birokratija

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
d2

#1 birokratija

Post by d2 »

odem danas u cips reko treba mi ona potvrda o mjestu stanovanja i to po mogucnosti dvije bi mi trebale

kaze zena mozete dobiti samo jednu dnevno, takav je program

i sta sad, da -ebem majku svima u birokratiji ove drzave - to je vec receno 100 puta
da kazem -ebem vam milu majku sto sam ostao ovdje da vi mozete guzice drzati u tim foteljama - i to je receno
dabogda vam za hljeba trebalo - po nesreci nece nikad jer njihove guzice zive od nas koji nismo birokratija, prije ce nama hljeba trebati

...
Leonid Breznjev

#2 Re: birokratija

Post by Leonid Breznjev »

d2 wrote:odem danas u cips reko treba mi ona potvrda o mjestu stanovanja i to po mogucnosti dvije bi mi trebale

i sta sad, da -ebem majku svima u birokratiji ove drzave - to je vec receno 100 puta
da kazem -ebem vam milu majku sto sam ostao ovdje da vi mozete guzice drzati u tim foteljama - i to je receno
dabogda vam za hljeba trebalo - po nesreci nece nikad jer njihove guzice zive od nas koji nismo birokratija, prije ce nama hljeba trebati

...
nis' ne govori... navikli smo da trpimo.. :D i malo ovo preformulisi :D
pitt

#3 Re: birokratija

Post by pitt »

cuj samo jedna dnevno :lol: :lol: :lol: :lol: pa fakat glupostima nikad kraja :D :D :D
Leonid Breznjev

#4 Re: birokratija

Post by Leonid Breznjev »

ma levati ga gospodja, onako generalno :D :D
d2

#5 Re: birokratija

Post by d2 »

hebe me se, 10 mi je metara od kuce, sad cu joj svaki dan otici i traziti potvrdu, nije nikakav problem meni otici po potvrdu ali je bitan princip a to je da ja kao neko radi koga to postoji moram da mislim na te debile i na potvrde umjesto da sada ovdje kliknem i da mi se potvrde dostave postom i kazu izvolite cijenjeni gospodine koji ste ovo sve platili kroz porez na svoju platu...

stvar principa, sutra idem opet kad krenem po hljeb - dobro ti utro, ja dosao po potvrdu... pa dok mi ne dosadi
Last edited by d2 on 04/06/2008 20:18, edited 1 time in total.
pitt

#6 Re: birokratija

Post by pitt »

d2 wrote:hebe me se, 10 mi je metara od kuce, sad cu joj svaki dan otici i traziti potvrdu.
i svaki put se napravis debil i pitas a sto ne moze.......pa je jedno pola sata peglas :D :D
dacina_curica

#7 Re: birokratija

Post by dacina_curica »

d2 wrote:stvar principa, sutra idem opet kad krenem po hljeb - dobro ti utro, ja dosao po potvrdu... pa dok mi ne dosadi
trazi opet dvije :D pa kad ti ne bude dala trazi da ti da pokaze u pravilniku gdje stoji da ti smije dati samo jednu dnevno :-) .....ako i to nadje trazi onoga ko je napisao pravilnik pa i njega malo peglaj :-) :-) :D ......ma dace ti sve sto trazis samo da ih opet ne bihuzuris.....valja im u rahatluku kafe ispijati :roll: :roll: :roll:
alica.k

#8 Re: birokratija

Post by alica.k »

d2 wrote:odem danas u cips reko treba mi ona potvrda o mjestu stanovanja i to po mogucnosti dvije bi mi trebale

...
diobro ti prodje, meni u 6 mjeseci daju jednu, inace moram kopirat i ovjeravat, i ne do bog izgubit original onda moram na koljenima molit da mi daju novu. kad sam pitala zasto - ZBOG PAPIRA, NEMAJU...

a upamti me ona kad dodjem ko da sam njen neko...
Post Reply