Biser Senada Avdića na Pinku

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
kub lajkan

#1 Biser Senada Avdića na Pinku

Post by kub lajkan »

Veceras na tv PINK BiH u emisiji "Zabranjeni Forum" jedan od gostiju bio i Senad Avdić. Tema bila tabloidi i trač ili tako nekako...

Iz publike se javlja tip da postavi pitanje...

Srednjoškolac: "Ja volim trač, onako slatki trač... Htio bih pitati Senada Avdića kako mu ne dosadi u "Slobodnoj Bosni", nazovi novinama "Slobodnoj Bosni", da piše neistine?"

Voditelj: "Na šta mislite kad kažete 'neistine'?"

Srednjoškolac: "Paaaa... neistine... mislim naaaa.... laži..." (bura smijeha u publici)

Voditelj: "Na koje laži konkretno mislite? Da li imate neki primjer iz zadnjih brojeva?"

Srednjoškolac: "Paaaa... nisam baš čitao u zadnje vrijeme..." (klasična izvlakuša onih koji nisu nikad ništa pročitali iz SB)

Voditelj: "Gospodine Avdiću, možete li odgovoriti..."

Senad: "Ja ću te zamoliti da mi ovo pitanje postaviš kad budeš čit'o, bog ti dao..."

:D :D
glasnost

Post by glasnost »

ja sam gledao malo pri kraju, al koliko sam gledao, senad je bio laf.

mozda mu je selmica pokazala kakvo tijelo zbilja ima :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

jashta eto, selma i senad :D :D

bio sam u slogi, bacio pogled na tv, oh my god ko djavo i andjeo :D
edu

Post by edu »

ne..ne..ljepotica i zvijer....

A u Slozi se Pink gleda... :x :x :x
glasnost

Post by glasnost »

Stitch__ wrote:jashta eto, selma i senad :D :D

bio sam u slogi, bacio pogled na tv, oh my god ko djavo i andjeo :D
jok, eto, selma & fahro :D
manijak1

Post by manijak1 »

edu wrote:ne..ne..ljepotica i zvijer....

A u Slozi se Pink gleda... :x :x :x
........ma zbog Selme oni to okrenuli , da napare salu :D :D
BlingBling

Post by BlingBling »

senchi je legenda!
Fair Life

Post by Fair Life »

BlingBling wrote:senchi je legenda!
Nista bez Avaza...
glasnost

Post by glasnost »

Fair Life wrote:
BlingBling wrote:senchi je legenda!
Nista bez Avaza...
djaba je :D

nema vatre, dok je avazom ne potpalish :x
SD-6

Post by SD-6 »

najbolja od svih scena,kad avdic u svom napadu ludila(ni konjski sedativi izgleda ne pomazu :roll: )u potpunoszi zatrokira :shock: ,ne moze da startuje recenicu(salve smijeha i ocajnicki izraz lica lucifera),bi mi ga zao,stvarno :roll: :-x
...i nije avdic onom momku reko :"bog ti dao",vec "ziv bio"...eh da am ja bio,bi mu ga zabiberio :oops:
...samo bi mu napomeno ,pa kako izgubi na sudu(6 puta)od avaza ti istinoljupce :lol: ,koji nikad ne lazes :oops:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

SD-6 wrote:...eh da am ja bio,bi mu ga zabiberio :oops:
...samo bi mu napomeno ,pa kako izgubi na sudu(6 puta)od avaza ti istinoljupce :lol: ,koji nikad ne lazes :oops:
Golema je šteta što nisi tamo bio ti, nadaleko čuveni Borče Za Istinu, Ljudska Prava, Izbjeglice I Raseljena Lica...
Fair Life

Post by Fair Life »

SD-6 wrote:najbolja od svih scena,kad avdic u svom napadu ludila(ni konjski sedativi izgleda ne pomazu :roll: )u potpunoszi zatrokira :shock: ,ne moze da startuje recenicu(salve smijeha i ocajnicki izraz lica lucifera),bi mi ga zao,stvarno :roll: :-x
...i nije avdic onom momku reko :"bog ti dao",vec "ziv bio"...eh da am ja bio,bi mu ga zabiberio :oops:
Nisi njemu, ali si nama zabiberio da zubi trnu...

Nema ljudi do Fatmira... Ne placa njega Fahro zato sto je budala. On samo izgleda takav.

Haj zabiberi jos koji put.

Fatmira za ministra... cega bilo. Ako je mogao Ostojic moze i Fatmir. Nas je uostalom.

Jesam vam zabiberio... neka, neka.
SD-6

Post by SD-6 »

_klub Zlajkan_...razocaro si me :( ...ja mislio ti ces mene u fasiste svrstat :roll: :D kad ono...bah :oops: a sad kao istinski fasista te pozdravlajm sa selamom :skoljka: :mrgreen:
:_unfair _
ne valja se sekirat u tvojim godinama...udarit ce ti na zdravlje...eto vidis vec ti zubi trnu :-) (zar nije proteza :D )...i tema nije Abu Fatmir Hitlerspahic da te napomenem :oops:
...meni je drago da me niko nije demantovao(mislim na ono 6 puta :D )i onaj zalosni grobarov ponor...ponavljam nisam se smešio! :-? ...za razliku od cijelog studija :oops: :D .
The_Fluid

Post by The_Fluid »

No, no, zachatavati sa primjesama vrijedjanja...back to the topic :-)
Post Reply