Bioinzinjering ili farmacija??
-
dmecho
#1 Bioinzinjering ili farmacija??
Pozz.interesuje me vasa preporuka sta da upisem.dvoumim se izmedju genetike i bioinzinjeringa na IUS-u i farmacije u Sarajevu..svaka pomoc je doro dosla..
-
lajk
#2 Re: Bioinzinjering ili farmacija??
spartanac bg wrote:bioinzenjering nije los, samo ne znam kako do posla u tome ako nisi bas dobar.farmacija je lagana i bolja za nase uslove, narod sve bolesniji, trpaju se lekovima kao stoka, siguran posaodmecho wrote:Pozz.interesuje me vasa preporuka sta da upisem.dvoumim se izmedju genetike i bioinzinjeringa na IUS-u i farmacije u Sarajevu..svaka pomoc je doro dosla..
- Zovem se Zelena
#3 Re: Bioinzinjering ili farmacija??
Šipak siguran posao... Sve više nam trpaju i druge struke. Kad vidim da je veterinar stručni saradnik za lijekove dođe mi da se samozapalim 
-
angie_
#4 Re: Bioinzinjering ili farmacija??
Upisi bioinzinjering ako se mislis baviti iskljucivo naukom i akademskim radom i to negdje vani
. Kod nas su male sanse da ces naci posao u struci sa genetikom, biologijom i sl. Farmaceuti bolje prolaze. 
-
dmecho
#5 Re: Bioinzinjering ili farmacija??
A ja sam kontala uzet bioinzinjering jer je lakse na IUS-u,a i engleski bi usavrsiala,a nakon toga poloziti razliku predmeta za farmaciju,pa nezz koliko je to moguce,jer rekli su mi da je jedna cura tako postupila.A ako ima neko da studira farmaciju voljela bih da mi kaze svoje misljenje o tezini faxa isl.a svimaa puno hvalaa na preporukama,nadam se da ce mi pomoci 
-
angie_
#6 Re: Bioinzinjering ili farmacija??
Pa to je poprilicno velika razlika predmeta
Dva razlicita fakulteta sa razlicitim programom i predmetima, koliko sam ja upucena. Raspitaj se direktno na fakultetu za vise informacija 
-
staradis
#7 Re: Bioinzinjering ili farmacija??
IUS je postao ozbiljan fakultet
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2