Doduse nije puno daleko ali nije i da nije ogotovo za starije osobe , pa se treba na vrijeme informisati.
Izgleda da se sad glasa po osnovnim skolama , makar kad je u pitanju Sarajevo , da vis enema po mjesnim zajdicama
Ih tebi tek prvi put promjenjeno.Meni svaki izbori novo glasacko mjesto.Hajde da to ide nekom logikom.Jok vec sto sto dalje to to boljeeeeeekobe_sa wrote:Saznao sam veceras putem sms-a na broj 091121212 da je biracko mjesto gdje glasam od 1996 promjenjeno![]()
Doduse nije puno daleko ali nije i da nije ogotovo za starije osobe , pa se treba na vrijeme informisati.
Izgleda da se sad glasa po osnovnim skolama , makar kad je u pitanju Sarajevo , da vis enema po mjesnim zajdicama
neznam al kod mene na opstini gracanici oduvijek se glasalo po skolama..vjerovatno je to sad odluceno i za sarajevo..ko ce ga znati..iako su trebali na vrijeme informisatikobe_sa wrote:Saznao sam veceras putem sms-a na broj 091121212 da je biracko mjesto gdje glasam od 1996 promjenjeno![]()