Lidl je standardizovan, svudje isti objekat, roba na istim kolacijama, samo je pitanje simetrije, imaju one pokretne rafove koje vozaju u zavonosti kakva je akcija u toku.Qler wrote:vala lidl je sve samo nije uredjen.. Bingo je sminka za njega... Kaufland isto tako.. Ne znam ja sam bas cesto u Hr i nisam primjetio nista bolje kod njih... Spar, Kaufland, Lidl... sve bezveze..
Kaufland u Makarskoj je rusvaj zivi, treba ti karta da se snadjes, a od paleta i paletajzera ne mozes proci, neku noc u fizideru imaju samo kiselu vodu od 0,5 i dvije vrte nekog gaziranog soka tipa Pipi i jos nesto, ne mozes hladnu Colu kupit.
Vala sam obisao sve lance u okolini, osim ovih u HR obisao Coop u IT, Billa, Penny Markt, Metro, Spar, Aldi u DE, Mercado u ESP i svi su supermarketi na isti kalup kao i Bingo, osim ako se ne radi o delikates samoposlugama ili malim samoposlugama u gradu, na ulazu palete sa sezonskm robom, drangulije, roba na snizenju, pa autodijelovi, kucne potrepstine, kozmetika, tehnika, slatkisi itd, dok dodjes do hljeba i mlijeka puna kolica.