Biseksualnost

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

FFK as Lucy01

#1 Biseksualnost

Post by FFK as Lucy01 »

...il' sto bi moj darling rekao "precica za gay-city". Da li je zaista?

Mene vec dugo zanima ova tema, a istinu da vam kazem, vjezbam i pisanje analtickih clanaka sa argumentima za i protiv :D za nesto 'vam :D , ali me veoma zanima i misljenje "sirokih narodnih masa" :lol: .

Naime, Rimljani u zlatno doba, nisu imali izraz za homoseksualac ili biseksualac, dakle nisu jezicki kategorisali seksualno izrazavanje ili afinitet. Za njih je sex bio sex, nebitno da li se odvija izmedju ljudi razlicitog pola ili ljudi istog pola. Oni su bili sexualno privuceni ljepoti nevezano za pol.

E sada, bisexualci po nekom modernoj definiciji, osjecaju istu privlacnost prema oba pola i mogu imati uspjesnu vezu i sa istim i sa razlicitim. Postoji li tako nesto? Ili su ovakvi ljudi samo zbunjeni u svojoj sexualnosti? Znam takodje da su zene po ovom pitanju "mekse" i tolerantnije nego muskarci, ali i sama imam malo problema da definisem ustvari sta su biseksualci....
Last edited by FFK as Lucy01 on 28/09/2007 17:45, edited 1 time in total.
repeater

Post by repeater »

more suburban dilemmas :roll:
King Kikapu

Post by King Kikapu »

nije -izam vec -nost.
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

moj jedan drug je jednom prilikom rekao "volio bih da mogu postati bi, onda bi mi sanse da nesto povalim automatski porasle za 50 posto". :D:-D

ako postoji toliki broj ljudi koji tvrde da mogu imati veze sa osobama oba spola ne vidim razloga da im ne vjerujem. kao i pitanju homosexualaca mislim da je to nesto sasvim normalno. meni je sve ok, sve dok ne prisiljavas nekoga na nesto i sve dok ne iskoristavas nekoga ko nije u stanju da se odupre.
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

p.s ako imamo bisexualaca na forumu bilo bi fino da oni iznesu svoje misljenje. mene zanima da li je stvarno istina da su muskarci bolji od pruzanja oralnog sexa muskarcima :D isto vazi i za zene :D
_ambassador

#6 Re: Biseksualizam

Post by _ambassador »

Lucy01 wrote:...il' sto bi moj darling rekao "precica za gay-city". Da li je zaista?

Mene vec dugo zanima ova tema, a istinu da vam kazem, vjezbam i pisanje analtickih clanaka sa argumentima za i protiv :D za nesto 'vam :D , ali me veoma zanima i misljenje "sirokih narodnih masa" :lol: .

Naime, Rimljani u zlatno doba, nisu imali izraz za homoseksualac ili biseksualac, dakle nisu jezicki kategorisali seksualno izrazavanje ili afinitet. Za njih je sex bio sex, nebitno da li se odvija izmedju ljudi razlicitog pola ili ljudi istog pola. Oni su bili sexualno privuceni ljepoti nevezano za pol.

E sada, bisexualci po nekom modernoj definiciji, osjecaju istu privlacnost prema oba pola i mogu imati uspjesnu vezu i sa istim i sa razlicitim. Postoji li tako nesto? Ili su ovakvi ljudi samo zbunjeni u svojoj sexualnosti? Znam takodje da su zene po ovom pitanju "mekse" i tolerantnije nego muskarci, ali i sama imam malo problema da definisem ustvari sta su biseksualci....
mislim da tu i treba biti neka granica :D do ovde sam ZA :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

King Kikapu wrote:nije -izam vec -nost.
Vec sam javno priznala da mi maternji jezik sucks i da se trudim da ga pravilno pisem (govorim), ali bi godilo mom egu :D :D da me ispravite na PP. Thank you very much :kravata:
pitt

Post by pitt »

Lucy01 wrote:
Vec sam javno priznala da mi maternji jezik sucks i da se trudim da ga pravilno pisem (govorim), ali bi godilo mom egu :D :D da me ispravite na PP. Thank you very much :kravata:
pederko :D:D

ne znam kako se bisexualci osjecaju, ali ako vec imamo hetero i homo nekako mi je logicno da bude i bi kao opredeljenost a ne samo kao neka zbunjenost.
:)
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

pitt wrote:
Lucy01 wrote:
pederko :D:D

ne znam kako se bisexualci osjecaju, ali ako vec imamo hetero i homo nekako mi je logicno da bude i bi kao opredeljenost a ne samo kao neka zbunjenost.
:)
Moj "decko" (vjencani :D) priznaje samo zensku bi i homosexualnost....koji hipokrata, jelde :lol:

