Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
takav kiks pamtim jos iz osnovne, i danas mu se smijem.. drug je objasnjavao dijelove lista na biologiji i umjesto "lisna plojka", zahvaljujuci dosaptavanju, rekao "lisna dojka"
Učenik:" Profesorice koliko Vi imate godina?"
Profesorica (stvarno jedan od rijetkih finih dama sa manirima) začuđena: " Amere pa znaš da se dame ne pitaju za godine!"
Učenik:" Dobro profesorice dame al Vi?!"
Kod nas na času historije, odgovarala jedna velika geografska otkrića, ko je šta i gdje otkrio...
i sad mi joj šapćemo Rt. dobre nade...kaže ona vrt dobre nade
azurna_obala wrote:Kod nas na času historije, odgovarala jedna velika geografska otkrića, ko je šta i gdje otkrio...
azurna_obala wrote:Kod nas na času historije, odgovarala jedna velika geografska otkrića, ko je šta i gdje otkrio...
Kod nas historičarka postavila pitanje ovom jaranu nešto koje se godine tamo nešto desilo, kaže on hiljadu četiristo stote.
prof. historije u gimnaziji dobrinja daguda(tako nesto) malo volila podhebavat
i pita mene za teoriju evolucije covjeka i ja pametnica objasanjavm.od reptila,gmazova, pa nekih sisara i naravno majmuna kada smo sisli sa grane,. a ona sminker: Ja bogami nisam od majmuna nisam nastala, a meni djavo neda nikada sutjet jok od ovce si nastala,., trebla reci koju sam ocjenu vuko kod nj,.
tjelesno i prof. djeli da se trci u grupama odvojenu cure i decki i ja naravno za curama,., kad ona onako krupnim glasom semire skok sa motkom tek veceras