Bilijar...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
edu
#1 Bilijar...
sinoc gledah master finale snookera..zadnje dvije partije su bile sjajne..ko je gledao zna o cemu pricam..kakvi ste vi u ovom nasem..da li i koliko gotivite bilijar?
- boogy
Jest, http://www.carom3d.com/ je fino urađen biliar, svako veče bar po jednu partiju.
-
edu
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/other_s ... 638306.stm
odavno nisam gledao nesto bolje..od vremena davisa i hendryja...
odavno nisam gledao nesto bolje..od vremena davisa i hendryja...
- alphonse kauders
Ja sam gledao, Higgins protiv O'Sullivena, strašan snooker, best of 19, 10-9 za O'Sullivena. Iako navijam za Hendry-a, ovaj O'Sulliven je lud igrač, apsolutna zvjerka. A i navijanje je bilo haman kao na fudbalskoj utakmici. Fakat jedan od najboljih mečeva koje sam gledao na Eurosportu.
-
edu
ja sam navijao za higginsa..(da..i meni je hendry najdrazi..jos iz onih mirnodobskih dana..)..ali kako udje ona crvena u srednju..alphonse kauders wrote:Ja sam gledao, Higgins protiv O'Sullivena, strašan snooker, best of 19, 10-9 za O'Sullivena. Iako navijam za Hendry-a, ovaj O'Sulliven je lud igrač, apsolutna zvjerka. A i navijanje je bilo haman kao na fudbalskoj utakmici. Fakat jedan od najboljih mečeva koje sam gledao na Eurosportu.
-
mrak
Ja i prijatelj smo poneseni proslogosnjim svjetskim prvenstvom u snookeru poceli igrati isti, i igramo svake sedmice po dvije-tri partije, ali moram priznati da nam nakon par mjeseci jos uvijek frejmovi uvijek budu ispod 60 poena.
Divna igra, daleko sofisticiranija i ljepsa od obicnog 8 ili 9-balla.
Nazalost izgleda da u sarajevu nigdje nema snooker sto.
Evo jedne slike sa jedne od partija

Divna igra, daleko sofisticiranija i ljepsa od obicnog 8 ili 9-balla.
Nazalost izgleda da u sarajevu nigdje nema snooker sto.
Evo jedne slike sa jedne od partija

-
Irfy
Ima li uopste neka zainteresirana baza potencijalnih igraca u Sarajevu ili bilo gdje drugo? Licno sam zarazio barem 4 prijatelja snookerom iz prvog pokusaja
Licno, nikad nisam bio neki ljubitelj bilijara, i od prije mozda godinu i po dana sam bukvalno ovisan o snookeru (heheh, mrak ce posvjedociti kako sam ga molio/nagovarao ove sedmice da odigramo par partija prije nego odem u Bosnu
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#16 Re: Bilijar...
Nikada ga nisam naucio igrati, mada sam godinama kao pokusavao. Ali zato znam odlicno redati pive po ivici stolaedu wrote:sinoc gledah master finale snookera..zadnje dvije partije su bile sjajne..ko je gledao zna o cemu pricam..kakvi ste vi u ovom nasem..da li i koliko gotivite bilijar?
- black
#17 Re: Bilijar...
chini mi se da ti taj sport najbolje idehorns&drums wrote:Nikada ga nisam naucio igrati, mada sam godinama kao pokusavao. Ali zato znam odlicno redati pive po ivici stolaedu wrote:sinoc gledah master finale snookera..zadnje dvije partije su bile sjajne..ko je gledao zna o cemu pricam..kakvi ste vi u ovom nasem..da li i koliko gotivite bilijar?
- Lady Saray
volim odigrat koju partiju i live i na caromu 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#20 Re: Bilijar...
ma ima sportova blackie, a bilijar i nije sport, ko ga proglasi sportom-zajebo seblack wrote:
chini mi se da ti taj sport najbolje ide
-
edu
#23 Re: Bilijar...
onda nam se lako dogovoriti..horns&drums wrote:Nikada ga nisam naucio igrati, mada sam godinama kao pokusavao. Ali zato znam odlicno redati pive po ivici stolaedu wrote:sinoc gledah master finale snookera..zadnje dvije partije su bile sjajne..ko je gledao zna o cemu pricam..kakvi ste vi u ovom nasem..da li i koliko gotivite bilijar?