Biracka mjesta promjenjena !

Post Reply
kobe_sa

#1 Biracka mjesta promjenjena !

Post by kobe_sa »

Saznao sam veceras putem sms-a na broj 091121212 da je biracko mjesto gdje glasam od 1996 promjenjeno :!:

Doduse nije puno daleko ali nije i da nije ogotovo za starije osobe , pa se treba na vrijeme informisati.

Izgleda da se sad glasa po osnovnim skolama , makar kad je u pitanju Sarajevo , da vis enema po mjesnim zajdicama :-)
riko-ga

#2 Re: Biracka mjesta promjenjena !

Post by riko-ga »

kobe_sa wrote:Saznao sam veceras putem sms-a na broj 091121212 da je biracko mjesto gdje glasam od 1996 promjenjeno :!:

Doduse nije puno daleko ali nije i da nije ogotovo za starije osobe , pa se treba na vrijeme informisati.

Izgleda da se sad glasa po osnovnim skolama , makar kad je u pitanju Sarajevo , da vis enema po mjesnim zajdicama :-)
Ih tebi tek prvi put promjenjeno.Meni svaki izbori novo glasacko mjesto.Hajde da to ide nekom logikom.Jok vec sto sto dalje to to boljeeeeee :mrgreen:

Ove ponovo na novo biracko mjesto :dance: Upoznaj te biracka mjesta dabi ih vise voljeli :mrgreen: :bih:
nikad_vise

#3 Re: Biracka mjesta promjenjena !

Post by nikad_vise »

kobe_sa wrote:Saznao sam veceras putem sms-a na broj 091121212 da je biracko mjesto gdje glasam od 1996 promjenjeno :!:

neznam al kod mene na opstini gracanici oduvijek se glasalo po skolama..vjerovatno je to sad odluceno i za sarajevo..ko ce ga znati..iako su trebali na vrijeme informisati
Post Reply