Danas 1 mart ne rade cak ni skraceno.
Jedino se zastave vijore s njihovih objekata (u bosnjackom dijelu drzave).
Zato što su u RS-u kazne za rad na praznike fine sume a u FBiH koga boli K....lajkujMe wrote:Fun to know, bingo u RS zatvorio svoje radnje 9 januara.
U skladu sa Zakonima.lajkujMe wrote:Fun to know, bingo u RS zatvorio svoje radnje 9 januara.
A sta je 9. Marta?elcaliente wrote:Nama nije 1. Mart vazan koliko njima 9.Mart i to je to.
9. Januar sam mislio.Matijevic_Vlado wrote:A sta je 9. Marta?elcaliente wrote:Nama nije 1. Mart vazan koliko njima 9.Mart i to je to.
Ma znao je to Vlado... nego nako da pita...elcaliente wrote:9. Januar sam mislio.Matijevic_Vlado wrote:A sta je 9. Marta?elcaliente wrote:Nama nije 1. Mart vazan koliko njima 9.Mart i to je to.
Aha, sta znao, proglasio ga da bude u Januaru, a usput i postove nabijam.kmirsad wrote:Ma znao je to Vlado... nego nako da pita...elcaliente wrote:9. Januar sam mislio.Matijevic_Vlado wrote: A sta je 9. Marta?
14. februarMatijevic_Vlado wrote:A sta je 9. Marta?elcaliente wrote:Nama nije 1. Mart vazan koliko njima 9.Mart i to je to.
Privatnih firmi u kojima pretpostavljam postoji smjenski rad.Ludzak wrote:Većina privatnih firmi su radila za 1.Mart. Nije to ništa čudno.