biseri odraslih
Moderator: anex
-
rodica
#1 biseri odraslih
evo sad procitah temu djeciji biseri pa hajd' malo da se sjetimo bisera nasih profa.ja se sjecam kad je moja razrednica iz gimnazije pitala u jednom razredu: "a ko je razrednik onome drugom razredu" a stos je u tome sto sam ja bila drugi razred

- GandalfSivi
-
rodica
#3 Re: biseri odraslih
jadnica nije znala kojem je razredu razrednica.e pa ako ovo ne kontas pa stvarno 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
-
mamica papucarka
#7 Re: biseri odraslih
ja se sjecam one fore iz Druge gimnazije. Generacijski se prepricavala.Cak su je neki koristili kao vic
Upada propfesor u razred i pita "A je li neko od vas zna gledat u solju"?
U tom ustane djevojka i kaze "Znam ja profesore"
Kad ce profesor:"E sad sam bio u wc-u, otisji i vidi sta mi stoji u solji"(koja sirovina od profesora
)
Na iznanadjenje svih, dvojojka ustaje, te izlazi iz ucionice. Za 2-3 minute se vraca i hladnokrvno ce "Profesore niste prisnusli zelju"
Upada propfesor u razred i pita "A je li neko od vas zna gledat u solju"?
U tom ustane djevojka i kaze "Znam ja profesore"
Kad ce profesor:"E sad sam bio u wc-u, otisji i vidi sta mi stoji u solji"(koja sirovina od profesora
Na iznanadjenje svih, dvojojka ustaje, te izlazi iz ucionice. Za 2-3 minute se vraca i hladnokrvno ce "Profesore niste prisnusli zelju"
- S.T.H
#8 Re: biseri odraslih
hahahah
evo jedne licne provale .... pozvali nas neki prijatelji na rostilj i naravno mi otisli i sve super divno krasno... klopa njam njam ... ali naravno nema alkohola s obzirom da cojek u mene pije pivu a ja cu naravno da vozim i ENIVEJZ sjedili smo mi zezali se tamo vamo kad ce meni ovaj domacin hoces jednu casu vina majok reko KAD VOZIM NE VOZIM ...bravo ja .. kaze moj dragi i vidis ti s kim ja zivim... zamisli kakva je poslije case vina
zato evo sad i jedna njegova provala hahahhahadoso moj cojek u ameriku i hahaahhahaah zapalio se on za ove akvarijume i ribice i one morske ribe i hahahahah hajde otisli mi u per shop kupili sve i govori on meni kao pitaj ovog prodavaca jel ova hrana za sve vrste ribica..... a meni vise nezgodno ispeglali ondje covjeka tri sata i ja govorim necu ga ja pitati i jeste to je za sve ribice ... ali ne vjeruje on meni.... kad ce moj dragi onom prodavacu na svom perfektnom engleskom hahhaha IS THIS FOOD FOR ALL THE RIBS (ribs na engl. znaci rebra) a covjek blijedo gleda u njega pa u mene a ja se zavalila od smijeha ne mogu sebi da dodjem hahahahhhah
- medaaa
#9 Re: biseri odraslih
kad ste vec poceli o ovim skolskim
gimnazija...cas historije...nova lekicija...blabla...profesor nesto :"Kurijski sistem(osmanski period)"
mi ne slusamo, niko ni habera...okrece se..pita sta je kurijski sistem...
ustaje ajdin, veli:" kurijski sistem...pa to je od rijeci kurija..." i sjede...
profa, pomalo ljuto:"pa dobro, a sta je kurija?"
emir:" kurija je hurija na hrvatskom..." (mi vec u smijeh)
kaze profa:" a kako se kaze muska hurija na hravtskom?" (mi pod stolovima...)

gimnazija...cas historije...nova lekicija...blabla...profesor nesto :"Kurijski sistem(osmanski period)"
mi ne slusamo, niko ni habera...okrece se..pita sta je kurijski sistem...
ustaje ajdin, veli:" kurijski sistem...pa to je od rijeci kurija..." i sjede...
profa, pomalo ljuto:"pa dobro, a sta je kurija?"
emir:" kurija je hurija na hrvatskom..." (mi vec u smijeh)
kaze profa:" a kako se kaze muska hurija na hravtskom?" (mi pod stolovima...)
-
chaos158
#10 Re: biseri odraslih
rodica wrote:evo sad procitah temu djeciji biseri pa hajd' malo da se sjetimo bisera nasih profa.ja se sjecam kad je moja razrednica iz gimnazije pitala u jednom razredu: "a ko je razrednik onome drugom razredu" a stos je u tome sto sam ja bila drugi razred![]()
![]()
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#11 Re: biseri odraslih
FAN Magazin, prvi bh. magazin za mlade je imao sličnu rubriku kao što je ova tema.
Pričam prema sjećanju, pa moze biti nepreciznosti. U pismu jednog čitaoca opisano istinito dešavanje me je do suza nasmijalo:
U Visokom su dječaci bili članovi modelarske sekcije aero-kluba. Za modele aviona sa propelerom na gumu najbolja gumica im je bila od kondoma sa odsječenim ddonjim dijelom tako da liči na ove gumice za tegle sa domaćim pekmezom.
Nekako su ti desetogodišnjaci izabrali ko će na kasi samoposluge kupiti veliku (20-30 kom) količinu kondoma. To je bio ovaj čitalac FAN-a, ali u vrijeme dešavanje je bio desetogodišnjak. U samoposluzi je razgovor sa kasirkom izgledao otprilike ovako:
-Aaaa, sine Amire, pa što će ti toliko ovih RIS-ova? (RIS-Tvornica iz Zg. pravila kondome)
-Pa, t.treba nam za klub.