Neki dan smo mi usli u malo zescu raspravu oko toga i kaze on meni "i stvarno te ne bi naljutila da ja jednog dana shvatim da me privlace i muskarci?", a ja, mrtva-hladna reko' "ne, zasto bi? Je l' to vec nekog imas u planu?" :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

dobro nisi na verandi prespavala :D:D
Ma tako se vecina muskaraca osjeca.....ono homosexualci su fujjj....al daj dvije cure da se lizu i svi sretni :D:D
forUMASH

Post by forUMASH »

.....nema mema, nema ni mene..... :roll: :D .....svrljanje po spolovima nula bodova.... :P
pitt

Post by pitt »

forUMASH wrote:.....nema mema, nema ni mene..... :roll: :D .....svrljanje po spolovima nula bodova.... :P
Image
forUMASH

Post by forUMASH »

....dragi Pitte, ja sam mislio da ti imas malo istancaniji ukus kad su meme u pitanju.... :D :D :D
legionarka

Post by legionarka »

ja iskreno mislim da su ljudi u svojoj prirodi biseksualni....samo su to potisnuli pod pritiskom vjekova presije drustvenih normi
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

forUMASH wrote:.....nema mema, nema ni mene..... :roll: :D .....svrljanje po spolovima nula bodova.... :P
Vidi ovog sisomana :lol:....eh da vidis kakvih hermafrodita ima :shock: i kakve su im (.)(.)...zaletio bi se ti...ehh :D :D ..evo jed(a)na za tebe
Image
forUMASH

Post by forUMASH »

....jes', jes'......haj' sad tati objasnjavajte sta su dobre (.)(.) meme i sta bih trebao..... :D :D :D .....Lucy, ja kad sam meme dirao, ti nisi znala sta je to grudnjak..... :D :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

forUMASH wrote:....jes', jes'......haj' sad tati objasnjavajte sta su dobre (.)(.) meme i sta bih trebao..... :D :D :D .....Lucy, ja kad sam meme dirao, ti nisi znala sta je to grudnjak..... :D :D :D

Cije...svoje :lol:
forUMASH

Post by forUMASH »

Lucy01 wrote:
forUMASH wrote:....jes', jes'......haj' sad tati objasnjavajte sta su dobre (.)(.) meme i sta bih trebao..... :D :D :D .....Lucy, ja kad sam meme dirao, ti nisi znala sta je to grudnjak..... :D :D :D

Cije...svoje :lol:
....joj ovih zena.... :roll: .....najlakse im je odma izvaditi..... :oops: .....iz konteksta.... :D :D :D
pitt

Post by pitt »

ne zna ni sad sta je grudnjak......nromalan barem :D:D Kod nje su to dvije jastucnice........i 50 metara gume :D:D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#20 Re: Biseksualnost

Post by karabaja-x »

Lucy01 wrote:...il' sto bi moj darling rekao "precica za gay-city". Da li je zaista?

a de nam reci sto te to zanima
lolita_xx

Post by lolita_xx »

callmethebreeeze wrote:p.s ako imamo bisexualaca na forumu bilo bi fino da oni iznesu svoje misljenje. mene zanima da li je stvarno istina da su muskarci bolji od pruzanja oralnog sexa muskarcima :D isto vazi i za zene :D
istina :D
mali Ninja

Post by mali Ninja »

vidi ovoga jednu nogu obrij'o drugu nije ... vid' mu kadaifa na noGi .. :-)
aNTropocentrio

#23 Re: Biseksualnost

Post by aNTropocentrio »

Gledao sam nedavno na Discovery-u dokumentarac o biseksualcima, kažu da je ovo predrasuda koju mnogi homoseksualci imaju o njima.
callmethebreeeze wrote:p.s ako imamo bisexualaca na forumu bilo bi fino da oni iznesu svoje misljenje. mene zanima da li je stvarno istina da su muskarci bolji od pruzanja oralnog sexa muskarcima :D isto vazi i za zene :D
U istom dokumentarcu bilo je riječi i o kursevima na koje žene idu kod bi/homo muškaraca radi poboljšanja performansi :D
MadamPiaNo

Post by MadamPiaNo »

Pu Pu Pu
bonsai

Post by bonsai »

Ja volim 'ono' i sa mojom a i sa tudzim zenama,jel se i to pika?
Post Reply