Birač - Otirač
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#51 Re: Birač - Otirač
Znamo, najgori smo od sve djece... 
-
PalaSa Marsa
#52 Re: Birač - Otirač
Brko, nemoj da bi me sta pit'o vise.
Necu vise catat' svega mi.
IzvinjaJem se.

Necu vise catat' svega mi.
IzvinjaJem se.
-
oridjidji
#53 Re: Birač - Otirač
sto da sebe gledam?sarajevo_84 wrote:Nemam ništa protiv biranja, al prvo gledaj sebe.oridjidji wrote:Sta mislite o biračima?
- juli84
#54 Re: Birač - Otirač
Pa valjda da ne gledaš milku ako imaš samo za bananiceoridjidji wrote:sto da sebe gledam?sarajevo_84 wrote:Nemam ništa protiv biranja, al prvo gledaj sebe.oridjidji wrote:Sta mislite o biračima?
- hadzinicasa
#55 Re: Birač - Otirač
otirač bude onaj koji pristane na kompromis vs kriteriji sa samim sobom.JThomas wrote:fino je birati, samo treba ima šlifa da to izguraš a ne da se poslije jedeš za guzicu. jedino mjerilo je dal' si sretan sa svojim izborom ili se jedeš za guzicu
obično su to oni koji imaju duple standarde iliti različite kriterije za sebe i za druge.
ako ti ne možeš ispuniti vlastite kriterije, zašto bi neko drugi
- idealnolosa
#56 Re: Birač - Otirač
Ima nesto u toj izreci
-
kanoute
#57 Re: Birač - Otirač
ko bira - mastur bira:)
salu na stranu, naravno da ces biti birac ukoliko zelis normalnu vezu, pa necemo valjda svakakve budale pored sebe durati, a ako je samo do one night standa onda, uz malo alkohola:), kriteriji se olabave i biranje se svede na minimum minimumaaaaa hehehehehhe
salu na stranu, naravno da ces biti birac ukoliko zelis normalnu vezu, pa necemo valjda svakakve budale pored sebe durati, a ako je samo do one night standa onda, uz malo alkohola:), kriteriji se olabave i biranje se svede na minimum minimumaaaaa hehehehehhe
-
oridjidji
#58 Re: Birač - Otirač
e ovo je dobro ... sretan sam sa bananicamajuli84 wrote:oridjidji wrote:Pa valjda da ne gledaš milku ako imaš samo za bananicesarajevo_84 wrote:
sto da sebe gledam?
- sarajevo_84
#59 Re: Birač - Otirač
Pa valjda da ne gledaš milku ako imaš samo za bananice
[/quote]

-
Cukan91
#60 Re: Birač - Otirač
Moramo imati neke kriterijume...
Nikad nisam razumeo osobe koje bi mogle sa bilo kim... prvim/prvom koja ih pita.
Ali postoje i nerealni kriterijumi...
Sve zene, jos od tinejdzerskih dana sanjaju da im se udvara i osvoji ih neki macho zgodan uspesan muskarac.. Huan Pablo Migle iz spanske serije... taj tip... markantan...
A muskarci sanjaju da ih zavede dugonoka plavusa, ili fatalna brineta privlacnih crta lica i raskosnih oblina.
Vrijeme prolazi... oni cekaju... i ostare cekajuci...
Poenta je da treba biti realan... super je gajiti neki ideal, ali se treba drzati cvrsto nogama na zemlji: moramo znati sta mi imamo da ponudimo, da bi smo od nekog drugog trazili da nesto nama ponudi. Glupo je ako smo nezainteresovani, povrsnii... da trazimo od nekog da nam pokloni svoje srce i ljubav... kao sto je glupo ako smo lijeni da vodimo racuna o svom tijelu... trazimo od nekog da nam pokloni njegovo super hot sexy tijelo.
Nikad nisam razumeo osobe koje bi mogle sa bilo kim... prvim/prvom koja ih pita.
Ali postoje i nerealni kriterijumi...
Sve zene, jos od tinejdzerskih dana sanjaju da im se udvara i osvoji ih neki macho zgodan uspesan muskarac.. Huan Pablo Migle iz spanske serije... taj tip... markantan...
A muskarci sanjaju da ih zavede dugonoka plavusa, ili fatalna brineta privlacnih crta lica i raskosnih oblina.
Vrijeme prolazi... oni cekaju... i ostare cekajuci...
Poenta je da treba biti realan... super je gajiti neki ideal, ali se treba drzati cvrsto nogama na zemlji: moramo znati sta mi imamo da ponudimo, da bi smo od nekog drugog trazili da nesto nama ponudi. Glupo je ako smo nezainteresovani, povrsnii... da trazimo od nekog da nam pokloni svoje srce i ljubav... kao sto je glupo ako smo lijeni da vodimo racuna o svom tijelu... trazimo od nekog da nam pokloni njegovo super hot sexy tijelo.