Biseri iz izborne kampanje

hadžialagić

#501 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by hadžialagić »

Joj Špirića kako đuska. Isto retardinj'o. :run:
udrch

#502 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by udrch »

BiH-x wrote:Ajme meni, oplakah :lol:

Špira legenda..
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#503 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Admir_1984 »

A da se otvori tema biseri sa glasackih mjesta gdje ce posmatraci, clanovi izborne komisije i ostali pisati bisere :-D

Lola kod mene na birackom mjesto zaokruzio Kristo, Raguza, Muju Demirovica i Kešetovica :D :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#504 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Chmoljo »

Admir_1984 wrote:A da se otvori tema biseri sa glasackih mjesta gdje ce posmatraci, clanovi izborne komisije i ostali pisati bisere :-D

Lola kod mene na birackom mjesto zaokruzio Kristo, Raguza, Muju Demirovica i Kešetovica :D :D
ja imam jedan odprije... jedna kolegica je radila i mislim da su za lokalne bili oni OGROOOOOOOOOOOOOMNI listovi sa kandidatima za vijeće...

pita nana: sine, šta ćemo sa ovim ćaršafom? :lol:
hadžialagić

#505 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by hadžialagić »

Admir_1984 wrote:A da se otvori tema biseri sa glasackih mjesta gdje ce posmatraci, clanovi izborne komisije i ostali pisati bisere :-D

Možda je njih križ'o u smislu da mu se ne dopadaju? :lol: :D Jer ako pogledaš ove gore, pa jedan sa drugim nisu ni po čemu kompatibilni.
Admir_1984

#506 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Admir_1984 »

hadžialagić wrote:

Možda je njih križ'o u smislu da mu se ne dopadaju? :lol: :D Jer ako pogledaš ove gore, pa jedan sa drugim nisu ni po čemu kompatibilni.
Pa to ti kazem, nidje veze sa vezom

Bio je i jedan biser sto je na listu za kanton zaokruzio 13 stranaka :D :D
hadžialagić

#507 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by hadžialagić »

Osafunj'o se dok Hi je sve poništio, a ostavio one njemu drage. :evil: :lol: Sigurno je strastveni igrač Pacmana. :D
hadžialagić

#508 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by hadžialagić »

Mi smo ovo, mi smo ono...

"Očekujem da Amerikanci dovrše vlastiti projekt, da pomognu BiH", kazao je Izetbegović.

:lol: :D
Frooteky

#509 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Frooteky »

Sad idem mrtav umoran kuci i odlucim sjest u autobus al tu se dobro zajebah jer sam kod Kajmak stanice i Muzicke vidio poruke HDZ-a bošnjacima al ne uspjedoh ih procitat :lol: :lol: :lol:
kurty

#510 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by kurty »

Admir_1984 wrote:
hadžialagić wrote:

Pa to ti kazem, nidje veze sa vezom

Bio je i jedan biser sto je na listu za kanton zaokruzio 13 stranaka :D :D
neko je kod mene imao debeleeee zivce kad je zakruzio sve kvadratice, ali fakat sve na listicu za kantonalnu skupstinu
Been

#511 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Been »

kod mene na biračkom mjestu neki lik cijeli sat vremena sjedio u kabini za glasanje... ja gledao miču li se noge, da provjerim je li živ ikako :D :D

A neki napisao kod jednog kandidata S BiH : "J**m ti grbu" ! :D :D
flojd

#512 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by flojd »

Kod mene jedan nevažeći glas za Predsjednika RS
lik glasao za Bob Marlija..
Biznis

#513 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Biznis »

flojd wrote:Kod mene jedan nevažeći glas za Predsjednika RS
lik glasao za Bob Marlija..
rastafarijanci za Srpsku :D :D
flojd

#514 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by flojd »

Rasta8 pored Vrbasa.. :)))

Nevažeći su zakon. Na jednom listiću neko glasao za jednog kandidata, pa ga precrtao i glasao za drugog. Očigledno se čovjek zaletio i mislio da može proći samo ako precrta svoj glas.....
kurty

#515 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by kurty »

flojd wrote:Rasta8 pored Vrbasa.. :)))