-PA ŠTA RADITE U TOM U KLUBU????? VELA HAVLE -VELA ESTAGFIRULAH!
Pričam prema sjećanju, pa moze biti nepreciznosti. U pismu jednog čitaoca opisano istinito dešavanje me je do suza nasmijalo:
U Visokom su dječaci bili članovi modelarske sekcije aero-kluba. Za modele aviona sa propelerom na gumu najbolja gumica im je bila od kondoma sa odsječenim ddonjim dijelom tako da liči na ove gumice za tegle sa domaćim pekmezom.
Nekako su ti desetogodišnjaci izabrali ko će na kasi samoposluge kupiti veliku (20-30 kom) količinu kondoma. To je bio ovaj čitalac FAN-a, ali u vrijeme dešavanje je bio desetogodišnjak. U samoposluzi je razgovor sa kasirkom izgledao otprilike ovako:
-Aaaa, sine Amire, pa što će ti toliko ovih RIS-ova? (RIS-Tvornica iz Zg. pravila kondome)
-Pa, t.treba nam za klub.
-PA ŠTA RADITE U TOM U KLUBU????? VELA HAVLE -VELA ESTAGFIRULAH!
- rumenige_brajtner
#12 Re: biseri odraslih
ja ba, jesmo glupirodica wrote:jadnica nije znala kojem je razredu razrednica.e pa ako ovo ne kontas pa stvarno
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#13 Re: biseri odraslih
Ja ne znam tacno porijeklo od rijeci HOSPITACIJA (kad studenti nastavnickih smjerova imaju praksu u skolama), je li u pitanju korijen koji znaci DOMACIN ili sta, ali znam da je bio vrooch dan...mi na metodici...i prica profesorica nesto...a mi svi ko ribe na suhom...+100 stepeni...kaze profa "moramo napraviti spisak za hospitalizaciju, necemo svi stat u jedan razred"...
- vjesticanametli
#14 Re: biseri odraslih
ko ti je predavao metodikumIRCerka wrote:Ja ne znam tacno porijeklo od rijeci HOSPITACIJA (kad studenti nastavnickih smjerova imaju praksu u skolama), je li u pitanju korijen koji znaci DOMACIN ili sta, ali znam da je bio vrooch dan...mi na metodici...i prica profesorica nesto...a mi svi ko ribe na suhom...+100 stepeni...kaze profa "moramo napraviti spisak za hospitalizaciju, necemo svi stat u jedan razred"...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#15 Re: biseri odraslih
ĐŽevahira, ali vodi racuna da je to bilo prije nego je Dizdar postao dekan, dok je fakultet bio haman u prijeratnom fizickom stanju, bogtemazo, cijeli zid je prozor, a nema roletni...mi padali po stolovima, kuhali se, na tom predavanju mislim da nas je bilo 12 ukupno...ispravila se ona kasnije, ali lapsus je kingovski...vjesticanametli wrote:ko ti je predavao metodikumIRCerka wrote:Ja ne znam tacno porijeklo od rijeci HOSPITACIJA (kad studenti nastavnickih smjerova imaju praksu u skolama), je li u pitanju korijen koji znaci DOMACIN ili sta, ali znam da je bio vrooch dan...mi na metodici...i prica profesorica nesto...a mi svi ko ribe na suhom...+100 stepeni...kaze profa "moramo napraviti spisak za hospitalizaciju, necemo svi stat u jedan razred"...
Kao i zahvala jednog lika koji "zna" engleski...thank you for your hostility
- tech10
#16 Re: biseri odraslih
Najvaznije je da je sve TRANSPARENTNO. 
- vjesticanametli
#17 Re: biseri odraslih
- vjesticanametli
#18 Re: biseri odraslih
- vjesticanametli
#19 Re: biseri odraslih
pa nisi valjda iso trazit zelje po komsiluku
ne cujeeeeeeeeeeeeeem nesto krciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne cujeeeeeeeeeeeeeem nesto krciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- vjesticanametli
#20 Re: biseri odraslih
ne valja freMkreveMcijaaaaaaaaaaaaaaaaaa kkkrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ______________::::::::::::::::::: krciiiiiiiiiii 
- vjesticanametli
#21 Re: biseri odraslih
pa jel tema biseri odraslih
šššššššššššššššš zzzzzzzzzzzzz//////////////// ssssllaaaa!!!$%bbbbbb0000000000 cujemmmmmmmmmm ___________
šššššššššššššššš zzzzzzzzzzzzz//////////////// ssssllaaaa!!!$%bbbbbb0000000000 cujemmmmmmmmmm ___________
- vjesticanametli
#22 Re: biseri odraslih
mrs
jel ti se to saug pokvariJo
jel ti se to saug pokvariJo
- vjesticanametli
#23 Re: biseri odraslih
slaze se krcanje sa zrakom
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#24 Re: biseri odraslih
Opravdanja za cjelodnevni izostanak iz škole ili kašnjenje na čas su biserli....Smiješno-tužni su mi bili oni tipa: Umrla mi nana/nona/nena/baka/baba.
Kakvo je vaše opravdanje bilo?
Kakvo je vaše opravdanje bilo?
- fa84
#25 Re: biseri odraslih
mene je uvijek stomak bolio 
dodjem preblijedim sav i kazem da moram hitno u wc a da ne mogu u skolski pa da me pusti da idem kod mame cija je kancelarija bila blizu skole
dodjem preblijedim sav i kazem da moram hitno u wc a da ne mogu u skolski pa da me pusti da idem kod mame cija je kancelarija bila blizu skole