaki put pustila. i sad me stid kad pomislim kako smo iskorištavale njenu dobrotu. ali bila je legenda.
na fakultetu, student se zove galib, prozivam ja i kažem GOLUB. svi mi se smijali