Pa evo
Bakri (Princ) Izetbegovic"BiH bogata zemlja, da se njeni građani rađaju bogati, ali da između građana i tog bogatstva stoje političari"
Bakri (Princ) Izetbegovic"BiH bogata zemlja, da se njeni građani rađaju bogati, ali da između građana i tog bogatstva stoje političari"
MileRepublika Srpska je “republika šumska”, bolje je biti entitet u BiH, nego provincija u Srbiji
SulejmaanSmatram da dolazi vrijeme kada će SDA moći koalirati i sa SDP-om...
Bas. Kamo srece da je ova tema pokrenuta prije par godina, sa datumom svake izjave. Ko zna sta bimO k3 wrote:Bilo bi dobro i datum ovih izjava staviti ... Da vidimo kako kurfe mijenjaju mišljenje iz godine u godinu
On je legendaAleksoMKD wrote:"Ja sam za tebe koka-kola"
" Ti si sa periferije, ja sam rodjen u epicentru Skopja"
Amdi Bajram, politicar Romske stranke u Makedoniji svom protivkandidatu na TV duelu.
salko obhodzasславянин wrote:Ne znam koji je politicar bio u pitanju ali u toku intervjua novinarki kaze.
"Oci su ti ko more u plicaku"![]()
![]()

Muharem Serbezovski, bio zastupnik Stranke za BiH, ujedno je i predsjednik Komisije za ljudska prava parlamenta FBiH.Mi smo ovdje na Balkanu i ako muž deset puta kaže ženi nemoj, a ona ne popušta, on je ošamari. Svi posle pamte taj šamar, a zaboravljaju što je prethodilo. Danas se samo govori o ženi žrtvi nasilja i obiteljski odnosi se gledaju crno-bijelo, Ne smijemo zaboraviti da je naše mjesto na Balkanu, gdje su različiti standardi, mentalitet i odgoj u odnosu na Zapad.
Pisi ispod ko je izjavioReXX wrote:"Mi smo multinacionalna partija"
SDPHavatar wrote:Pisi ispod ko je izjavioReXX wrote:"Mi smo multinacionalna partija"