BINGO trgovački lanac - sve o tome

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Facility

#4876 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome

Post by Facility »

nepass1 wrote: 19/08/2026 10:39
Facility wrote: 19/08/2026 09:08 Kada kupuješ namještaj i bijelu tehniku u BINGU, ljudi ti izričito kažu da je isporuka do ulaza u zgradu, nema unošenja, montiranja i sl.

Zamisli lika koji je tako obaviješten od njih naručio, i onda se ovdje žali da nema unošenja, kao da ga je BINGO doveo na gotov čin :lol:

Ako si obezbjedio radnu snagu za unošenje, što je očekivano nakon što si obaviješten, apsolutno nemaš problem sa tom njihovom politikom neunošenja.
Sto se ne bih pozalio na forumu sto nema te opcije.

Ograniceno razmisljas. Opet forumska suplja iz krajnosti u krajnost.
Na kraju krajeva niko se ne zali na bingo nit radnike koji dovlace. Vec sto nema opcije da se plati unosenje.
Normalno je da cu se snaci i unijeti vec nekako. Samo je glupo da firma nema opciju da se dodatno plati unosenje.
Mene su nazvali u 10h i rekli eto nas za 2h, nije bas da se mozes organizovati. Jedva sebe izvukao sa posla.

Kao primjer sam naveo kaleu hoces da unesu nadi radnici? Hocu.
100KM, hvala prijatno.
Ne znam drug, nije glupo kada skontaš da je Bingo prodajno mjesto robe široke potrošnje a Kalea prodavnica namještaja.
Bingu je to sporedna stvar i uposlenici koji dovoze namještaj na adresu su isti oni koji prevoze njihovu robu.
Meni je na adresu namještaj dovukao kamion od Corn Flips-a.
Ljudi koriste iste svoje resurse, iste vozače i nemaju namjeru da obezbjeđuju dodatne za unošenje namještaja.
nepass1

#4877 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome

Post by nepass1 »

Sve je to meni jasno, njima nije glupo, ne vide racunicu, nece da se bakcu stim, ne mogu radnika naci koji ce pored dostave i nositi za iste pare itd
Samo subjektivno pisem :D
I u fis sam davno nesta isao kupiti i kaze prodavacica ma to date radnicima 20-30km i unesu. Naravno odjebem, kontam reci ce necu i popusim foru.
I penny sam odjebo, nmg ja kombi iznajmiljivati da dovucem robu iz westgatea do carsije jbt

Bingo mi je vec odgovarao po svemu pa sam "morao" kod njih
Post Reply