Ma preCednik je genije.mO k3 wrote:26.06.2013Milorad Dodik: Novi JMBG pisat će se rimskim brojkama, a ne arapskim!

Hajde nek nam napise maticni broj za dijete rodjeno na danasnji dan.
Ma preCednik je genije.mO k3 wrote:26.06.2013Milorad Dodik: Novi JMBG pisat će se rimskim brojkama, a ne arapskim!

.?.antifascism wrote:
Esed-aga Radeljas, MSc ekonomije i vojni penzioner
mO k3 wrote:.?.antifascism wrote:
Esed-aga Radeljas, MSc ekonomije i vojni penzioner
Alija Izetbegović, bivši predsjednik Bosne i Hercegovine“Ne bojte se, rata neće biti, jer za rat je potrebno dvoje, a mi ga nećemo.”
Alija Izetbegović, 1992. pred rat“Sarajlije, mirno spavajte, ja vam garantujem da rata u Bosni neće biti.”
Hahaha, brojevi se i pisu arapskim, dodo legenda domacinski ga bubnemO k3 wrote:26.06.2013Milorad Dodik: Novi JMBG pisat će se rimskim brojkama, a ne arapskim!
Tema je dobra, nemojte je kvariti prenosenjem vijesti sa satiricnih portala.Trebam te wrote:Hahaha, brojevi se i pisu arapskim, dodo legenda domacinski ga bubnemO k3 wrote:26.06.2013Milorad Dodik: Novi JMBG pisat će se rimskim brojkama, a ne arapskim!
Sad naredi i sta pisati, ma daj! Ovo je otvorena javna sveska prema tome ne napinji se dzabePrivatna poruka wrote:Tema je dobra, nemojte je kvariti prenosenjem vijesti sa satiricnih portala.
mali_balon wrote:Alija Izetbegović, bivši predsjednik Bosne i Hercegovine“Ne bojte se, rata neće biti, jer za rat je potrebno dvoje, a mi ga nećemo.”
Alija Izetbegović, 1992. pred rat“Sarajlije, mirno spavajte, ja vam garantujem da rata u Bosni neće biti.”
Ova izjava ne postoji. Postoji neka o "majci Turskoj", bla-bla...Krushna mrva wrote:"popit cu sav benzin koji izadje iz rafinerije Bosanski Brod", parafrazirano, Svjetlana Cenic
"haj ne seri" Dodik ne sjecam se kome
"Nemoj Murate" Kukanjac
"jesmo Turci, tako je bilo, tako jeste, tako ce i ostati" Ceric
"ako mi pokaze prstenje ja cu mu ih pokloniti" Bakir Izmetbegovic
"Ja cu te nokautirat, siguran budi" Dodik
"Sta ces ti ovdje?" Ramo Dodiku
ali hit hitova mi je , opet:
"Do podne mislim jedno, od podne drugo" by Kralj Alija
A da je govorio da ce rata biti?? Ko bi ubijedio nas zaludjeni i navini narod da ce nase komsije preko noci nabiti kokarde i zasuti nas granatama?? Dok je JNA redala artiljeriju po brdima nas narod protestvovao uz Titinu sliku i pjesmu druze tito mi ti se kunemo. Eto koliko smo zaludjeni bili. Nije Alija kriv sto je narod bio glup i nije vidio dalje od nosa.convict wrote:"Mirno spavajte, rata neće biti." Treba li pisati ko, kad i gdje?
Precednik Mile, danas dnevnik FTV, izjava povodom protesta"Za mene je Sarajevo odavno inostranstvo"
parafraziran Peđa Kojović na forumu, možda januar 2013."Mi ćemo da kontrolišemo i upravljamo sa SDA"
Zaim Backović u Skupštini KS, januar - februar 2013."Moj sin je završio Pravni fakultet, godinu dana bio na birou i onda su ga preko biroa zvali da radi u BH Telecomu"
Hasan Čengić. Neprovjereno je, bio sam ja mlađušan u njegovo vrijeme. Ako ima neko ko se fino sjeća da potvrdi ili opovrgne."Šta ima veze ako sam ja šta i uzeo, pa neću ponijeti to sa sobom na onaj svijet. Sve će to ostati u Bosni"
Nedžad Lepi Cane Branković, 2008."Sve po zakonu."
Precednik Mile, nekad danas (04.07.2013)"Spremni smo dati podršku evropskom putu BiH"
Zaim Backović u Skupštini KS, januar - februar 2013."Moj sin je završio Pravni fakultet, godinu dana bio na birou i onda su ga preko biroa zvali da radi u BH Telecomu"
Iskustvo je na njenoj stranipantelija33 wrote:"Pipl mast trast as"
I.A.Marinovic
Koji tripAleksoMKD wrote:Mir je neizbezan![]()
Slobodan Milosevic 1995