Pol_Pot wrote:Najbolji je momenat kad neko u Bingu izvadi karticu da plati. Sve kase moraju prestati s radom dok provuku karticu.
Haha prije par dana mi se desila ova situacija, ja vadim karticu da platim kad kasirka dreknu: "Kaaaaaartiiiicaaaaaaaaaa!" tačno me trznu hahah. Pa nije valjda da imaju jednu liniju za kartice
Druga stvar, kad sam vidio kako su nabacani sirevi/salame u frižider k'o cjepanice isfurao sam se... Pođem da kažem gospođi da mi nareže šunku, kad sam pogledao u mašinu za rezanje, više je ličila na cirkular u pilani nego li na mesorezu (ovaj dio se odnosi na komadice sira/sunke/salame koji propadaju ispod, to bukvalno izgleda k'o piljevina).
U pitanju je Bingo na AP-u. Dalje, ulošci, tamnponi i higijenske maramice stoje nasuprot deterdženata za suđe i raznih drugih deterdženata (valjda su se vodili logikom da samo žene kupuju deterdžent pa napravili ženski kutak, šta li
Voće je kritično nabacano, rafe su preblizu jedna drugoj i pobogu! Ona kineska govna (izvinjavam se na izrazu) pod hitno izbacite, pa cijeli centar smrdi na kineske proizvode