odem danas u cips reko treba mi ona potvrda o mjestu stanovanja i to po mogucnosti dvije bi mi trebale
kaze zena mozete dobiti samo jednu dnevno, takav je program
i sta sad, da -ebem majku svima u birokratiji ove drzave - to je vec receno 100 puta
da kazem -ebem vam milu majku sto sam ostao ovdje da vi mozete guzice drzati u tim foteljama - i to je receno
dabogda vam za hljeba trebalo - po nesreci nece nikad jer njihove guzice zive od nas koji nismo birokratija, prije ce nama hljeba trebati
...
birokratija
-
Leonid Breznjev
#2 Re: birokratija
nis' ne govori... navikli smo da trpimo..d2 wrote:odem danas u cips reko treba mi ona potvrda o mjestu stanovanja i to po mogucnosti dvije bi mi trebale
i sta sad, da -ebem majku svima u birokratiji ove drzave - to je vec receno 100 puta
da kazem -ebem vam milu majku sto sam ostao ovdje da vi mozete guzice drzati u tim foteljama - i to je receno
dabogda vam za hljeba trebalo - po nesreci nece nikad jer njihove guzice zive od nas koji nismo birokratija, prije ce nama hljeba trebati
...
- pitt
#3 Re: birokratija
cuj samo jedna dnevno
pa fakat glupostima nikad kraja

-
Leonid Breznjev
#4 Re: birokratija
ma levati ga gospodja, onako generalno

-
d2
#5 Re: birokratija
hebe me se, 10 mi je metara od kuce, sad cu joj svaki dan otici i traziti potvrdu, nije nikakav problem meni otici po potvrdu ali je bitan princip a to je da ja kao neko radi koga to postoji moram da mislim na te debile i na potvrde umjesto da sada ovdje kliknem i da mi se potvrde dostave postom i kazu izvolite cijenjeni gospodine koji ste ovo sve platili kroz porez na svoju platu...
stvar principa, sutra idem opet kad krenem po hljeb - dobro ti utro, ja dosao po potvrdu... pa dok mi ne dosadi
stvar principa, sutra idem opet kad krenem po hljeb - dobro ti utro, ja dosao po potvrdu... pa dok mi ne dosadi
Last edited by d2 on 04/06/2008 20:18, edited 1 time in total.
- pitt
#6 Re: birokratija
i svaki put se napravis debil i pitas a sto ne moze.......pa je jedno pola sata peglasd2 wrote:hebe me se, 10 mi je metara od kuce, sad cu joj svaki dan otici i traziti potvrdu.
- dacina_curica
#7 Re: birokratija
trazi opet dvijed2 wrote:stvar principa, sutra idem opet kad krenem po hljeb - dobro ti utro, ja dosao po potvrdu... pa dok mi ne dosadi
- alica.k
#8 Re: birokratija
diobro ti prodje, meni u 6 mjeseci daju jednu, inace moram kopirat i ovjeravat, i ne do bog izgubit original onda moram na koljenima molit da mi daju novu. kad sam pitala zasto - ZBOG PAPIRA, NEMAJU...d2 wrote:odem danas u cips reko treba mi ona potvrda o mjestu stanovanja i to po mogucnosti dvije bi mi trebale
...
a upamti me ona kad dodjem ko da sam njen neko...