Nevažeći su zakon. Na jednom listiću neko glasao za jednog kandidata, pa ga precrtao i glasao za drugog. Očigledno se čovjek zaletio i mislio da može proći samo ako precrta svoj glas.....
Umjesto da je rekao da je pogrijesio, pa uzeo novi listic..on dalje srljao... to je vise do stida nekog...
Biznis

#516 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Biznis »

kurty wrote:
flojd wrote:Rasta8 pored Vrbasa.. :)))

Umjesto da je rekao da je pogrijesio, pa uzeo novi listic..on dalje srljao... to je vise do stida nekog...
mozda je covjek mislio da se listici ocjenjuju i da ce dobiti manju ocjenu ako zatrazi novi listic ili ako se vidi za koga je prvi put glasao... :D

kod mene juce kaze muz zeni: Nemoj da bi opet za Harisa glasala, otkad si njega zaokruzila ja sam svake nedelje sa tobom kuci :D :D covjek ostao bez posla valjda :D :D
medaaa

#517 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by medaaa »

Image
johnny_blazze

#518 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by johnny_blazze »

ja sam bio posmatrac ulazi neki dedo u kabinu otvara glasacki listic kad cujes JAO STA IH JE KO GOVANA :lol:
haha onda neki covjek usao u kabinu i vadi mobitel kad cujes HALO KOGA ONO TREBA DA ZAOKRUZIM mi ono :shock:
Been

#519 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Been »

Nama je neki djedica u 06:20 h bio pred biračkim mjestom... KAko smo kasnili 7-8 minuta u otvaranju, djedica se razgalamio.. Te smo plaćenici, te neozbiljni... :D
johnny_blazze

#520 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by johnny_blazze »

Been wrote:Nama je neki djedica u 06:20 h bio pred biračkim mjestom... KAko smo kasnili 7-8 minuta u otvaranju, djedica se razgalamio.. Te smo plaćenici, te neozbiljni... :D
haha i nama su govorili vi tu sjedite pare uzimate ljudi kontaju ja sad uzimam ogromnu lovu kontam se haj ti umjesto mene halalim ti dnevnicu :lol:
kurty

#521 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by kurty »

Been wrote:Nama je neki djedica u 06:20 h bio pred biračkim mjestom... KAko smo kasnili 7-8 minuta u otvaranju, djedica se razgalamio.. Te smo plaćenici, te neozbiljni... :D
kad ste zatvorili... Mi u 19.45...

U 19.00 jedan iz komisije stao na kraj reda i a u redu bilo jos 30tak ljudi...

Al najjace je sto su neki iz komisija prvi put bili na lokalnim prije dvije godine, a sad im drugi put...
I sad pijese se kafa i jede ono po sata poslije zatvaranja da se svi malo odmore...i idu procjene "ma do pola 1 smo gotovi..."
ovaj drugi govori da smo u 12 gotovi... A jutros u 9 izasli sa biralista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Doduse, na kantonu smo radili od 3 do 8
Admir_1984

#522 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Admir_1984 »

Mi smo do 2 zavrsili, oko 450 glasaca glasalo (moja ucionica)
Last edited by Admir_1984 on 04/10/2010 22:29, edited 1 time in total.
Been

#523 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by Been »

kurty wrote:
kad ste zatvorili... Mi u 19.45...

U 19.00 jedan iz komisije stao na kraj reda i a u redu bilo jos 30tak ljudi...

Al najjace je sto su neki iz komisija prvi put bili na lokalnim prije dvije godine, a sad im drugi put...
I sad pijese se kafa i jede ono po sata poslije zatvaranja da se svi malo odmore...i idu procjene "ma do pola 1 smo gotovi..."
ovaj drugi govori da smo u 12 gotovi... A jutros u 9 izasli sa biralista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Doduse, na kantonu smo radili od 3 do 8
Mi smo predsjedništvo odradili do 21:30... Malo su nam ovi iz SBB-a pravili probleme jer su tražili da se ponovo broji, bla bla... Onda smo prešli na teži dio i završili oko 08:30...
thepatriot

#524 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by thepatriot »

Gdje se može naći onaj klip sa predizbornog skupa SNSD-a, na kojem Špirić govori:"Govorim ja ovim efendijama u Sarajevu..." itd.
johnny_blazze

#525 Re: Biseri iz izborne kampanje

Post by johnny_blazze »

cak noris je pripadnik sva tri konstitutivna naroda !
Post Reply