Zanima me da li iko zna da li u BiH (eventualno i u hrvatskoj) postoji neko ko vrsi lijecenje biorezonansom?
Biorezonansa se koristi da "skenira" citav organizam i utvrdi gdje su zarisne tacke, ali jako uspjesno lijeci i mnoga oboljenja.
Moja prijateljica u sloveniji ide na terapije biorezonansom i na taj nacin lijeci alergije 8bila je alergicna na mnoge vrste hrane),
ali sam citala da ovaj, istina alternativni nacin lijecenja pomaze kod problema sa kicmom (traume nakon udesa) i sl.
Pa ako neko nesto zna molim za informaciju!
Biorezonansa u BiH?
Moderator: anex
-
zelenooka blogerica
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#2 Re: Biorezonansa u BiH?
Poslacu ti ja Nurku da ti metne dvije baglame, na svaku bradavicu i eto ti biorezonansa...
Naprica ti nama svasta o tome, nije mi jasno za sta tebi treba? Vile u glavu... Tvoja prijateljica ide u Sloveniji pa bi i ti jel? To nesto ko frizerski salon, kvarcanje, maniker, pediker, bio-rezonansa.
Koliko se ja razumijem u to (a ne razumijem se jer je to alternativna medicina) - pustaju ti struju kroz tijelo da bi celije navodno dosegle sve jednak nivo bio-frekfencije ili rezonirale zajedno.
Sad sta i kako to moze da ljeci, veze ti ja nemam, ali skepsa preovladava...
Nikakav ti to nije skener, koji trazi zarista, vec alternativni current, dakle nadji dvije baglame, prikopcaj se na elektriku doma, dok zaskilje sijalice, i vidjeces da ti alergija prolazi ko rukom odnesena...
Javi na pm. gdje da pare posaljes ukoliko terapija uspije...
Bioresonansa, Reiki, Bio-feedback, Homeoterapija... Nista od toga ne vjerujem.
Jedino sredstvo alternativne medicine kojem vjerujem je akupunktura.
A mimo nje - masaza.
Sve ostalo je gledanje u kasike... evo kako i izgleda bio-rezonansa...

Naprica ti nama svasta o tome, nije mi jasno za sta tebi treba? Vile u glavu... Tvoja prijateljica ide u Sloveniji pa bi i ti jel? To nesto ko frizerski salon, kvarcanje, maniker, pediker, bio-rezonansa.
Koliko se ja razumijem u to (a ne razumijem se jer je to alternativna medicina) - pustaju ti struju kroz tijelo da bi celije navodno dosegle sve jednak nivo bio-frekfencije ili rezonirale zajedno.
Sad sta i kako to moze da ljeci, veze ti ja nemam, ali skepsa preovladava...
Nikakav ti to nije skener, koji trazi zarista, vec alternativni current, dakle nadji dvije baglame, prikopcaj se na elektriku doma, dok zaskilje sijalice, i vidjeces da ti alergija prolazi ko rukom odnesena...
Javi na pm. gdje da pare posaljes ukoliko terapija uspije...
Bioresonansa, Reiki, Bio-feedback, Homeoterapija... Nista od toga ne vjerujem.
Jedino sredstvo alternativne medicine kojem vjerujem je akupunktura.
A mimo nje - masaza.
Sve ostalo je gledanje u kasike... evo kako i izgleda bio-rezonansa...
-
ralissimo1
#3 Re: Biorezonansa u BiH?
Vidim da je post poprilicno star slucajno nabasah na njeg ...al et informacija ne kosta nista mozda ti pomogne sto se tvog problema tice ako nisi vec saznala...a sto se tice te bioresonanse kako frcera i sve to ne znam ...ali znam da ce to sada biti u Sarajevu i trebalo bi poceti sa radom od 1.9.2011 i znam da se uz to treba uzimati neka specijalna hrana i da se tako lijece mnoge alergije i astma itd itd ..nadam se da sam ipak pomogaozelenooka blogerica wrote:Zanima me da li iko zna da li u BiH (eventualno i u hrvatskoj) postoji neko ko vrsi lijecenje biorezonansom?
Biorezonansa se koristi da "skenira" citav organizam i utvrdi gdje su zarisne tacke, ali jako uspjesno lijeci i mnoga oboljenja.
Moja prijateljica u sloveniji ide na terapije biorezonansom i na taj nacin lijeci alergije 8bila je alergicna na mnoge vrste hrane),
ali sam citala da ovaj, istina alternativni nacin lijecenja pomaze kod problema sa kicmom (traume nakon udesa) i sl.
Pa ako neko nesto zna molim za informaciju!