Biometrijska prognoza

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1 Biometrijska prognoza

Post by mIRCerka »

Nije da slijepo vjerujem vremenskoj prognozi na nasim kanalima, ali kad mi na kraju daju biometrijsku prognozu, jos puknu onog velikog smaju sto se kesla i kazu VSE KE BIDNE UREDU, a meni glava hoce eksplodirati bez da sam ista stetno konzumirala, najradije bih otisla na Bjelave u hidrometeoroloski zavod i lupala glavom u njihovu glavnu antenu!!!

Sinoc na nekoliko TV stanica stavise :) i rekose da ce sve bit ok, a mene od sinoc celo boli, sve kontam evo i ono hoce da se otcijepi!!!!

Ko uopste pravi te biometrijske, biometeoroloske, kako-li-se-vec-zovu prognoze?
Tesssa

Post by Tesssa »

ma puknu odfrlje neke smaje :-)
turban

#3 Re: Biometrijska prognoza

Post by turban »

mIRCerka wrote:Nije da slijepo vjerujem vremenskoj prognozi na nasim kanalima, ali kad mi na kraju daju biometrijsku prognozu, jos puknu onog velikog smaju sto se kesla i kazu VSE KE BIDNE UREDU, a meni glava hoce eksplodirati bez da sam ista stetno konzumirala, najradije bih otisla na Bjelave u hidrometeoroloski zavod i lupala glavom u njihovu glavnu antenu!!!

Sinoc na nekoliko TV stanica stavise :) i rekose da ce sve bit ok, a mene od sinoc celo boli, sve kontam evo i ono hoce da se otcijepi!!!!

Ko uopste pravi te biometrijske, biometeoroloske, kako-li-se-vec-zovu prognoze?
Nista cudno.
Svaki insan osjeca nadolazecu klimatsku promjenu.Negdje sam citao da nas organizam osjeca te promjene na udaljenosti od cak 400km.
Dali znate onu izreku,osjetices i mjenu i ustap?To se kaze za nekog ko je imao nekih teskih fizickih problema/prelomi,operacije ili ako te neko dobro nekada izmakljao,ne do bog jel?Ali promjene klime svi osjecamo.
poplava

#4 Re: Biometrijska prognoza

Post by poplava »

Sinoc (19:41) je bio pun mjesec - zato te je glava bolila, jos u kombinaciji sa promjenom vremena...
Post Reply